Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blaniczka

Wrzesień/październik 2010r. jest już ktoś??

Polecane posty

Gość ertu
Nie wiem czy dobrze rozumiem, że chodzi o planowany termin porodu? (sorry, wchodzę na to forum dopiero od kilku dni, od kiedy dowiedziałam się, że jestem w ciąży ;) ) Jestem na samym początku drogi, a cieszę się jak głupia. Jeśli wszystko pójdzie dobrze, to młode przyjdzie na świat na początku października 2010.

Gość ja za 4 dni się dowiem
Mam nadzieję ze się uda.

Gość Olkka1
mogę się dołączyć??jestem po drugim teście- oba pokazały dwie kreseczki:))i wg obliczeń- początek października

Gość kiedy miałyście ostatnią
miesiaczkę dziewczyny i ilodniowe macie cykle?

Gość Olkka1
Ja cykle mam co 30dni. ostatnią @ miałam 29 grudnia.

Gość oliki
hej laski u mnie dziś termin @ i na razie cisza ostatnia była 5 stycznia przy cyklach 27-dniowych w sobote zrobiłam test i negatywny ale wiadomo, że może być za wcześnie u mnie dziś temperatura nie spadła - 37 stopni więc jest nadzieja

Ale się cieszę, że nie jestem sama :D mam 24 lata i po miesiącu starań o maleństwo jestem w ciąży :D mam nadzieję że się wszystko uda :D Macie mdłości?? smaki?? itd??

W ogóle to mój test pokazał drugą kreseczkę słabą ale jak już leżałam u lekaża to mnie zapewnił że "jesteśmy" w ciąży :D

Gość Dżelka
ja miałam dostac ostatni miałam 1stycznia,zrobiłam 3testy wszystkie pozytywy z tym że druga kreseczka jest cieńsza niż pierwsza.no i ogólnie jakoś tak źle się czuje.zaznaczam że pół roku temu odstawiłam tabl anty i dopiero teraz jestem w ciąży;)bardzo się cieszę;)pozdrawiam

Gość Olkka1
ja również mam 24 lata:) w czwartkowym teściku druga kreska wyszła blada ale dzisiaj zrobiłam drugi test i była już znacznie bardziej widoczna:))

Gość Dżelka
dobrze dziewczyny a kiedy do lekarza?obliczyłam ze to dopiero 3tydzień...

Najlepiej około 4 tyg iść :) już wtedy ciąża jest widoczna na usg :) pamiętajcie o kwasie foliowym :) to bardzo ważne

Gość Dżelka
kwas foliowy biorę już jakiś czas;)czy w trzecim tygodniu ciąży można już się źle czuc?

Ja się źle czułam praktycznie od 2 tyg. po zapłodnieniu :/ ale co tam dzieciąko jest dla mnie najważniejsze :D

Gość Dżelka
Blaniczka w którym jesteś tyg?

Gość Olkka1
ja wg tych kalkulatorów z neta jestem w 5tc. biorę kwas foliowy, a "dziwnie" się czuję od ponad 2 tygodni.:)

Gość Dżelka
a jakie macie objawy dziewczyny? ja mam nudności,jak narazie bez wymiotów,do tego w głowie mi się kręci,wczoraj jak jechałam autobusem to myślałam że umrę, czułam jakby mój żołądek wcale nie pracował;/no ale reklamówke miałam w torebce;P na szczęście obeszlo się bez niespodzianek;)jak coś zjem to strasznie długo muszę czeka aż mi się odbije...raz mi ciepło raz zimno;/ehhhh ale warto dla takiej małej Niuni;)

Gość Olkka1
ja mam mdłości. tylko nie można powiedzieć że są one tylko poranne. w ciągu dnia też się zdarza. i najchętniej cały czas bym spała.

Jutro zaczynam 6 tydzień :) mi też jest źle a jeszcze muszę pracować dzisiaj mam na nockę nie wiem jak sobie dam radę :/

Gość Dżelka
Blaniczka dasz rade;)no a Dzidziulke z moich obliczeń będziemy mieli na rocznice ślubu;)

Gość Olkka1
Blaniczka a lekarz zrobił ci USG??

hej pisalam juz na 2 innych tematach "wrzesien2010" ale tam nit sie nei odzywa mzoe u was bedzie zywiej :> ja dzis zaczelam 7 tc a juz od ponad tygodnia rzygam calymi dniami, niedlugo sie wykoncze, mam nadzieje ze w srode mi lekarz da jakies srodki pzreciw wymiotne bylam tydzien temu na usg i byl za duzy pecherzyk mam sie w srode dowiedziec czy bede meic jedno czy 2 dzieci :D ja generalnei caly dzien spedzam w lozkuz wiadrem, nie umeim sie ruszyc bo od razu mnie rwie :/ sorki za bledy ale mam zepsuta klawiature

Gość Olkka1
cześć myszsza:) to fajnie tak za jednym zamachem dwójeczkę:))

blaniczka czemu nie idziesz na l4 ?? ja poszlam tydzien temu z wymiotami do pracy i dostalam wypowiedzenie :/ nie warto chodfzic do pracy jak sie zle czujesz uwierz urcze ja musze zrobic badania krwi i moczu a nie mam jak bo nie wychodze z domu :/

ja nie chce 2 :((( juz jednego mam i nie chce wiecej niz lacznie 2, nie stac mnie :/

Gość Olkka1
myślałam, że to Twoja pierwsza ciąża:)

Gość rewel85
Witam wszystkich pragnę się z wami podzielić moją niesłychaną radością. Po prawie trzech latach udało nam się zajść naturalnie w ciążę!!!!!! To zapewne sprawka castagnusa i wiesiołka które brałam równiutkie 90 dni i w pierwszym cyklu po odstawieniu zobaczyłam dwie krechy. Jestem w szoku bo straciłam wiarę że kiedykolwiek będę nosić nasze maleństwo. Boję się okropnie wciąż patrzę czy nie mam jakiś krwawień czy plamień obecnie początek 6 tyg, długa droga jeszcze przed nami ale wierzę że DAMY RADĘ!!