Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

awera

czy powinnam sie wkurzyc na taki tekst faceta

Polecane posty

spotykam sie zkims 3 tydzien jest super widujemy sie prawie codzien mamy po 25 i on 27 lat jest super spotkania sa długie i miłe ..jestesmy napaleni na siebie ..ale ja mam mała blokade, trcohe wynikała zpowodu nieogolonych nóg..i czasu..ale mam ochote na to i sobie dzis pisalismy o tych moich blokadach, i napisąłm ze dostanie kopa w d**e zarcik.. a odpowiedz dostałam taka: moze kop ci daje wieksza przyjemnosc niz pożądanie? albo nikt ci tak naprawe nie zrobił tak dobrze ze chciałas góry przenosic czy miałam prawo sie wk**wic

Gość lucian B
nie

Gość ogólnie to raczej jełop
ale i z jełopem możesz być szczęśliwa tylko sprawdź, bo może ryczy... a mało mleka daje

Gość ubrane fakty
nie dogadałaś mu tylko się zafoszyłaś?

Gość kajtuś
Fajny macie poziom rozmowy, no i wygląda to tak jakby on chciał Cię zaliczyć i odchaczyć.

raczej nie przyszpuszcam zeby chciał mnie tylko zaliczyc..przedstawia mnie znajomym itd po prostu jest szczery i mówi co mysli..zawsze..:O to miał byc niby zart bo sie pozniej smaił ze zatkało kakao..ale mnie jakos nie rozbawił 'napisałam mu ze własnie przez takie teksty mam blokade

Gość kajtuś
no nie dziwię się że masz blokadę, to jakiś przygłup:O

ale ja mam mała blokade, trcohe wynikała zpowodu nieogolonych nóg.. naprawde, czyms odpowiednio ciezkim, jak raz nie pomoze, to moze drugi raz

Gość ubrane fakty
a ja myślałam ze masz blokadę,jak nie ogolisz nóg czy jest coś ,co Cie nie blokuje?

dla mnie to było raczej chamskie niz zabwne chcoiaz wredniakaskudny napisął mi tak Ale o jakich słowach (z SMSu) mówimy? O tych: moze kop ci daje wieksza przyjemnosc niz pożądanie? albo nikt ci tak naprawe nie zrobił tak dobrze ze chciałas góry przenosic ? Dla mnie (po Twoim prologu) ta odpowiedź zawiera odrobinę żartu - na to Twoje kopnięcie go w tyłek - który starał się zamienić w erotyczny podtekst ( z tym pożądaniem). A potem zasugerował, że jak ktoś (w domyśle ON) by się Tobą odpowiednio zajął, to by Cię tak zaspokoił (orgazmy), że mogłabyś góry przenosić (czyli byłabyś w siódmym niebie).p

Gość balerona
Trochę jełop, ale myślę, że jego ta sytuacja bardziej zabolała niż ciebie. Chodzi mi o to, że on sie poczuł nieatrakcyjny, niemęski, że nie umial zachęcic cię do seksu - więc przerzucił "winę" na ciebie. W mało wyszukany sposób. To jest chyba dosć zakompleksiony osobnij, albo z małym dystansem do własnej osoby. Mnie się osobiscie tacy zupełnie nie podobają, ale ty rób jak uważasz, moim zdaniem nic wielkiego sie nie stało

Gość balerona
Po prostu ogol nogi i na przyszły raz nie rozmyślaj tyle

mysle, ze jak porozmawiacie jeszcze z 2 m-ce o tych twoich blokadach, od nieogolonych nog zaczynajac a na zatwardzeniach konczac, to ta znajomosc wybuchnie jak wulkan namietnosci j

oj zart jak zart my sobie tak czasem gadamy, nie ejst to istotne... czy jest zakompleksiony nie wiem byc moze ja własnei za duzo mysle i to jest mój najwiekszy problem

Gość ubrane fakty
dobrze ze tego kopa w dupę nie odebrał jako zachęte do BDSM ;)

z tymi nieogolonymi nogami to był zart bo ja naprawde go lubie mam ochote ale z drugiej strony , małe blokady wynikajace z niedoswiadczenie nogi juz wydepilowałam wiec luz;)

Gość ubrane fakty
ale z Ciebie zartownisia;)

czemu od razu kretynki?:O mnie chodzi o sam jego teksta nie moje blokady

Gość ubrane fakty
jak sie z nim teraz prześpisz(to dopiero 3 tyg znajomości)to będziesz miała blokadę z powodu zbyt wczesnego pójścia z nim do łóżka? porpzmawiaj z nim jak osoba dojrzała,nie baw się w żarciki!

Gość hela w opałowym
zawsze szczery racja, racja :D

Gość ubrane fakty
przesadziłaś ?to za mało powiedziane,zachowujesz się jakbyś miała 5 lat.

Gość fajnie grali wczoraj
Ty jesteś wrażliwa, on ma beznadziejne poczucie humoru = nie pasujecie do siebie. Nie będzie wam dobrze ze sobą. a swoją drogą inteligentny to on chyba nie jest?!