Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalaP

przez ten tradzik czuje sie kompletnym zerem

Polecane posty

Gość bvnnbv
Znam to, od jutra biorę Curacne. Boję się...

co to?? ja biore retinA ale jest gorzej:(

aaaa... cos jak izotak? a brałas retinoidy miejscowe?? w maści??

Gość bvnnbv
Izotek to to samo co Curacne i Roaccutane. Kiedyś miałam Isotrex w maści, ale nie stosowałam regularnie więc nie mogę się wypowiedzieć... Nigdy natomiast nie brałam żadnego antybiotyku

ja narazie mecze sie z maścia stosuje miesiac i to zekome pogorszenie nadal sie utrzymuje nonstop cos nowego mi wyskakuje masakra! ale jeszcze sie pomecze:( skoro nie brałas antybiotyków to moze warto spróbować??

Gość bvnnbv
Też zastanawiałam się, czy nie spróbować z antybiotykiem - znam osoby, które po jednej kuracji zostały w trądziku wyleczony (żadnych nawrotów od kilku lat). W końcu antybiotyk nie jest tak silny i nie wpływa tak bardzo jak to co biorę (dzisiaj zaczęłam) na organizm. Jednak czytałam też o wielu przypadkach stosowania różnych antybiotyków, gdzie poprawa utrzymywała się kilka miesięcy a nawet i tygodni.

Generalnie antybiotyki mi nie pomagały. Też miałam dość swojego odbicia w lustrze no i poszłam do gin. Lekarka przepisała mi Diane 35. Brałam to przez jakieś 6 miesięcy i poprawa była widoczna. Zero wyprysków, cera ładniejsza. Po pół roku zrobiłam sobie przerwe i nadal wszystko jest ok :)

Gość kurczeniewiemm
IZOTEK pomaga, na początku jest pogorszenie lekkie ale potem jst ok. Maści są gówno warte..