Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woobontoo

czy to normalne że siostra pisze w smsie do brata kocham cie ?

Polecane posty

Gość fdsfdsfdsfsd
ja daleko od domu, on przed poważną operacją - to jest zrozumiałe, ale regularnie żeby pisać do brata ot tak, że się go kocha to sorki, ale ta siostra jest jakaś do tyłu z rozwojem.

Gość to ja wam cos napisze
najebany jak swinia ,podnieca mnie moja siostra jak cholera

do Kaliban => Moja siostra jest brzydka :P A tak a propos: Tradycyjna moralność dawno zdechła (rzadko która kobieta zasługuje na biel sukni przy ślubie), więc czemu jej nie dobić?

Gość do Kaliban
Rozumiem, ogolne zaklamanie jest powszechne. A propos tematu, to moj kolega sypia z kuzynka i tez powiedzial mi to w stanie upojenia. Tak to juz jest.

Gość gfhfdjhd
Dobry alkohol to jest to.

Gość to moze wszyscy zacznijmy
spac z rodzenstwem po pijanemu;)

Gość dzieci do łóżek rano do szkoły
nie wstaniecie

Jaaa jak mozna byc tak głupim ?chyba normalne ze rodzenstwo tez ma jakies uczucia! To juz siostra nie moze powiedziec swojemu braciszkowi ze go kocha?? bo Ty zalozyszdebilny watek na kafe ? zalosne! a glupio mu sie zrobilo bo wsadzilas nos w jego smsa i sie chlopak zawstydzil ... masakra tez masz problemy

do Kaliban => Biali wymierają. Kazus imperium rzymskiego. Tu już się nic nie da zrobić. Bezwład zamienił się w entropiczną spiralę.

Gość do Kaliban
Podoba mi sie ta twoja tolerancyjnosc, wiecej nie napisze, tu same dewoty siedza. 🖐️

Gość za to ja napisze , przespie si
z siostra jak mi da

Gość pomaranczowsza
mozna bardzo kochac brata/siostre ... juz sporo lat temu, moj 5 lat mlodszy brat wyprowadzil sie bardzo, bardzo daleko. tak strasznie za nim tesknilam, bo bylismy prawdziwymi przyjaciolmi, dzielilismy razem rozne dole i niedole, ze plakalam po jego wyjezdzie prawie codziennie :( nie bylo w tym nic zdroznego, zreszta ja mialam faceta, on dziewczyne, wszyscy czworo sie bardzo lubilismy ... ale to dzis mi sie serce kraje, jak sobie pomysle, ze on tam sam (w sensie, ze beze mnie, bez rodziny) tak daleko, bo kocham go prawie jak wlasne dziecko (nie mam wlasnych dzieci). takze uwierzcie, milosc do rodzenstwa to nie jest kazirodcza patologia, lecz cos co powinno byc norma, lecz niestety nie jest :(

do Kaliban => widziałeś/łaś kiedyś umierającego gotowego przyznać, że umiera? ;)

Gość piertolta to
czym wy się kurwa tak gorszycie. za dawnych czasów wszyscy się bzkali jak te króliki, a teraz wielkie halo jak siostra na pisze do brata. natury nie oszukasz, babska to zakłamane szmaty.

Gość Lady Smaga
czy was kompletnie pop.ierdolilo? od kiedy wyrazanie uczuc do osob nam najblizszych jest nienormalne? mowie tym co kocham, ze ich kocham, bo nie zawsze moge im to pokazac! proste... wspolczuje wam, ze jestescie z jakichs ozieblych rodzin, bo to na pewno sie przenosi na inne dziedziny zycia... jak mozna obawiac sie okazywania uczuc ludziom, ktorych kochamy? dla mnie niepojete... a to ze dla ciebie powiedzenie wlasnemu bratu ze sie go kocha jest dziwne po prostu oznacza ze masz powazne problemy z wlasnymi emocjami, przemysl to sobie.

Gość Klaudia19
Mam taki problem . . . czuje ze pragne swego brata . . gdy rozbiera sie przy mnie mam dreszcze ..przed okeresem . . . nie panuje nad tym. Mamy wspolny pokoj .. rodzice maja naprzeciwko. . . Wieczorem kiedy on mysli ze spie patrze na niego i marze zeby go dotknac. .. Kiedy oglada redtube chce go miec .. Mam ..sny z nim jak sie kochamy...nie wiem co robic ... .czuje ze sie wygadam jak przyjde po paru piwach . . powiem mu to ..

Gość zglos sie do kalibana on cie
pocieszy

Gość woobontoo
podejrzewam ze oni się kochają bardziej niz rodzeństwo

zglos sie do kalibana on cie => Może i bym pocieszył, gdyby to była prawda ;)

Gość ja czesto mowie bratu ze go
kocham... Smsow raczej do tego nie uzywam ale dlatego, ze ja starszej daty jestem... W dzisiajszych czasach telefonia komorkowa do wielu rzeczy sluzy, to moze i do takich wyznan. Nie widze w tym nic nienormalnego ;)

Gość do Klaudia
nie tylko ty tak masz😭

Gość maniakalnawariatka
mialam podobna sytuacje, moj narzeczony tez ma siostre, ktora pisala mu eski: kocham cie misiu, tesknie za toba (wiem, ze to byla naprawde jego siostra), wkurzalo mnie to, przegiela jak napisala mu eska w walentynki z wyznaniem milosci:( teraz jej przeszlo i od paru lat jest spokoj, bo przerzucila sie na mlodszego brata i do niego teraz pisze. aha, jest samotna i ma 31 lat- moze to dlatego:(

Gość gość
Bawią się w Gwiezdne Wojny

Gość gość
to normalne jeśli jest emocjonalna i wylewna, ciepła, żywiołowa - lub coś w tym rodzaju to tak rodzinna wiadomo, że jest to inny typ miłości ale wyobraź sobie, że są ludzie, którzy są mocno związani ze swoim rodzeństwem, rodziną i to jest fajne

Gość gośbarbarać
Barbara

Gość adamos
Ja powiem tak,kiedyś któregoś pięknego razu dostałem od swojej siostry rodzonej sms o treści"kocham cie"i zbaraniałem kompletnie bo nie wiedziałem co zrobić co odpisać i co tak naprawde sie stało,że naleciało siostre na takie wyznania.Prywatnie bardzo sie lubimy i jak cokolwiek by sie stało to jedno za drugim skoczyło by w ogień,ale sms"kocham cie"?.Pierwsza rzecz jak mi przyszla do głowy to to że siostrze może sie stała jakaś krzywda i dlatego do mnie tak pisze,więcj ja odpisałem jej "kocham cie siostrzyczko,czy coś sie stało?". Dopiero po jakimś czasie dowiedziałem sie że moja siostra któregoś dnia wypiła sobie pare głębszych i wysłając mnie i mojemu bratu sms o treści" kocham cie"chciała sprawdzić jak za aregujemy na taki sms,w każdym bądź razie mój brat zbaraniał na sms o takiej treści zresztą ja też.

Gość gość
Spieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą...

Gość gość
Mój brat z żoną i córeczką mieszka w Anglii. Często rozmawiamy na Skype i zawsze jak się żegnamy mówię im KOCHAM WAS. Ale mam rozumieć że jestem nienormalna?

Gość gośćadamos
A kto powiedział że jesteś nienormalna,to jest najnormalniejsza rzecz na świecie,a że inni mają na ten temat jakieś chore skojarzenia to ich problem.