Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slodko*gorzka*

SCHUDŁAM 27 KG... CO TERAZ MAM ZROBIĆ ZE SKÓRĄ???

Polecane posty

Gość slodko*gorzka*

Hej :) Schudłam 27 kg od lipca z 90 kg na 63 kg... Od początku się smarowałam balsamami itp itd, ćwiczyłam i dalej ćwiczę, zaczęłam chodzić na masaże, ale nic się nie zmienia wisi mi okropny fałd skóry i nie wiem jak się go pozbyć ? Pod skalpel nie chce iść, macie jakieś sposoby, żeby się tego pozbyć ???

Gość slodko*gorzka*
podnoszę

Gość jak dokonałaś tego cudu
a fałd rozumiem wisi na brzuszku? niestety nie wiem jak Ci pomóc

Gość ewelekaaaa
przytyj spowrotem, a nastepnie chudnij po trochu. tylko to oprocz skalpela przychodzi mi do glowy

Gość niestety ale z takimi
pozostalosciami skory tylko skalpel sobie poradzi. Jesli jest tego az tak duzo to chyba cwiczenia nawet niewiele dadza. A tak wogole to wielkie gratulacje :) jak tego dokonalas??

Gość slodko*gorzka*
Byłam u dietetyka i mialam dietke dopasowana do siebie... :) Jest tego duzo i podejrzewam ze bez skalpela sie nie obejdzie... :( nie stac mnie na taki luxus :) cóż chyba muszę z tym jakoś żyć... Choć ten brzuch jest moim jednym wielkim kompleksem :(

Gość niestety ale z takimi
A moze jakies zabiegi typu rolletic czy wlasnie masaze?? Nie wiem co moze tu pomoc.

a to jest tez pozostalosc po ciazy czy tylko po sadelku??ja pare razy mialam przygode z tyciem i chudnieciem dosc drastycznym ale skora jakos mi sie wchlaniala.

mi wystarczyła praca w zamrażalni przez 3mc ale w week robiłam po 15 brzuszków i 15 min ćwiczeń pośldków(lezalam na brzuchu, oglądłam tv i i napinaałam tyłek)

Gość slodko*gorzka*
to jest skora po odchudzaniu w ciazy jeszcze nigdy nie bylam...

Gość fcndjksa
ja tez swego czasu sporo schudlam i skora mi sie wchlonela. Nie wiem gdzie zrobilas blad

no mi nawet po ciazy brzuch sie wchlonal powiem wam bardzo fajnie,nie bylo zadnych faldow.

Gość Autorko wydaje mi sie
ze sciemniasz.Jestem instryktorka i dietetykiem i nie wierze,ze po TYLKO 30 kg zostala Ci skora.Znam ludzi ktorzy chudli nawet 70kg i cwiczyli i zadnej skory nie mieli

Gość można usunąć laserem
ile czasu chudłaś te 27 kg? jeżeli za szybko i zbyt gwałtownie, to skóra nie miała szans na regenerację, ile chudłaś kg na miesiąc? czy ostatnie kg było bardzo trudno zgubić? nie wypadają ci teraz włosy? nie masz problemów z miesiączką? sorki za tak osobiste pytanie, ale też mam 25 kg do schudnięcia i jestem ciekawa ;)

Gość toz to prowo jak nic
Byłam u dietetyka i mialam dietke dopasowana do siebie... Wiecie ja ciagle się odchudzam juz wolniej ale raz na 3 tygodnie 1 kg. Postaram sie wkleić zdjęcia.

wlasnie a na jakiej podstawie dietetyk dobral ci diete??co bral pod uwage??bo ja sie wzielam za kopenhaska ale jest strasznie nawet nie tyle o glod chodzi bo to mi nie dokucza az tak tylko glowa mnie straszliwie boli odkad stosuje ta diete.nie wiem co dalej,czy kontynuowac czy zaprzestac.

Gość telle.
W jakim wieku jestes? Ja schudlam w wieku 21 lat ze 106 do 61kg i skora mi sie pieknie wchlonela, byla jedrna i gesta. Potem znowu przytylam, w wieku 25 lat odchudzilam sie z 81 do 60kg i niestety skora juz nie taka jak kiedys.

Gość fcndjksa
ja bylam kiedys na diecie 1000 kcal + sporo cwiczen. Tez bylam pod opieka dietetyka. Co miesiac wazenie i takie tam. Chudlam mniej wiecej 4 kg na miesiac. Wiec to co zrobila autorka jest mnozliwe. Ale mi zadna skora nie zostala i to mnie dziwi

Gość telle.
nerwosolek, daruj sobie wszelkie kopenhaskie i inne diety cud. NIkt na tym trwale nie schudl.

mi nie chodzi o diete cud nie musze chudnac szybko byle trwale ale boje sie ze wroce po zakonczeniu do starej wagi.poza tym ten bol,no nie do wytrzymania.

Gość slodko*gorzka*
nie sciemniam, przez pol roku schudlam 27 kg, mam 24 lata, zaraz wkleje zdjecia.

czyli 4,5 kg na miesiąc, niby prawidłowo, ale może to było za szybko dla twojej skóry, a czym się smarowałaś i jak często? a masz rozstępy?

Teraz w zasadzie to obawiam się że niewiele pomoże:/ Możesz probować zabiegów u kosmetyczki, ale o tym trzeba było myśleć jak zaczynałaś się odchudzać, wtedy efekty by były, teraz trudno powiedzieć. A do tych co mówią że to niemożliwe - dziewczyny jak nie wiecie o czym mówicie to się nie odzywajcie... Skóra i ciało każdej z nas reaguje inaczej, co da się zwłaszcza zauważyć w przypadku kobiet po ciązy. Jedne zaraz po porodzie odzyskują figurę, nie maja rozstepów itp, a inne 20 kg nadwagi lub obwisłą skórę. To sprawa indywidualna, zależna od wielu czynników, ale przede wszystkim genów.

z takimi fałdami skóry to chyba tylko chirurg :( zapytaj się ile kosztuje taka operacja i zbieraj na nią, weź pożyczkę, nie jedź na wakacje przez rok albo dwa lata, ładny brzuch jest tego warty

Gość telle.
naprawde nie bylas nigdy w ciazy?? Kurcze, chyba jednak powinnas byla jeszcze wolniej chudnac...

Gość ergegwer
moja koleżanka schudła ze 130 kg na 75 kg i też jej wisi wielki farfocel na brzuchu - doslownie może go podciągnąć aż do brody, taka wielka i luźna jest ta fałda skóry ona planuje w tym roku iść na stół niestety.... chirurgicznie wytnie skórę :(

Gość telle.
z takimi fałdami skóry to chyba tylko chirurg zapytaj się ile kosztuje taka operacja i zbieraj na ni wez dziewczyny nie namawiaj do takich rzeczy!! Operacja brzucha i tak jest malo kiedy udana(patrz tara reid), zazwyczaj zostaja wielkie nierownosci i kupa bolu! Mysle, ze trzeba dac czas skorze na wchloniecie sie, tak jak po ciazy. Nos obciskajace majtki, w ktorych brzuch jest wyzej usytuowany, cwicz, wiosna jezdzij na rowerze i na pewno bedzie lepiej.

Gość ergegwer
o kurcze, świetnie wyglądasz teraz! naprawde bardzo, bardzo widać że schudlaś! Tylko nie zaprzepaść tego! Brzuch faktycznie wisi (szczególnie część pod pepkiem). Chyba jednak tylko chirurg... :(