Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eliza18

Rani mnie.

Polecane posty

Gość Eliza18

Hej chciałabym podzielić sie z wami moimi problemami z moim chłopakiem. Nasza znajomość rozpoczęła się bardzo romantycznie tak jak z filmu, ale nie będę was zanudzać tą opowieścią. Więc przejdę do sedna : Ostatnio mój facet strasznie mnie rani ponieważ mówił że jest romantyczny , bardzo wrażliwy , kochający itp a ja czuje się oszukana bo tak wcale nie jest on jest bezczelny i czasem chamski dla innych ludzi w ogóle mi się to nie podoba i ma dla mnie mało uczuć ,jakby mnie tak nie kochał jak na początku.Bardzo mnie tym rani jak i tym ze wygłupia się z moją przyjaciółką a gdy ja piszę z jakimś facetem od razu mi zakazuje do niego pisać i grozi ze go pobije ... Często się z nim kłócę bardzo go kocham jak i czasem nienawidzę jak mi to robi ... Jest mi bardzo zle ale nie chce z nim zrywać i chyba nawet mam depresje bo ciągle myslę o smierci i jestem załamana ... Pozdrawiam Eliza.

Gość dede30
Ile masz lat?

Gość roti8
moj tak samo na poczatki słodki i zakochany na zabuj tylko ja, ja i tylko ja sie liczyłam, a teraz to obojetny chłodny czasem nie miły odrazu wyzywa... tez mi Cieżko i nie wie jak sobie poradzić.. probowałaś z nim rozmawiać>??

Gość Eliza18
Tak próbowałam a on wybuch śmiechem i ze przesadzam...

Spróbuj z nim porozmawiać.. Jeśli tego nie zrobisz to będziesz się zadręczać jeszcze bardziej.. a to w niczym Ci nie pomoże.. Powiedz mu, że zmienił się, zapytaj czy nadal mu zależy.. Nikt z nas nie odpowie Ci na te pytania. Albo powiedz,że jeśli tak ma wyglądać wasz związek to chcesz go zakończyć,bo nie tak sobie to wyobrażałaś.. jeśli kocha to będzie sie starał, wytłumaczy sam dlaczego jest tak jak jest.. Trzymaj się 🌼

Gość Eliza18
Wiesz ja mu powiedziałam ze czuje się oszukana ze on inaczej siebie opisywał a on ze taki jest ale w związku musi też być śmiesznie a nie nudno... dobija mnie to dosłownie

Czyli jednak druga opcja.. Powiedz,że nie chcesz tak dalej żyć. Że nie tak wygląda prawdziwa miłość.. Jest takie powiedzenie,że jeżeli kochasz cos to puść to wolno.. jeśli wróci - jest Twoje. Jeżeli nie - nigdy Twoje nie było. Warto zaryzykować. Jeśli mu nie zależy to zostawi Cię prędzej czy później.. a po co masz się męczyć.. po co ma Cię ranić niepotrzebnie.. Pomyśl nad tym..

Gość roti8
hm... moze cos go skłoniło że sie taki zrobił...

Gość Eliza18
Masz rację zrobie tak i zobaczę czy mu zależy ... dziekuje za rady ;)

Gość kaj sie podziewocie
o bosz , problemy 12to latki :o

Gość Eliza18
o bosz! Nie badz taka płytka. i nie mam 12 lat jakbyś chciała wiedzieć.

Gość pani ogrowa
może nadskakujesz nad nim bo się facet rozleniwił ;/ Wiesz? Pogadaj z nim uczciwie, jak to nie zadziała, to bądź przez jakiś czas chlodna, niech zawalczy trochę o Ciebie

Gość Eliza18
Wiesz byłam chłodna ale przez 10 min bo przy nim 'włącza' mi się czułość i ciągle mam ochotę go całować , przytulać itp

I tu pewnie jest pies pogrzebany.. Bo myśli,że może robić co chce,a Ty zawsze wybaczysz i będziesz sobie nadal pozwalala,żeby Cię tak krzywdził. Postaw się i nie daj sobie wejść na głowę.. Jeśli nie potrafisz przy nim udawać chłodnej, to powiedz niech nie przychodzi do Ciebie tego dnia, którego macie się spotkać. Wtedy będzie Ci łatwiej udawać obojętną..