Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Razan82

Powróżę..

Polecane posty

Ania7830 mysle ze utrzymasz, a szef przypadkiem sie nie podkochuje w tobie?

pizamko nie miesliscie ostatnio jakieejs wiekszej sprzeczki? bo jezeli nie to moze nastapic a nie widze jaknarazie nic dotyczace twojej dalszej przyszlosci

Gość prosze powiedz
skoro nie do mnie to przepraszam,chyba nie mam dzis szczescia na wrozby..

moga byc male problemy w pracy ale wyjdzie na prosta.. jesli bedzie mial niedlugo jakas propozycje to radze sprobowac bo to moze byc jego 5 min

Elzbieta 13.01.1964r. Co widzisz w mojej przyszłości? Czy moja córka wyjdzie za maz lub bedzie miala dziecko?

Gość pyytanie
Ja 13.04.1991. On 09.11.1992 czy będzie z tego coś poważniejszego? Czy on mnie na prawde kocha.?

Elunia45 jezeli pytasz a corcie to prosze podac jej i jej partnera imiona i dady ur

Gość lalalalalaaaaaaaaaaaaa
WIERZYCIE W WROZBY ? DLA MNIE TO TROCHE SCIEMA, ZAWSZE SA TAK FORMULOWANE OGOLNIKOWO, ZE COS SIE SPRAWDZA W HOROSKOPIE MACIE NAPISANE ZE SPOTKA WAS PECH, A UDERZYCIE SIE W REKE I JUZ MYSLICIE ZE SIE SPRAWDZILO, A JAKBY BYLO NAPSIANE W HOROSKOPIE ZE SPOTKA WAS SZCZESCIE, TO BYSCIE POMYSLELI ZE UDERZYLISCIE SIE ALE W SUMIE NIC WAM SIE NIE STALO :)

Gość prosze powiedz
to juz nie wiem,myslalam ze do mnie a okazalo sie ze to do pizamki?

lece spac na zaległe posty odpowiem rano bo juz usypiam :) AHLAM SAIDE- słodkich senkow ;)

Gość prosze powiedz
wzajem!

lalalalalaaaaaaaaaaaaa ja nie wroze z kart i oczywiscie nie wszyscy musza wierzyc w to co pisze ale pytanie to po co wchodzic na taki topik?

Nie chcialabym podawac jej danych, wiec moze zobacz tylko co widac u mnie:)

Pytam sie naprawde powaznie:czy widzisz moze w mojej pracy jakies problemy??21.11.78

prosze powiedz masz racje przepraszam no wiec on chyba jeszcze sam nie wie czego chce.. probowalas z nim rozmawiac i pytac co dalej? mysliscire moze zeby jakos zformalizowac wasz zwiazek slub zarecczyny? ja widze go jako osobe ktora sama nie wie co jest dla niej dobre, wydaje mi sie ze powinnas z nim pogadac

ania7830 czyli jezeli nie szef to w kregu osob z twojej pracy jest osoba dla ktorej jestes obiektem zainteresowania, wiem ze masz partnera ale mowie to co widze :)

a jesli chodzi o twoja posade to powinnas ja utrzymac ale jest jakas osoba ktora chce ci zaszkodzic w pracy.. nie wiem jak to zrobi ale zle ci zyczy

Gość prosze powiedz
nie szkodzi pa pa dzieki!

Czy przez ta osobe moge stracic prace???21.11.78czy moglabys napisac wiecej o tej osobie,prosze!!

Razan82, niestety nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie :( Niedawno poroniłam i chciałam się zapytać kiedy urodzę dziecko i czy będzie zdrowe ? Byłabym Ci bardzo wdzięczna za odpowiedź. Iga 24.12.1978.

Gość tańczyla jedno lato...
To i ja jak mozna. Czy ten, o kim mysle i ktory mi sie podoba tez czuje to co ja? Co moge z tym zrobic? Barbara 11.11.1987

Gość babyblues2208
Kiedy urodzę drugie dziecko?Beata 22.08.1977

Gość coca cola z sokiem
caryca - to kolejna co sra wyżej niż dupę ma 😴 logiczne każdy inny przyjdzie na ten topik gdzie panuje miła atmosferka a nie wróżenie u ciebie z "łaski"