Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

awera

czy powinnam sie wkurzyc na taki tekst faceta

Polecane posty

Gość hela w opałowym
facet sobie żartuje a ty nic nie kumasz i jeszcze się wkurwiasz, jedno jest pewne - poczucie humoru macie różne...

Gość jakiś zakompleksionytypek
jakiś zakompleksiony, nie jest prawiczkiem? Bo tak jakoś mi zalatuje, zgrywa się na superowskiego ruchacza :) buhaha z takim facetem :):):) # tygodnie to niewiele, pogoń go bo nie wyjdzie z tego nic ciekawego, on Ci będzie docinał a Ciebie będzie to doptykało, znajdź faceta, który lubi i szanuje wrażliwe kobiety :)

Gość ubrane fakty
moim zdaniem on jest normalny,tylko bardziej wyluzowany od naszej pani żartownisi':P

Gość lirene lirene kremm
TAK miałaś prawo się wkurzyć, mnie by wkurzyło. To początek znajomości, więc możesz się wycofac, bo liczyć na to, że się zmieni nie ma szans, może być jeszcze gorszy przy bliższym poznaniu :O

ale ja nie jestem wrazliwa po prostu nie zakumałam zartu tak?:) mam duzy dystans do siebie zreszta potem normalnie gadalismy i kontakt tez był ok;)

Gość pigi sue....
a ja mysle ze macie rózne IQ dlatego nie zaczaiłaś.... daj mi kontakt do tego facia chetnie go poznam ;)

Gość cvbnfghdf
To Ty jestes głupia - co to za głupie blokady typu nieogolone nogi o których trzeba prowadzić długie dysputy? Ty mu gadasz że dostanie kopa w dupę i to jest żarcik, ale jak on cos odpowiada to się wkurwiasz? Stuknięta jestes i tyle.

ale ja mu nie mówiłam o ogolonych nogach a o kopniaku to było zartobliwie tak sobie gadamy czesto