Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mogę pić

Nie moge pić, bo po alkoholu zawsze wychodzi na jaw moje prawdziwe oblicze

Polecane posty

Gość nie mogę pić

:O Tylko poznam kogoś nowego i jak wypije cokolwiek, to już jest wszystko wiadomo :O Zaczynam już gadać o swoich chorych poglądach, ubliżam itd :O Mam trochę chory charakter, który wolałabym czasem ukryć, ale nigdy mi się to nie udaje :O

Gość vcvcx
kobiety sa łątwe po alkoholu .

Gość nie mogę pić
ja nawet po alkoholu nie jestem łatwa. Wtedy bardziej wychodzi na to jaka jestem trudna. No ale nie o tym, bo mam naprawdę straszny charakter, który jest chyba w stanie odstraszyć każdego

Gość nie mogę pić
:)

problem nie lezy w alkoholu tylko w jego wypitej ilosci :) czyzbys pila wiecej niz mozesz ? bo jakos nie sadze by po 1-2 drinkach wyszlo cokolwiek :D pij mniej :P

Gość nie mogę pić
nie nazywam się tomasz. Jestem dziewczyną :P Mój charakter ciężko mi ukryć bez alkoholu, a co dopiero pod wpływem :O Już po 2 piwach się zaczyna....

a ja znam takiego kolesia uwielbiam jak mu puszczają hamulce po kilku piwach wtedy dopiero mówi to co myśli

Gość nie mogę pić
W sumie to może do faceta bardziej pasuje. U mnie to raczej dziwnie wygląda jak zaczynam wszystkim deptać po odciskach i prowokować kontrowersyjnymi tematami :O

OooOOOoo... a jakie to te chore poglądy ? :) I komu za co ubliżasz :) ? Zaciekawiłaś mnie strasznie :]

Gość nie mogę pić
ehh w sumie raczej alkohol tylko wszystko bardziej uwydatnia. Moi bliscy wiedzą o tym jaka jestem i już się do tego przyzwyczaili. Gorzej jest z obcymi gdzie pierwsze wrażenie się liczy, a ja ich odstraszam i to bardzo. W sumie chyba tez nie muszę się za bardzo przejmować, bo i tak zazwyczaj już ich nigdy więcej nie spotykam :D

no ja wasnie lubię tego kolesia bo znam go lata i wiem na co go stać ale za wiele znajomych to on nie ma przez swoje poglądy

Gość nie mogę pić
Iconoclast>> chyba za dużo by opowiadać, ale to np jest tak. Rozmawiam z osobą, która jest artystą, to ja wtedy zaczynam mówić, że artyści nie powinni dostawać z tego tytułu pieniędzy, bo to jest oszustwo, że zdolności artystyczne powinny być hobby itd (długo można byłoby o tym opowiadać) Ktoś mówi, że jest wierzący, to ja zacznę przytaczać sprzeczne cytaty z biblii itd

Gość nie mogę pić
campari34 >> poka fote kolegi :classic_cool:

nie ma nawet na nk. on uważa to za żenujące i też ma konkretne zdanie na ludzi z nk.

O to nawet ciekawie :] Widać,że masz swoje zdanie i zdecydowane poglądy. Też gubi mi się poprawność polityczna gdzieś po 3 piwie :] Chociaż na miejscu pijących z Tobą sam bym się bał,że zrobisz na mnie mentalną wiwisekcję :]

Gość nie mogę pić
campari34 >> mam takie same poglądy na temat nk, chyba się zakochałam :D

Gość nie mogę pić
W sumie u mnie nie o tyle się gubi poprawność polityczna, ale nie muszę o tym z każdym gadać :O Niedawno moja dobra koleżanka kiedyś próbowała ze mną podyskutować na jakiś temat, ale po chwili zrezygnowała i powiedziała: "Tak masz rację, we wszystkim masz rację, a ja myślę tak samo jak ty" To było ironiczne, a ja nadal nie chciałam jej dać spokoju :O