Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka361

dziewczyny co mam robic?doradzcie

Polecane posty

Gość agnieszka361
Naprawde?dziekuje!mozesz podac mi maila?albo gg jak wolisz

Gość Madalena szcz 29
dziewczyny mialam taka sama sytuacje okolo jeszcze 5 miesiecy temu-non stop zastanawialam sie po co mi byla ta milosc,ze wole byc sama,ze po co mi te ograniczenia i ze co ja mam zrobic i tak przez trzy lata myslalam-przyszlo dziecko i wszystko sie zmienilo nie zamienilabym tej milosci na inna i tej rodziny na bycie singielka takze jestemnajszczesliwa osoba pod slonem ze mam taka rodzine i juz nie chce byc singielka

Gość sarah brightman
napisz mi może gg na maila -----------> ziomkahh@o2.pl bo nie chcę żeby inne osoby z forum do mnie pisały na gg ; )

Gość sarah brightman
Widzisz MAGDALENA. Ja nie chce mieć dziecka przez najbliższe "kilka" lat, a męczyć się tyle nie chciałam ; P

Gość sarah brightman
eeeeh..... z resztą uwielbiam teksty w stylu "kiedy przyjdzie dziecko" ; ))) Myslę, że lepiej ułożyć sobie życie tak jak chcemy zanim przyjdzie dziecko a nie później.

Gość Madalena szcz 29
Ja tez bylam zdruzgotana uwieziona,maz dawal mi czulosc milosc i wszystko co chcialam a ja chcialam wolnosci,nie wiedzialam co zrobic..... z ta miloscia az chyba dziecko wszystko zmienilo ,doroslam i zrozumialam ze swiat to nie bajka i co ja sama zdzialam a tak amm rodzine,a rodzina jest zazwyczaj w zyciu najwazniejsza, bo co mi po wypadach z kolezankami,ile tak mozna ,ale do tych slow musialam dorosnac,a doroslam chba przez dziecko

Gość agnieszka361
no ja tez nie czuje popedu do macierzynstwa,aczkolwiek wydaje mi sie ze gdybym zaszla teraz w ciaze majac takie mysli by odejsc to zalamalabym sie kompletnie

Gość agnieszka361
tak,zgadzam sie rodzina jest najwazniejsza a dziecko to zapewne wspaniale zjawisko tylko wydaje mi sie ze ja bym tak szybko nie dorosla sama nie wiem

Gość sarah brightman
Jestem idealistką i dobrze mi z tym. Jeszcze wierzę że mogę coś zdziałać. Nic na siłę w życiu.

Gość Madalena szcz 29
jeszcze dziewczyny jestescie za mlode na powazne zwiazki z tego co piszecie,ja w waszym wieku tez jeszcze taka bylam,mysle ze jak bedziecie mialy po 30 lat to dopiero dojrzejecie,ale kto wam sie wtedy trafi to nie wiem,teraz jest tak ciezko o dobrego meza,pozniej zostaja sami przebrani mezczyzni,ja w tak poznym wieku mialam bardzo ale to barzo duzo szczescia jeszcze takiego trafic

Gość sarah brightman
ja już uciekam z forum. Już mam Cie na gg. Napisze później. Pa

Myślę, że mogłabyś porozmwiać z nim szczerze o swoich odczuciach i ustalić, ze narazie 'rozstamiecie' się na próbę, zeby się przekonac, bo z tymi wątpilowsciami nie jestes szczesliwa. Moze jest na tyle wyrozumialy, ze zrozrumie to i zgodzi się bez łez

Gość agnieszka361
wlasnie wydaje mi sie magdaleno ze troche przesadzasz z tymi przebranymi mezczyznami po 30stce.Hmmm ale Ty na pewno wiesz lepiej.Jesli o mnie chodzi to maz racje chyba jestem za mloda albo niedojrzala po prostu.Tylko czemu musimy dochodzic do takich wniosow raniac kogos kto nas kocha?

Gość agnieszka361
ja tez juz spadam odezwij sie sarah!