Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

foribiddenfruit

uczucia...problem miłosny

Polecane posty

z panem X jestem już rok i parenaście miesięcy. Przed nim byłam z chłopakiem,który bardzo zawrócił mi w głowię a po 4 miesiącach zakończył naszą znajomość i to po chamsku-przez sms. Wszystko fajnie,pięknie,poczucie miłości do ixa...aż tu nagle pan Y zaczął mówić mojej przyjaciółce,a tym samym jego dalekiej siostrze ciotecznej,że bardzo żałuje,etc... Na początku związku z panem x ,y bardzo o sobie przypominał,mówił,że będzie czekał,prawił komplementy itp itd...Ale mówie,nie,zerwał cham to spróbuje ułożyć sobie życie z kimś innym,kto naprawde mnie znosi mimo mojego ciężkiego charakteru...ale zapomnieć o osobie bynajmniej mi jest ciężko,może dlatego,że Y ze mną zerwał? W każdym bądź razie y w wakacje znalazł dziewczyne,ja o nim KOMPLETNIE NIE MYŚLAŁAM,nie podobal mi się itp. Zakonczyl zwiazek z kolejna osoba-na szczescie nie ze mna. Pech chcial tak,ze spotkalismy się ostatnio na imprezie,a on znow opowiadal tej mojej kolezance,ze zaluje,ze bedzie na mnie czekal,ze bylam wyjatkowa...z iksem mam ciężki czas,ale nie zerwe z nim ,ponieważ on był/jest w stanie zrobic dla mnie prawie wszystko a y mnie potraktowal jak potraktowal...ale mam teraz takie mieszanie uczucia :( zamiast myslec tylko o osobie z którą jestem ,mysle też o nim-o osobie,która kiedys mnie bardzo zraniła....Żałuje,że koleżanka mi o tym powiedziała,bo wspomnienia lubią wracać.

Gość kjkj4321
moze przeczekaj ten okres :) moze za jakis czas te wspomnienia przestana Cie nachodzic, sprobuj nie wpuszczac do swojego zycia pana Y - nie rozmawiaj o nim z kolezankami. Skup sie na zwiazku z X - moze za jakis czasy cos sie wyklaruje :)

o y nie rozmawiam z kolezankami wcale,wręcz udaje,że to co mówi spływa po mnie jak po kaczce,żałuje,że kolezanka mi o tym powiedziała :( mi się wydaje,że igrek tak bardzo utkwił mi w pamięci,ponieważ on jako pierwszy chłopak zerwał ze mną i dał mi do myslenia co ze mna jest nietak itp...kiedys bardzo chcialam,zeby do mnie napisal,chcialam,zeby zalowal..ale teraz...zaluje,ze chcialam,zeby zalowal :P hehe