Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwemn

mata edukacyjna

Polecane posty

Gość qwemn

Czy warto kupić matę edukacyjną? Czy Wasze dzieci korzystały z niej?

Gość qwemn
W jakim wieku były Wasze dzieci, kiedy bawiły się na tej macie?

Gość olaaaaaaaaa
moja córka zaczęła interesować sie mata od 3 miesiąca życia ( choć na instrukcji pisze od 6 :)). u mnie bardzo się przydaje :) córka umie sama sie tam bawić nawet i 2 godziny bez marudzenia ja mam czas na ogarniecie domu :)

mieliśmy prostą mate - Syn dostał na Chrzciny jak miał 2 msc - i tak się na niej bawił - co prawda zabawka była od 6 msc ale w wieku 6 msc to już Synek zdazyl mate zamordować - znacy się pałąki podtrzymujace zabawki powychodziły, do tego Synek stracił zainteresowanie matą. Patrzyłam na te kolorowe z Fisher Price, ale czy czy sens dawać za mate 200-300zł - wg mnie nie bo czy z firmowej czy ze zwykłej maty dziecko naprawde ekspresowo wyrasta..

Gość qwemn
Jakie inne zabawki polecacie dla dziecka w wieku 2 miesięcy? Proszę o pomoc, bo nie mam pojęcia jaką zabawkę mogłabym kupić?

Gość olaaaaaaaaa
dla mojego dziecka w takim wieku najlepiej sprawdzały sie moje wlane ręce :) paczka chusteczek higienicznych która szeleściła i dziecko byla nia zachwycone i grzechotki :) dla tak małego dziecka jak na razie zabawki nie robią zbytnio wrażenia :). jeszcze może karuzela nad łóżeczko tez bardzo ciekawa sprawa dla mojej pociechy :) a na dzień dzisiejszy (4 miesiace) dziecko zachwycone jest swoimi rekami i nogami które potrafi złapać :)

Gość mplplp009j
mój miał 5 -6 miesięcy i nie interesował się nią już także przydała sie na około 3 miesiące

Gość mamciamamcia
my dostalismy w prezencie 2 ale na szczescie różne:) od 3 miesiąca na 20-25 minut nie ma dziecka, bardzo sie interesuje :)

Moja córka od 3-9 m-ca bawiła się na macie fisher price dżungla. Bardzo podobały jej się melodyjki i światełka. Można było odczepiać osobno zwierzęta jako grzechotki. Ja uważam, że lepiej zainwestować w porządną mate, która się nie zniszczy, później sprzedać na allegro i wiele się nie straci.

Gość ewik81
Moja córka ma matę Tiny Love z muzyką światełkami i wiszącymi zwierzątkami i dzwonkami. Dla nas rewelacja, kładłam ją jak miała 1,5 miesiąca i do tej pory(8m) jej to odpowiada. Oczywiście zmieniła się tylko intensywność zabawy, bo na początku interesowały ją tylko te dzwonki a teraz tak mocno uderza w zabawki i podnosi się na stelażu że czasem myślę jak długo ta mata jeszcze przetrwa.