Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Brak zainteresowania facetami,emocjonalna

Polecane posty

Przed chwilą, Hypedotella napisał:

A ja w ogole tez nie jestem zainteresowana facetem co jest glownie zainteresowany czynnosciami seksualnymi. I kolo sie zamyka.

Musi jej się chcieć bardziej niż mi inaczej tak jak mówię jest mi do niczego nie potrzebna o sex też nie chce mi się ani prosic ani zabiegac 

2 minuty temu, BabaZBlokadąPisania napisał:

Promyczek nle chce się oświadczyć? Co za przebiegły typ 😅

Nie jestesmy na takim etapie by o slubach rozmawiac 😁 

3 minuty temu, KotUla napisał:

No, bez więzi psychologicznej i emocji nie ma pociągu zegzualnego niestety a naczytawszy się zbytnio filozofia psychologia zaczyna się za bardzo postrzegać ludzi jako randomowe szczury sterowane popędami odruchami i przyciskami a chyba mają jakąś duszę też, mam nadzieję 

😎

Edytowano przez Hypedotella

Maja duszę tylko ze wiez sie nie tworzy na zawolanie ani na recepte. I nie kupisz tego w sklepie.

2 minuty temu, Duże jaja i telewizor napisał:

Musi jej się chcieć bardziej niż mi inaczej tak jak mówię jest mi do niczego nie potrzebna o sex też nie chce mi się ani prosic ani zabiegac 

Mi rzygac sie od razu chce na takie cos.

1 minutę temu, Hypedotella napisał:

Mi też 

Przed chwilą, Hypedotella napisał:

Widocznie jesteś zarobiona ja musze trafić na taka co tu wpadnie sprzatac i obladzac mając do wyboru prostytutka z wynajem mieszkania. Inna nie doceni rzeczywistości. 

1 minutę temu, Duże jaja i telewizor napisał:

Widocznie jesteś zarobiona ja musze trafić na taka co tu wpadnie sprzatac i obladzac mając do wyboru prostytutka z wynajem mieszkania. Inna nie doceni rzeczywistości. 

Zejdź ulomie na ziemię. Nawet z elką się bałeś spotkać pi.do 😂

Przed chwilą, Duże jaja i telewizor napisał:

Dumbo to wgl nie mam ochoty heblowania a się panoszy jak paw jakiś huh

Widziałam jak se walą jak jestem w stanie nimfety nieważkości horyzontalnej tylko ja świadomości nie tracę i nie chce być prostytutom

26 minut temu, Hypedotella napisał:

Niedostepnosc.

Wynika to stad, iz przy blizszym poznaniu okazuje sie, ze druga osoba ma swoje wymagania. Kiedy paczkowy jest daleko emocjonalnie to jest bezpiecznie, a kiedy sie zbliza okazuje sie, ze zaczyna sie rollercoaster emocjonalny. On np lubi rzadzic, lubi postawic na swoim, lubi przejawiac zazdrosc. Kiedy cos nie idzie po jego mysli to widac niezadowolenie.  Ja nie lubie rollercoasterow. I stad wyglada na brak zaangazowania. 

ja nie lubiłem i nie lubię rządzić ani stawiać na swoim i w najwcześniejszych związkach z dziewczynami, czyli kiedy miałem 30 lat, nie rządziłem i nie stawiałem na swoim i dziewczyny wchodziły mi na głowę, ciągle miały pretensje, a ja o mało nie umarłem ze stresu

więc wyciągnąłem naukę z doświadczeń i obecne, mimo, że nadal nie lubię, to rządzę, stawiam na swoim, jestem nieugięty jak beton, nie ustępuję nawet o 1 mm - po prostu są tylko dwa wyjścia - albo będzie po mojemu, albo spier.dalaj - i o dziwo to działa, dzięki temu jest cudownie, kobiety wręcz uwielbiają być tak traktowane, więc mimo, że muszę się zmuszać do takiego zachowania, to muszę to robić, bo to jedyne wyjście. skutkiem ubocznym jest, że zaczynam myśleć o takiej kobiecie jako o szmacie i trace do niej szacunek, choć w sumie może to nie minus, bo dzięki temu ona przestaje mnie onieśmielać, więc może to same plusy

Przed chwilą, KotUla napisał:

Widziałam jak se walą jak jestem w stanie nimfety nieważkości horyzontalnej tylko ja świadomości nie tracę i nie chce być prostytutom

zostaniesz divkom muna jak kleszczetka jak dalej bedziesz cpac benzo idz do psychiatry narkomanko

Wychodzi na to że nie każdy naćpany i chory jest gupi totalnie i nie można ich zamykać w obozach i zabijać bo niczego z nich nie będzie już mam nadzieję 

Bez przesady z tym nacpaniem jestem bardzo świadoma aż za bardzo to mnie atakują jakieś naćpane psychotyczne krasnale imitujące munow

Przed chwilą, malowany napisał:

Odważny jedynie do pisania klekaj i ssij😂

wczoraj chciałes sciskać jaja jakiemus zbokowi teraz marzy ci sie ssanie fioota. hehe. człowiek niespodzianka

Przed chwilą, KotUla napisał:

Wychodzi na to że nie każdy naćpany i chory jest gupi totalnie i nie można ich zamykać w obozach i zabijać bo niczego z nich nie będzie już mam nadzieję 

absolutnie i całkowicie jest przekonany o tym że cpunów pijaków i inny taki element należy pałować do skutku 

2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

wczoraj chciałes sciskać jaja jakiemus zbokowi teraz marzy ci sie ssanie fioota. hehe. człowiek niespodzianka

A  tobie dominacja młodego faceta 😂

Przed chwilą, malowany napisał:

A  tobie dominacja młodego faceta 😂

hehe..czyli nie zaprzeczasz że wolisz łapać za kiełbe hehe i do tego zazdroscisz innym młodych facetów hehe jaki typ.

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

hehe..czyli nie zaprzeczasz że wolisz łapać za kiełbe hehe i do tego zazdroscisz innym młodych facetów hehe jaki typ.

Lubię ☺️

10 minut temu, KotUla napisał:

Dumbo nie w moim typie tak samo elka ale lubię sobie popisac 

Nom bez pretensji bo nie wychowują aż tak do służenia i tzw wychowanie na żonę więc to nie nasza wina mhm

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się