Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yempka

czy taka temparatura jest normalna?

Polecane posty

Gość yempka

mierzę temperaturę w pochwie drugi cykl. W pierwszym na początku cyklu temperatura się wahała: 36,3, 36,4 , 36,1 itp. A tymr azem już od pieciu dni mam 36,4. Czy to jest normalne?

Rany nigdy nie mierzyłam temperatury w pochwie!!! Po co? Nie wiesz kiedy masz dni płodne???

A czemu nie? temperatura bywa zmienna, zależy od wielu czynników. Co innego, gdybyś nagle z 36,1 w przedwzrostowych skoczyla na 36,9 ale tu masz pułap podobny do poprzednich (w końcu bierze się pod uwagę najwyższą z przedwzrostowych a nie niższe).

Róża24 jak nie mierzysz temperatury i się nie zabezpieczasz to nie masz pewności kiedy jest PO owulacji (pomijając co-dwudniowy monitoring u gin, kosztowny swoją drogą) - bo wbrew pozorom metody naturalne stosują także ci, którzy NIE CHCĄ zajść w ciążę

Własnie to miałam na myśli ze malo jest ludzi ktorzy mierza temperature bo nie chca zajsc w ciąże!!! A to te nie jest dobry sposób!!! Mam znajoma i wiem jak to wyglada nie pouczaj mnie!!!

Gość yempka
czyli wszystko ok? Bo juz se ciażę wmówiłam :)

Gość yempka
róża wyluzuj, bo aż sie nieprzyjemnie z rana zrobiło :O

Droga różo, nie muszę cię pouczać w kwestiach nmrp siedzę od kilku lat i od razu widzę że ani się nie znasz ani nie masz na to ochoty. I ok ale nie wypowiadaj się w temacie o ktrym nie masz pojęcia, nie wprowadzaj w błąd i nie szerz mitów bo niczyja koleżanka nie ma tu nic do rzeczy, liczą się fakty, opracowania naukowe a nie słowa nie wiadomo jakiej koleżanki, która nie wiadomo co stosowała i czy w ogóle cokolwiek. Poczytaj najpierw ciut więcej niż fora.yempka - o ciąży można mówić gdy mamy nie mniej jak 18 WYŻSZYCH temperatur. Nic nie wskazuje na to, by cokolwiek nie było ok.

Gość yempka
ok, dziękuję:)

Gość nglka jeszzce zes wozka
nie sprzedala??????????? to co ty za chałe masz

Chyba nie zrozumiałaś mnie... Wiem na ten temat więcej niż Ci się wydaje i nie zamierzam już pisać każdy ma swoje sposoby ja ich nie będe krytykować napisałam tylko co myśle a jak Ci się nie spodobało nie musisz zwracać się do mnie tylko do autorki to autorke pouczaj a nie mnie... Pozdrawiam i życzę miłego dnia ;D

Gość do Roza24
z nglka lepiej nie dyskutowac... ona ma inne poglądy i mimo ze mysli ze ma racje czesto sie klóci...heh....jak czytałam jej wypowiedzi na niektórych tematach to zastanawiam sie ile ona ma lat? chyba z 50

Gdybyś okolwiek o tym wiedziała - sypnęłabś faktami. Sprawa jest wystarczająco jasna.Autorce pomagam, bo o pomoc prosi.A Ty trochę poczytaj zanim nastęnym razem wypowiesz się w temacie, o ktrym niewiele wiesz.

Gość do Roza24
chcialam napisac ze czesto nie ma racji, a potem naskakuje na osobe,która nie myśli tak jak ona heh Dla niej pierdnięcie to objaw z którym trzeba udać się na OIOM

Gość oj widac widac
widac roza ze cie ubodlo bo sama sie pod siebie podszywasz, gratuluje inteligencji hhahahaha, ip nie klamie! zalosne :D

Kobieto ja się pod nikogo nie podszywam nie mam czasu na pierdoły... I nie udawaj takiej mądrej bo wcale taka pewnie nie jesteś więc daj sobie już na wstrzymanie w dodatku jeszcze wyskakuje że się podszywam i mnie ubodło... żal mi takich osób :D Nie mam ochoty pisać już na ten temat bo tu wparowała jakaś niewyluzowana panienka i myśli że jej wszystko wolno! Weź się zajmij lepiej czymś pożytecznym ok? Żegnam jeszcze raz!!!!!!!!