Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnaskienkawbiałekropeczki

co zrobić żeby schudnąć?

Polecane posty

tak Muszko...od tych najdroższych do najtańszych i efekt poza przesuszeniem skóry żaden tak naprawdę,teraz stosuję pojędrniające serum i balsam

Aaa coś mi się przypomniało laseczki; napewno się wam przyda:) Byłam ostatnio w swoim osiedlowym spożywczaku po dłuuuuugiej przerwie i aptrze na ekspedientkę i myślę to ona czy nie ona, zamiast grubaski która mnie zawsze oblusgiwala podchodzi zgrabna szczupła kobietka uśmiechnięta, a ja szok. Mówię a co się pani stało taka odmieniona, a ona "a nic tylko schudłam 27 kg":) Wnet kazałam jej powiedzieć co zrobiła, myśle przyda się mojej mamie (ja az tyle to bym nie chciała:>:) I babeczka mi zapisała dietę którą stosowała, dość drastyczna, ja bym się nie zdecydowala, ale jak ktoś jest zdesperowany to proszę; Dieta na 5 dni; (nalezy jesc tylko to co napisane nic wiecej) 1 dzień; 1kg jabłek 2 dzien; 2 litry mleka 3 dzien; 30dkg twarogu półtłustego 4 dzien; 4 jajka na twardo 5 dzien; 30dkg mięsa gotowanego, np.kurczaka Oprócz tego babka powiedziala ze nalezy przez caly czas pic jak najwiecej plynow, woda,herbata, cokolwiek byle by bylo bez cukru. Do tego wspomagała się tabletkami Cidrex, kupione w aptece, stosować wedle zaleceń z ulotki. Po tych 5 dniach , które nie ukrywała były okropne, bo była az slaba z glodu , zrobila sobie 2 tygodnie normalnego zywienia jak zawsze, po 2 tygodniach kolejne takie 5 dni, itd. to zalezy od tego kto ile chce schudnac. Moze wystarczy jednorazowo strzelic sobie 5 dni. Babka mowi ze juz po pierwszych 5 dniach waga tak szybko zaczela leciec jej w dol ze byla w szoku, nawet nie wiedziala kiedy i polecialo 27 kg w dół. I nie ma jak narazie żadnego efektu jojo choc minął prawie rok od rozpoczecia diety. Oczywiscie juz jej nie stosuje a waga sie trzyma. Wiem ze niektorym sie nie spodoba taka dieta, ale mowie kto chce niech sprobuje. Napisalam bo to pierwsza w moim zyciu osoba po ktorej na zywo zobaczyłam jak bardzo mozna schudnac. Nie zawsze wierze w to co widze w gazetach czy tv. No mowie w jej przypadku zmienila sie nie do poznania.:)

Gość czasami mozna sie naciac
z takim pytaniem moja znajoma po smierci dziecka schudla 17 kilogramow w 3 miesiace zrozumiale, tragedia a jakas kobitka do niej tak ja Ty do tej sklepowej takiej diety sie nikomu nie poleca

No dlatego to nie dla każdego, ja tam mogę dzień na samej herbacie czy mleku przetrzymać, jak nie mam ochoty jeść.