Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znam się na tym oo

Czy moge już zrobić test ?

Polecane posty

Jest to mój 35 dzień cyklu. Zawsze mam 29 do 31 dniowe. Z objaw to tylko tyle, że mie strasznie bolą sutki przy dotykaniu. Czy test ciążowy wyjdzie już wiarygodny ?

Gość kkkaaannnaaa
kiedy był stosunek?

od 14.01 do 24.01 praktycznie codziennie lub co dwa dni.

to super. Zrobie w środe tak dla większej pewności , żeby się nie nakręcać :)

śmiało rób :) ja zrobiłam jak 3 dni mi się spóźniał okres z popołudniowego moczu - wyszły 2 kreski ale jedna taka ledwo ledwo widoczna. następnego dnia powtórzyłam z porannego moczu i były 2 wyraźne krechy :)

Gość kkkaaannnaaa
możesz :)

revelka , a miałaś jakieś objawy ? czy tak zrobiłaś bo okresu nie bylo ?:)

zrobiłam żeby się nie martwić bo okres mi się spóźniał a później byłam w szoku bo nie spodziewałam się ciąży. mężowi nic nie powiedziałam od razu tylko dopiero następnego dnia po 2 teście :) dopiero po teście zwróciłam uwagę na to że były objawy ale ja ich nie kojarzyłam z ciążą tylko ze zbliżającym się okresem: -od ok. 2 tyg bolały mnie piersi -tak ze 2 dni przed spodziewanym okresem zaczął mnie boleć brzuch (zawsze bolało mnie tylko pierwszym dniu okresu - nigdy wcześniej) myślałam, że będzie wcześniej - zażyłam ibuprom max i ketonal :( -a maksa byłam rozdrażniona - tyle ile ja się wykłóciłam z mężem przez te 2 tyg to masakra. non stop i bez przerwy mnie drażnił on i wszystko co robił. dostał biedak w kość :) ale wybaczył :) i to chyba tyle co u mnie było. nie miałam w ogóle żadnych nudności, wymiotów itp. nie drażniły mnie zapachy. śmiałam się jak poszłam do gina na 2 wizytę, że poza tą czarną kropką co on mi pokazuje że to nasz dzidziuś to ja innych objawów ciąży to nie mam :)

a przed 14 nie było stosunku??? Troszkę chyba się spóźniliście ze współżyciem, chociaż to zależy od Twojego organizmu przy cyklach 31dniowych owulacja może wystąpić w 15dc, a Ty współżyłaś jeśli dobrze liczę dopiero w 17dc przy 29dniowych już nawet w 13 Oczywiście to jest ruchomy termin. Jeśli znasz swój organizm mozliwe, że dobrze wyznaczyłaś dni płodne :) Powodzenia