Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Razan82

Powróżę..

Polecane posty

Gość Davidveyron
Razan pominelas mnie czy mnie nie lubisz ? buuuuuu smutno mi ale poprosze poczytaj str 29 jesli to nie problem powiedz co tam sie szykuje Dawid 08.05.1985

Gość Aniolekkk86
Razan - bardzo prosze o odpowiedz.... 🌼 Czy my bedziemy razem? polaczy nas milosc? kasia 31.01.86r sebastian 29.01.81r

To jeszcze raz ja. Kochana Ranzan, czy możesz jakoś sprecyzować te kłopoty, bo mi to spokoju nie daje. Czy mogę im jakoś zapobiec (pracując nad sobą?), czy to coś niezależnego ode mnie? Czy przyczyna tkwi wewnątrz związku, czy na zewnątrz? Małgosia 20.02.1967 i Darek 15.08.1964

Chciałabym prosic o wróżbę: Agnieszka 15.01.1989 Czy będę miała dzieci? Czy moj aktualny chłopak będzie moim mężem: Tomasz 26.08.1984 Dziękuję.

Alina 15.09.64 i Darek 06.04.65 czy skoncza sie nasze klopoty i czy ja wyjade z kraju.

witam mam pytanie czy ja 27.06.1981 i on 29.03.1985 bedziemy mieli dzieci jesli tak to w przyblizeniu kiedy?? pozdrawiam

Moje pytanie jest czy będę w tym związku co jestem czy będzie to nowy związek.Czy będę miała dzieci.I czy te dzieci będą ze starego związku czy z nowego.Co mnie czeka w najbliższym czasie.Chodzi o zawodowe,uczuciowe,i domowe.Z Góry Dziękuję. Jola.12.03.1986

Katarzyna 26.06.1976 jestem w trakcie rozwodu z winy męża /zdradzał mnie/ chciałabym wiedzieć czy sprawa w Sadzie odbedzie się po mojej mysli czy może mąż będzie chciał wrócić mam też nowgo partnera ale ona ma rodzinę czy kiedyś zostawi ją dla mnie? czy szukać sobie kogos nowego?Pozdrawiam i z góry dziękuję

Gość Aniolekkk86
Razan - bardzo prosze o odpowiedz.... Czy my bedziemy razem? polaczy nas milosc? kasia 31.01.86r sebastian 29.01.81r 🌼

Czy będziemy razem szczęśliwi i będzie nam ze sobą dobrze ja 22.07.1990 on 23.06.1983 i czy będziemy mieli upragnionego dzidziusia? 🌼

andrzej kiedy moderatornie wyjebie wpowietrze?

Gość agnieszkallalalal
AGNIESZKA 02.01.1983 ile będe mieć dzieci?

Gość ania3078
Razen co robic? Przepraszam Was bardzo, ze podaje linka,zamiast napisac normalnego posta-ale jestem w pracy,nie mam zbytnio czasu aby napisac to wszystko od poczatku: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4371257 tam jest dokladnie opisany moj problem!!! Musze podjac decyzje,najpozniej do konca tygodnia

Witam Cię Razan ponownie ,jakiś czas temu powiedziałaś że dostanę propozycję pracy i tak się stało, niestety waham się co do podjęcia decyzji czy zaryzykować i przyjąć tę pracę , proszę podpowiedź co widzisz w tym temacie. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję 🌻 moje dane: Bogumiła 12 03 1976r

Gość racjonalka
Droga Razan, już piszę daty: Natalia 23.09.1985 Robert 18.02.1973 Pytania: co możesz powiedzieć o naszych relacjach obecnie i w przyszłości? Czy widzisz szanse na szczęśliwy związek?

Razan nie ma cię już bardzo długo na forum ...

Hej kochani nie było mnie tak długo bo byłam w Dubaju - nie odp na stare pytania bo nie wiem czy tu jeszcze zaglądacie, czekam na nowe.. buziaki :) a i prosze nie zadawac pytan ogolnych jak co z nami bedzie itd

witaj razan.Kiedyś pisałaś mi o tym, że wezmę ślub w przyszlym roku.Mój narzeczony zaczął mi mowić, że chce slub w tym roku. Mam traktowac jego słowa poważnie? Pyt 2 czy urodze zdrowe dziecko? Iga 24.12.1978, Paweł 07.07.1974

jeszcze jedno pytanie. Jak zakończy się konfikt Pawła w pracy z byłym wspólnikiem? Ma się czego obawiać np.sądu ?

hej razan, odpowiadasz jeszcze? ponieważ mam straszny problem :( jestem w związku z chłopakiem (Dawid 21.04.1991 Edyta 31.07.1990) kocham go bardzo mocno, ale w życie moje wkroczył ktoś jeszcze ;/ strasznie pociąga mnie ten chłopak (Michał) bardziej fizycznie i zwyczajnie nie mogę się opanować :( strasznie boję się że faktycznie zrobię coś głupiego, ale znowu kocham swojego chłopaka i boję się samej siebie :(( proszę pomóż mi :((

Moje pytanie jest czy będę w tym związku co jestem czy będzie to nowy związek.Czy będę miała dzieci.I czy te dzieci będą ze starego związku czy z nowego.Co mnie czeka w najbliższym czasie.Chodzi o zawodowe,uczuciowe,i domowe.Z Góry Dziękuję. Jola.12.03.1986

Gość razam szkoda że cię nie ma
pisałaś i wróżyłaś tak fajnie, wiele rzeczy się spełniło o których pisałaś :) dziękuję za dobre rady