Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tenderem jechałem

łaskotanie kobiet w paszki piórkiem

Polecane posty

Gość Zdenka Tovarova
Mam straszne łaskotki, ale jednocześnie jest to dla mnie podniecająca gra wstępna:)

Gość janusz myrcha
hehe Zdenka dasz się związać do mizianka pawim piórem? :P

Gość mr dangling
Nie ma nic lepszego od chichotu łaskotanej kobiety :)

Gość dangling party
Ona ma na skórze ten seksowny szary ślad !! :) Już mi się podoba! Ale bym ją łaskotał!!

Gość kawakawakawa
laskotania powinni zabronic!

Gość alojzy bonarka
ciekawe czy krupa ma łaskotki pod pachami?

Gość wiskozzina
łaskotki to tortura, zwłaszcza w stopy i pod pachami równocześnie!

Gość Retfordzik
Krupa jest seksowną blondynką, więc na pewno ma ogromne łaskotki :)

Gość Super katarzyna caryca
Uwielbiam być łaskotana :) :D

Gość Świrusek
A ja uwielbiam łaskotać ^_^ Gdzie masz największe łaskotki?

Gość kosmiczna231
Ja kocham łaskotki, a zwłaszcza pod pachami. Najbardziej lubię jak chłopak mnie przywiąże gołą, i łaskocze.

Gość do kosmiczna231
Skąd jesteś? :)

Gość 22 plus vat
a ja dla odmiany nie znoszę łaskotania, jak byłam mała kuzyni mnie łaskotali do bólu i od tego czasu mam uraz, na imprezie na początku studiów jeden kolega trzymał mi ręce nad głową, drugi gilgotał mnie pod pachami a trzeci jeszcze fotki robił telefonem, dobrze, że zdjęcia z telefonu wtedy takie były i nic nie było widać, bo moje miny pewnie byłyby kompromitujące :P jakiemu kolwiek innemu łaskotaniu też stanowcze NIE :P

Gość podnośnik.
up

Gość na tickling
Zaproszę miłą panią z okolic katowic na przyjemny tickling :)

Gość Świrusek
Katarzyno Caryco Jeśli masz ochotę pogadać podaje numer gg 42762764

Gość Łaskotnia Emilia
Lubię być łaskotana ;)

Gość ticklish licklish
Podrażnię ładną blondynkę piórkiem w jej wygolone pachy. Może być też na jej paszkach taki lekki,. sexowny szary ślad.

Gość tickle master
Zaproszę miłą panią z okolic katowic na przyjemny tickling usmiech.gif

Gość ddtere
Podrażnię piórkiem wygolone pachy kobiety z okolic śląska. Jest chętna?

Gość mąż łaskotliwej Żoneczki
Łaskocze ją wszystko z wyjątkiem zębów. Najbardziej mi szkoda, że nie pozwala mi pogłaskać swych pleców. Jednak łaskotanie szparki i sutków uwielbia. Nie doprowadza to jej do orgazmu, jest to dla niej pozasekualne, ale jednak bardzo, bardzo, bardzo przyjemne. Łaskoczę najdelikatniej jak można opuszkami palców, ale jednak jeszcze delikatniej, łaskotliwiej można kłosem pszenicy, albo piórkiem. A teraz: DLACZEGO PISZĘ? I z kłosem i piórkiem mam (może tylko ja) pewne problemy. Z kłosa mogą się odkruszać drobniutkie paprochy, a ja nie chcę zanieczyszczać. Pióra są pochodzenia ptasiego, a tyle się pisze o chorobach przenoszonych przez ptaki. Mycie piór "zeszmaca" je, pozbawia delikatności. Nie miałem potrzeby chodzenia do sex shopów, ale właśnie z TEGO powodu zaszedłem. I NIC! Niczego specjalnie do łaskotania nie mieli, a nawet nie słyszeli o rozkosznym łaskotaniu!!! I to mnie sfrustrowało i dlatego piszę. PS dla początkujących 1 wskazówka 100% pewna: Gdy wargi sromowe są stulone, to są wewnątrz zawsze nieco wilgotne. Nic dziwnego, u nas pod napletkiem też. Łaskotanie wilgotnego jest mało łaskotliwe. Trzeba wysuszyć. Niech ona sobie poleży z rozchylonymi udami i płateczkami (może je sobie rozchylać czubkami paluszków), a ty zajmij się na razie np łaskotaniem suteczków. 2 wskazówka mniej pewna, nie zawsze się sprawdza. Przy łaskotaniu niekoniecznie łechtaczka bywa najbardziej łaskotliwa. Na łaskotanie najbardziej bywają wrażliwe same krawędzie, brzeżki warg sromowych mniejszych. Suchych!

Gość gość
też lubię być łaskotana, szczególnie pod paszkami, mam straszne łaskotki, ale lubię jak ktoś mnie gilgocze. Najbardziej gilgocze po nasmarowaniu paszek oliwką.

A łechtanie łagodne, takie "w tle", nie aspirujące do wywołania orgazmu? Moja uwielbia, gdy pozornie mnie "nie ma", gdy jest tylko zabawna książka, tylko sympatyczna muzyka (również w tle, a nie do skupiania się na niej), jest tylkolampka czegoś aromatycznego i jest delikatne, delikatniutkie łaskotanie pomiędzy rozchylonymi udami. Piórkiem, opuszkami palców, wąsami, mrugającymi rzęsami, albo super-delikatnie wargami (SUCHYMI!). Gdy te łechtanie jest tylko jednym z instrumentów Przyjemnej Symfonii. Nie, nie Rozkosznej, właśnie że Przyjemnej. Tak z kilka kwadransów. Stać mnie na to, za to co Ona mi czasem ofiarowuje. Po seksie wstaje nieco senna, a po Symfonii pełna życia i energii.

Gość marzenie Anki
Anię na tortury wezmę jutro rano, do łóżeczka przywiążę moją ukochaną, by przed łaskotkami uciec nie zdołała i zdana na mą łaskę bezbronna leżała. Zacznę męczyć jej stópki, pogilgam w kolanka - ciekawe, jak to zniesie moja dzielna Anka? Potem pod pachami i w boczki, i w brzuszek... Oj, straszne dziewczyna przeżyje katusze! Może będzie się śmiała? A może płakała? A gdyby od tych tortur nagle mi zemdlała, to serią pocałunków prędko ją ocucę i po krótkiej przerwie - do męczenia wrócę.

Gość mistrz łaskotek
Jesteś jakaś kobieta chętna na łaskotki z okolic śląska?

Gość do mistrza łaskotek
Vacuum... tylko jeśli to słowo coś Ci mówi.

Gość panna łaskotka
uwielbiam łaskotki, do tego jak się jeszcze ktoś ze mną droczy podczas łaskotania :) łaskotki mam pod pachami duże, piórko łaskocze delikatniej niż palce więc pewnie do zniesienia. Palcami to nie wytrzymuje ze śmiechu po kilku sekundach :) taka sesja łaskotek to przerażający i ekscytujący pomysł

Gość gość
Panno Łaskotko... czy nie miałabyś nic przeciwko i napisała na mojego maila sillysmallwords@gmail.com. Jakkolwiek to głupio brzmi chciałem po prostu tak sobie pogadać :-)