Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Razan82

Powróżę..

Polecane posty

Polaczek co do zdrowia to niewidze problemow ale wizyty kontrone sa wazne

Gość Magggdaa
pytałaś o imiona: Magda Paweł, ale tak szczerze to tu raczej wiem jak sie skonczy..bardziej interesuje mnie czy w tym roku spotkam kogos z kim bede mogła sobie zycie ułożyć?

Witam.JA 3,05,1980 ON 13,02,1981 Czy jesteśmy dla siebie pisani.Czy będę mogła mieć z nim dzieci?

Gość Magggdaa
mojha dta ur jeszcze raz 13.12.1985 a jego 19.08.1984

W imieniu koleżanki proszę "Co nas czeka w przeciągu 2 lat, kiedy będziemy mieli drugie dziecko, czy będzie zdrowe? Patrycja 4.02.1987 i Darek 20.10.1977"

Gość megg232
witam ,chcialabym sie dowiedziec czy tesciowa moze wplynac negatywnie na moje malzenstwo? malgorzata 05 05 1986 pawel 05 06 1983

Jestem ponownie. Co do moich uczuć jestem pewna... ja myśle o nim zawsze... w każdej godzinie... jaką mu zrobić niespodzienkę, co mu potrzeba itd... tyle ze przestałam widzieć zaangażowanie z jego strony... Ja nadal jestem zakochana.

Razem czuję, że mnie kocha :) Zdarzają mi się czasem małe kłamstewka :\ , ale to nic poważnego :) Czy ze zdrowiem mojej rodzinki jest wszystko ok? 07.03.1985 23.06.1984 8.8.2004 16.11.2007

Magggdaa tak jeszcze w tym roku czekają cie zmieny w sferze uczuciowej powinnas niedlugo kogos poznac..

Brygitte czy przeznaczeni to okaże sie w najblizszym czasie bo narazie nie widze co bedzie z wami dalej a co do dzieci to uda sie ale nie tak od razu jakbys tego chciala..

kasienka1986 ja 2idzę rozstanie ale jeżeli oboje zaczniecie sie starac aby bylo dobrze sa duze szanse powodzenia jak na ta chwile

megg232 teściowa niczego nie zmieni bo twój mąż nie jest człowiekiem na którego możba bardzo łatwo wpłynąc, nie widzę jakiejś nienawisci ze strony tesciowej chociaz nie raz moze chciec miec swoje zdanie w waszym zwiazku.. co moze byc powodem do klotni

aaanettaaa 8.8.2004 jak zauwazysz cos niepokojacego niech zrobi badania kontrolne moze byc male przeziębienie co moze prowadzic do wiekszych powiklan

Czy moja siostra 25,11,1981 coś ukrywa,czy jest w niebezpieczeństwie przez swojego narzeczonego.

Jestem ponownie. Co do moich uczuć jestem pewna... ja myśle o nim zawsze... w każdej godzinie... jaką mu zrobić niespodzienkę, co mu potrzeba itd... tyle ze przestałam widzieć zaangażowanie z jego strony... Ja nadal jestem zakochana. ale czy on nadal kocha mnie? 03.06.1974. 23.11.1983

kinia szczera rozmowa z twoim partnerem może dużo zmienic, powiedz mu to co mi ze widzisz mniejsze zainteresowanie z jego strony i zapytaj dlaczego ic o sie dzieje

Brygitte nie wiem czy jest w neibezpieczenstwie ale na pewno ma jakies problemy z ktorymi jest jej ciezko sobie poradzic, jest ostatnio strasznie skryta osoba, sproboj ponownie z nia porozmawiac..

Dziekuję Razan2. Rozmawiałam... Przyznał tylko że sam to zauważył,ale coś sie w nim wypaliło, rodzice naciskają go bo chca wnuczka... ja już nie wiem w czy tkwi problem... Może Ty coś widzisz?

Kinia co ja ci moge powiedziec, on chyba juz sam nie wie czego chce, powinnas dac mu troche wiecej zaiteresowania i poswiecic mu wiecej uwagi, on czul wczesniej ze cos jest nie tak z twojej strony i teraz jest mu z tym ciecko

Nie nie nie,.... zainteresowanie z mojej strony było zawsze... zainteresowanie i troska... u niego jest zmiana... podejrzewam że moze ktoś inny go zainteresował..

Gość karolciaaaaaaaaa
Karolina 30.01.1988r. Co widzisz w miłości?

Gość calineczka8887
Witaj Wróżko dziękuję że odpowiedziałaś na moje pytanie. Mam prośbę o jeszcze jedną wróżbę. Jestem uziemiona w kraju bo cały czas czekam na ważny egzamin który muszę zaliczyć pozytywnie, trwa to już ponad miesiąc jak nie widzielismy się z mężem przez to. Coraz częściej zastanawiam się czy ma sens siedzieć tutaj i opłacać kolejne terminy, czy brać się do domu. Mogłabyś zerknąć czy tym razem to już może będzie ten ostatni czy mam dać sobie spokój? I czy widzisz zmiany w moim życiu w tym roku? Z góry dziękuję za poświęcony czas. :)

Gość calineczka8887
Ja to Ola 03.11.1987

Karola zadałas ogólne pytanie w miłości czekaja cie spore zmiany na wiosne..

Gość studentkaaaaaaaaaaaaaaaaa
a co widzisz w polaczeniu z tym czlowiekiem? Łukasz 01.01.1986r.

calineczka8887 egzamin powinnas zdac, skarbie nie odpowiadam na tak ogole pytania jak co mnie czeka...;)