Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Razan82

Powróżę..

Polecane posty

Milady* jeżeli zajdziesz w ciąze w tym roku to będzie to najprawdopodobniej dziewczynka ale nie widze ciazy w tym roku

Szkoda, że nie widać zaręczyn :( Możesz mi powiedzieć coś o jego uczuciach do mnie? co tak właściwie do mnie czuje i jakie ma plany w stosunku do mnie? Czy wraca myślami do byłej dziewczyny? Ma z nią kontakt? Kasia 04.06.88 Marcin 31.08.88

satyna18 jeszcze nie w tym roku a tak prywatnie to nie jestes za mlodziutka na dzieciatko?

mam pytanie czy w tym roku czeka mnie np. ciąza z moim chlopakiem lub zareczyny z nim? prosze powiedz mi czy cos z tego bedzie imiona i daty urodzin jakby byly potzrebne ania 06.04.1991 radek 27.05.1990 z gory dziekuje

i ja się wypowiem ** >> Czytaj ze zrozumieniem. Do autora nic nie mam i nie wiem gdzie widzisz problem ze zgłaszaniem się innych skoro ja próśb nie przyjmuję? Logiki trochę. Moja wypowiedź była skierowana do pewnych osób, które w tym wątku się wypowiedziały i które zmarnowały mój czas. Forum jest publiczne i mam odnieść się do ich wypowiedzi tutaj. A jeśli brakuje Ci argumentów to je wymyśl, byle sensowne a nie przeinaczaj moich wypowiedzi.

a super, milo by bylo:) dziekuje za poprawienie nastroju🌻

Razan82 w każdym bądź razie dziękuję za pomoc, fakt jestem bardzo wrażliwa, szkoda tylko że nie potrafię dla wielu osób na których mi zależy taka być :(( tylko pluję jadem na nich właśnie :((

czy znajde nareszcie meza kochana znajdziesz partnera godnego uwagi jeszcze w tym roku

Dziękuję za te słowa choć nie są takie jakie bym chciała ale wiem, że są prawdziwe. Może kiedyś w moim życiu coś się zmieni. Co widzisz w najbliższym czasie? Widzisz wokół mnie szczęście czy tylko smutek i łzy? Kasia 04.06.88

Razan82 dziekuje bardzo za wrozby;) Zycze powodzenia :) 🌼

ja nie wróże teraz z tarota.. słyszeliscie moze o dzinach? no wlasnie.. ;)

Szkoda, że nie widać zaręczyn Możesz mi powiedzieć coś o jego uczuciach do mnie? co tak właściwie do mnie czuje i jakie ma plany w stosunku do mnie? Czy wraca myślami do byłej dziewczyny? Ma z nią kontakt? Kasia 04.06.88 Marcin 31.08.88

ja jeszcze mam pytanie już z innej beczki - czy skończę szkołę i uda mi się zdać maturę w miarę dobrze? :) i czy mojemu chłopakowi sie też uda? Edyta 31.071990 i Dawid 21.04.1991 - dla przypomnienia :)

Milady* no wlasnie mialam sie pytac czy przypadkiem nie ma jeszcze pozamykanych spraw z przeszlosci bo moze nie tyle co on ale byle dziewczyny moga szukac z nim kontaktu.

lacrymoska90 mature zdasz a chlopak niech sie bardziej przylozy do nauki ale tez bedzie ok:)

Hmm on twierdzi, że już zamknął tamtą sprawę ze swoją byłą ale ona nie dawała mu po rozstaniu w ogóle spokoju. Boję, się, że może do niej wrócić dlatego pytam: co on tak właściwie do mnie czuje? myśli o mnie poważnie? widzi we mnie swoją przyszłą żonę? Kiedyś bardzo mnie zawiódł ale mu wybaczyłam ale wtedy robiłam wszystko żeby zniszczyć nasz związek a teraz Kocham go nad życie :( Kasia 04.06.88 Marcin 31.08.88

satyna18 pamietaj ze moja intuicja moze mylic probujcie :) tylko nie mysl caly czas zeby tylko zajsc, po prostu ciesz sie chwila a moze sie uda.. a ty jetes 1991 to masz 19 lat jezeli sie uda w tym roku to duze prawdoposobienstwo ze bexziecie miec chlopca

Gość caryca nie zasmiecaj topiku
Jak masz jakies wonty co do innych to załóż własny a nie włazisz z buciorami na topik,gdzie ktos stara sie w jakis sposób pomóc i pierdzielisz swoje mądrości :-0 To nie topik dla ciebie,wiec🖐️

Milady* on tez cie kocha a nie widze zeby wracal myslami dfo by;lej to bardziej ona szuka kontaktu

heh :)) właśnie on ma duże problemy z matematyką, ale na szczęście chodzi cały czas na korepetycje :) i jeszcze.. czy mogę planować sobie z nim przyszłość? tzn, nastawić się na to że nim będę już tylko? jakie on może mieć plany wobec mnie? ;/

Marcin, 07.09.1981 Patrycja, 22.08.1981 Jaka czeka nas przyszłość?

Razan czy wokół mnie znajdują się jakieś osoby, które mi źle życzą/chcą abym była nieszczęśliwa i źle mi się wiodło? od jakiegoś czasu odnoszę takie wrażenie, czy to tylko fikcja? a czy zaręczyny odbędą się którejś wiosny a ślub którejś zimy? przepraszam, że tak ciągle męczę, ale widzę, że naprawdę prawdziwie odpowiadasz:)

Marcin, 07.09.1981 Patrycja, 22.08.1981 Jaka czeka nas przyszłość?

Bożena 12.03.89 dla przypomnienia dziękuję bardzo gorąco te odpowiedzi wszystkie były mi bardzo potrzebne 🌼

Być może uda nam się stworzyć udany związek, czuję, że to ten jedyny dlatego pytam o zaręczyny i o dziecko. Bardzo chciałabym sobie ułożyć z nim życie ale on chyba nie jest jeszcze na to gotowy. Czy zostaniemy małżeństwem i stworzymy wspólną szczęśliwą rodzinę? Czy uda nam się wyjechać razem na Mazury? Kiedy on poczuje, że jestem tą jedyną? Może już poczuł? Kasia 04.06.88 Marcin 31.08.88

Milady* co do małżęństwa to jeszcze nie w tym roku a z MAzurami moze byc maly problem ale jest duzo prawdopodobienstwo ze sie uda