Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartek 29 poradzccie

jaie sa trendy w przedszkolach w warszawie. hello kittly, disney?

Polecane posty

mieszkam za granica i nie jestem zorientowany co kupic dla dziewczynki 5 letniej. chcialbym by miala cos co do przedszkola moze wziasc, pochwalic sie i cieszyc ze to cos jest na "topie". macie dzieci w przedszkolu? o co was prosza, co pod choinke dostaly? lalke barbie muszkietrke? konika pony? bluzeczke z hello kitty? poradzcie :)

ja dziecka w przedszkolu nie mam ae widzialam ze duzo dziewczynek nosi gadzety z hanah montana i hight school musical czy jak to tam sie pisze

Gość fajną masz stopkę
Gosianica - wezmę sobie te słowa do serca! :-)

Gość wg mojej 9 letniej
córki Montana to obciach i przeżytek

Gość karlostin
teraz na topie jest hana jebana :O

Swoja droga dziaciaki w dzisiejszych czasach sa takie rozpieszczone ze sie slabo robi :o mam 19 lat, a nie przypominam sobie zeby za moich czasow bylo przynoszenie do szkoly jakis gadzetow i chwalenie sie nimi :o kazdy mial to co mu sie podobalo i co lubil. a teraz? kupisz dziewczynce plecak z hanah montana i bedzie ryczec ze byl modny miesiac temu :o

Gość wg mojej 9 letniej
ja mam 27, więc za moich absolutnie tego nie było. takie czasy

Gość sexy nie maxi
9 latka nie chodzi do przedszkola, więc... bez sensu takie teksty. Ja wprawdzie mam syna, ale widze jak dziewczynki sa ubrane i fakt, sporo jest ciuszków z hanna montany , hello kitty i high school musical :) Ale fajnie gdybyś zapytała czy mała widziała te filmy, żeby prezent był tarfiony :)

Gość .....ot..co......
Tequila boom boom >>> nie zgadzam sie. teraz dzieciaki przynosza gadzety z hana i high school musical, a za naszych czasow nosilo sie do szkoly np karteczki i tama goczi. poza tym sama pamietam jak mialam bluzke z krolem lwem wiec nie piszcie, ze kiedys tego nie bylo. mam 23 lata

Gość wg mojej 9 letniej
przedszkolaki nie powinny chyba interesować się jeszcze hanną montaną, bo nawet nie wiedzą, o co chodzi

Nie straszcie mnie! Czy te hany montany czy high schoole musicale nie są skierowane do trochę innej grupy docelowej niż przedszkolaki? Jak to się stało, że te filmy są modne w przedszkolach?

a kello kity dziewczyny albo pony kucyki? a lalki barbie to jakie? bo duzo tego, jedna ksiezniczka duga konno jezdzi :(

Gość sexy nie maxi
Tez mam 23 lata jak kolezanka wyzej i u nas tez nosilo sie gadzety z modnych wtedy bajek typu krol lew, pocahontas, kolorowe karteczki do segregatora :) Pamiętam jeszcze koszulki z filmu tytanic :)

niebieska sukienka, a no widzisz, takie czasy :o nie raz slyszalam jak siostra mojego brata przechwalala sie czego ona nie ma w domu i ile jej tatus nie ma pieniedzy :o w ogole dzieci juz sa inne, nie potrafia sie bawic, ciagle tylko komputery itp a i tak im w dupie malo ;/ rzygac sie chce..

Gość wg mojej 9 letniej
niestety, taka prawda. a rodzice nie chcą, by dziecko odstawało i czuło sie gorsze

no racja nosilo sie karteczki i inne duperelki, tez to mialam, ale to byly groszowe sprawy a czy w tych czasach dzieciak z srednio zamoznej rodziny ucieczyl by sie z pliku karteczek za 2 zl? :o watpie

z hello kitty bluzke kupie moze, a barbie to jakie? dla 5 latki?

a ze do innej grupy to jest kierowane.ale jak czasmi wracam szkolnym autobusem do domu i jada nim przedszkolaki to slysze o czym rozmawiaja i co pokazuja kolzanka.piorniki,olowki,dlugopisy,temperowki,bloki i cala reszta tylko z hanah lub hight school

Gość sexy nie maxi
Wiem, przykre to jest, bo wtedy faktycznie cieszyly drobiazgi... A teraz kazde dziecko chce miec wypasione ciuchy, zabawki, a nawet telefony.. Jak patrze na stare zdjecia z podstawowki czy jeszcze gimnazjum, to sie smieje jak wtedy chodzilo sie ubranym.. Teraz gdyby ktos tak wyszedl na ulice, zostalby wysmiany. Niestety czasy sie zmieniaja..

wg mojej 9 letniej no dokladnie. jedno dziecko z drugim sa bogatsze tzn bogatsi rodzice i narzucaja "mode" wszystkim pozostalym dzieciom. ten kto nie ma najnowszej barbie jest lamusem pewnie. ciekawe jak to wyglada. co wam dzieci mowi po powrocie z przedszkola? mi by sie serce krajalo gdyby mi synek lub corka przyszedl i powiedzial ze koledzy cos tam maja i on tez by chcial ale wie ze np pieniazkow nie mamym :(

Gość sexy nie maxi
Tak sobie mysle jeszcze, ze rocznik 87-86 to calkiem fajni ludzie :) Czytam i wypowiadam sie na wielu forach i wlasnie ten rocznik jest taki normalny :)

ja tez pamietam jak na kazdym zdjeciu grupowym czy to z przedszkola czy w pierwszych klasach podsawóeki zawsze prawie mialem kolana wytarte nie mal ze dziury i paluchy z butow wychodzily bo takie poprzecierane. teraz pewnie o poscieranych butach nie ma mowy i nowe sie kupuje .

Gość wg mojej 9 letniej
pamiętam te kolana wytarte :)

ale z hana monthana to przegiecie przeciez ona nawet w filmie ma z 15 lat .

Gość sexy nie maxi
Taaak, to były czasy :) Ale wtedy chyba rodzice inaczej nas wychowywali. Fajnie się do szkoły chodziło, nie patrzało na to kto w czym przyszedł... i szanowało się nauczycieli... Teraz jest moda na bezstresowe wychowywanie, dzieci dostają to co chcą..

Dziewczyny, jak widać jestemw ciąży. Powiedzcie czy w tych szalonych czasach da się wychować dziecko nie oglądające hany montany tylko spiaca krolewnę? I czy da się wychować takiego indywidualistę, że będzie jestszczę tą królewnę w przedszkolu "promował"? A nie stadnym pędem domagał się skarpetek z jakąś głupiutką nastolatką?

no niestety ale predszkolaki to ogladaja.do tego presja otoczenia i juz dziecko bedzie czulo sie gorsze bo czegos nie bedzie mialo