Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

josawli

szukam sukienki z reklamy

Polecane posty

Czy pamiętacie może wiosenną czołówkę tvn z piosenką Lenki "The Show"? Joanna Jabłczyńska miała tam bardzo kobiecą, niebieską sukienkę, stylizowaną na lata '50? http://bp0.blogger.com/_zFCabx2zT6Y/SI5WekmG3DI/AAAAAAAAAFw/hdZpYuRkkdk/s1600-h/2.bmp coś jak ta po prawej, ale dół bardziej "napuszony". Gdzie mogę znaleźć taką uroczą sukienkę? Ktoś podpowie linki do allegro np?

Przeszukaj allegro, kategorie sukienki. nie podam Ci nr aukcji, bo już usunęłam ją z obserwowanych, ale jeszcze 3 tygodnie temu widziałam takie suknki z baaaardz napuszonym dołem :) w 3 kolorach do wyboru. Cena około 150 zł.

hehe :) czyli to co ja wkleiłam przed chwilą u siebie na topiku :) Josawli ja też szukam sukienki i znaleźć nie mogę, więc chyba będę musiała uszyć... Mi również bardzo podoba się sukienka z reklamy o której piszesz, ale niestety nigdzie jej nie widziałam.

Gość fujjjjjjjjjjj
to co wkleila anxi jest do bani,szajs totalny,chinski lump

Heh, pozwoliłam sobie wkleić Twój link ;) pomyślałam, ze może jej się przyda :]

a coś takiego: http://www.voila.pl/301/tdw1c/?1 nie koniecznie w bieli... gdzie kupić? bo uszycie może być droższe... choruję na tę sukienkę! chciałabym taką na niedzielę - po ślubie ;) (wesele jednodniowe, ale wiadomo, trochę gości zostanie)

Gość droga aurorko
ta jest genialna :) i moze zostac w bieli ale jesli chcesz inna tez moze byc