Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Razan82

Powróżę..

Polecane posty

Gość ....finka
Czy moja corka Renata 04 04 88 znajdzie w tym roku prace w aptece ? Co u niej dobrego w przyszlosci ?

Wiem ze marudze ale naprawde bardzo mi zalezy na dziecku. Napisałas ze powinno sie udac zajsc w ciaze. Czy to znaczy ze bedzie trudno i moze nie tak szybko jak mysle? Ania 26.07.1985 piotrek 23.11.1980 To juz ostatnie pytanie.

Gość racjonalka
Czy mężczyzna, o którym myślę mnie kocha i czy wyjdę za niego za mąż? Jeśli tak, to kiedy? Natalia, 23.09.1985

Gość lalalala happy buuu
Dziękuje :) Wiem, że ludzie czasami rozwalają wszystko sami, bo myślą, że wszystko jest pewne i przestają się starać... A on się teraz na mnie trochę gniewa ( nie pierwszy raz w ciągu 7 lat ) ... Nie gadamy... ( było tak setki razy :P ) ... Czy on o mnie myśli i troche się przejmuje tym wszystkim? To taki skryty typ i do tego przekorny.

rozen mam jeszcze kilka pytan jesli mozesz odpowiedz mi czy spotkam sie z piotrkiem magda 01 05 1975 piotrek 26 03 1977 czy ktos sie we mnie zakocha czy jesli bede miala drugie dziecko to jakiej bedzie płci

Gość biedna razan zaspamują ją

kim bedzie moj mąż? znam go czy dopiero poznam, a moze to moj parter bedzie? z jakiego znaku jest i ile ma lat? jaka czeka mnie przyszlosc w sferze uczuciuciowej i zawodowej? aneta 1981.02.27 przepraszam ze tyle pytan ale boje sie przyszlosci bo raz juz mi sie zawalilo zycie :)

Witaj, chciałabym wiedzieć jaka będzie przyszłość mojego związku - Małgosia 20.02.1967, Darek 15.08.1964?

dorota 1.9.70 michal 20.4.86 co u nas dobrego....?

Razan82 a czy moglabys cos wiecej napisac, czy cos wiecej karty mowia gdzie go spotkam i czy on bedzie ten jedyny ?? aga 12.08.1980 Pozdrawiam...

ja Katarzyna 12.02.1991 on Krzysztof 26.06.86 czy jestem kochana i jest on wobec mnie szczery?bedziemy razem,czy spotkam innego,dla którego będę wszystkim?jeśli to on,to czy ma wobec mnie poważne zamiary?

Bardzo ci dziękuję Razan 🌻! Dodałaś mi otuchy! Kochana, wolałabym oczywiście dziewczynkę, bo synek już jest, ale ja i tak czuję podświadomie, że noszę pod serduchem kolejnego chłopczyka...Bardzo się cieszę, bo faktycznie w naszym związku jedno drugiemu nieraz robi na złośc, ale jeśli ustąpimy, to mamy szansę byc razem na dobre i na złe. Kochana, powiedz mi jeszcze, czy widzisz pomiędzy nami miłośc...dla mnie to ważne zagadnienie. Bez miłości nie da się brnąc do przodu, a obawiam się, że on mnie już nie kocha jak kiedyś... Jego dane-Tomasz, 11.06.1978. A ja jestem Anka, 06.03.1982. Nie wiem, czy tak się pisze w twym ojczystym języku...wybacz... SZUKRAN KTIR!!!!

Gość Davidveyron
wiesz nie zapytam o nic tylko powiedz co widzisz w tym roku dla mnie? Dawid 08.05.1985 dziekuje z gory :)

Razan82 bardzo dziekuje az mi lzej na sercu i usmiech mi sie pojawil jak przeczytalam twoj wpis:) mam jeszcze jedno pytanko czy w tym roku uda nam sie ukonczyc budowe domu i bedziemy na swoim

Gość koli 35
razan82 mam jeszcze jedno pytanie czy miedzy mna a moim przyjacielem bedzie sie dobrze ukladalo w tym roku sylwia12.26.1973.

Co mnie spotka w roku 2010, czy znajdę miłość swojego życia, czy może już ją znalazłam ale o tym nie wiem?? Sandra, 19.06.1988r.

Razan, to znowu ja... Ostatnio mnie natchnelas:) teraz lapie lekki schiz, bo zwrocilam uwage na wynik badania, ktory raczej przeoczyla moja gin... Wyszlo cos co mogloby mi sugerowac zarowno ciaze jak i jakas patologie... Powiedz prosze, jesli mozesz, w ktorym kierunku moge sie sklaniac...? Badanie jest przed 2 tygodni... Ta Twoja pierwsza wypowiedz na moj temat nie daje mi spokoju i caly czas teraz mysle... Wiec, prosze, ratuj jeszcze raz:) moge juz robic test czy powinnam jeszcze poczekac, a jak tak to w przyblizeniu jak dlugo...? Bede bardzo wdzieczna za odpowiedz:) Anna 23.10.1989

Mam jeszcze pytanie odnosnie mojej siostry - dosc trudne dziecko... Czym jest spowodowane jej zachowanie i co trzeba zrobic zeby sie poprawila..? Brak mi do niej slow i sil... Karolina 23.08.1995

foszka uda sie szybko tylko wtedy gdy troszke wyluzujesz ;)

lalalala happy buuu wszystko jest ok jesli chodzi o niego, zalezy mu, wiadomo ze w kazdym zwiazku sa te lepsze i te gorsze dni:)

Onk3 dziecka narazie nie widze a co do Piotrka to mozliwe ze spodkacie sie gdzies przypadkowo ale jezeli ty nie zrobisz pierwszego kroku to i on nie. W tym roku mozesz poznac kogos z kim bedzie mozliwy staly zwiazek

Lustro28 jezeli bedziesz dazyc do tego zeby twoi mezem byl twoj terazniejszy partner to tak bedzie, narazie nie widze nikogo innego

Gość Tomasz 06.11.1980
WItam wróżko Od trzech miesięcy jestem bezdomny...Ile to jeszcze potrwa?Czy zmieni sie moja sytuacja życiowa,czy wyjdę na prostą? Proszę o poradę i odpowiedz jak widzą to karty Dziękuję

Witam:) mialam dzisiaj bardzo dziwny sen, snilo mi sie ze ktos samochodem przejechal dziecko bawiace sie na ulicy widzialam to w szczegolach drastycznie strasznie to dziecko zginelo, nie wiem jak interpretowac ten sen kurcze:o

Jola 1.07.78r. moja babcia ma raka stan jest krytyczny? czy jeszcze troche pozyje? prosze o szybka odp. Moja babcia Czesława ur.22.10.1931

razao82 dziękuje bardzo, bardzo... za odp. na moje pytanie - super na taką odpowiedź czekalem i jeśli moge to prosze powiedz jak moje sprawy finansowe się potoczą 24 sierpień 80

Gość lalalala happy buuu
Dziękuje Ci Razan. On jest skryty więc nie wiem w sumie czy się gniewa. Pewnie się gniewał, ale nie wiem czy teraz. Właśnie tak myślałam, że emocjonalnie jest ok. Ja musze się przeprowadzić obok niego, ale ciągle to przekładam i to go napewno irytuje... Nie dziwie się mu, bo chyba troszkę za dużo nadzieji mu dałam naprzód. Zobaczysz mi tylko w kartach czy on poczeka na mnie 1,5 miesiąca max 2 jeszcze? To dla mnie ważne a dałam ciała przyżekaniem... I jesli możesz to powiedz mi czy praca o której myśle da mi duże dochody i warto w to wchodzić? Ogólnie czy ten mój "bussines plan" który teraz mam w główce jest ok :) PS: Jeśli chcesz to tez Ci powróże. Robie to już trochę lat! ;) Anna 02.08.86 Dario 30.01.86

Gość racjonalistkaa
Czy mężczyzna, o którym myślę oświadczy mi się? Natalia, 23.09.1985