Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slodko*gorzka*

SCHUDŁAM 27 KG... CO TERAZ MAM ZROBIĆ ZE SKÓRĄ???

Polecane posty

Gość slodko*gorzka*
Nie byłam w ciązy... niestety wszytsko jest ok nogi rece a brzuch mnie jest okropny :( zawsze byl duzy i podzielony na dwie czesci od dziecka taki byl, raz sie odchudzałam z 75 kg na 64 kg moj brzuch byl duzo duzo mniejszy, ale fałdy były...

Gość tak patrze na przed i po i
zawsze byłas sliczna, przed tez - taki pączuś, niech mi nikt nie mowi, ze grube nie moze byc ladne.

Gość slodko*gorzka*
Jeszcze nie skonczylam sie odchudzać... może on się jeszcze zredukuje sam od siebie chociaż troche...

Gość slodko*gorzka*
tak patrze na przed i po i - dzieki, ale tutaj nie chodzi o urode :(

Gość ewelinna_27
mam identyczny brzuch Nawet gdy byłam chudym dzieckiem, to brzuch miałam wystający, a potem gdy zaczęłam tyć - podzielił się na 2 części. Górna była oparciem dla cycków :P a dolna aż spadała na uda. Ważyłam 97 kg, schudłam do 69 kg, a brzuch jaki miałam taki mam - dwie duże grube opony. U Ciebie skóra jest popękana (rozstepy), więc nie sądzę że samoistnie się wchłonie. Ja mimo że prawie nie mam rozstępów (na brzuchu tylko 2 małe) - to i tak brzuch się nie chce zmniejszyć. Sądzę że musze schudnąć jeszcze bardziej. A może taka już uroda, że brzuch mamy zawsze duży?

Gość ncvcv
Zalezy ile zarabiasz. Rekonstrukcja brzucha nie jest aż taka droga, ok. 3-4 tys.

Gość ncvcv
Zalezy ile zarabiasz. Rekonstrukcja brzucha nie jest aż taka droga, ok. 3-4 tys.

Gość slodko*gorzka*
ewelinna_27 - rozstępy nawet mi tak nie przeszkadzają, bo laser z pewnoscia jest tanszy niż operacja... Coż wiodcznie taka jego "uroda"

Gość slodko*gorzka*
Plastyka brzucha kosztuje miedzy 10-14 tys zł

Gość telle.
Sądzę że musze schudnąć jeszcze bardziej. A ja mysle, ze najpierw musi ustabilizowac wage i dac skorze czas na wchloniecie sie. Jak bedzie dalej chudnac, to brzuch zostanie taki sam, reszta ciala schudnie i brzuch bedzie jeszcze bardziej wisial.

Gość ewelinna_27
Czy ja wiem? Jak pisałam - zawsze miałam taki brzuch. Jako nastolatka mialam 170 cm i 56 kg - czyli byłam szczuplutka, a brzuch i tak mialam wystający i tłusciutki (podczas gdy ręce i nogi chude). Autorka też pisala że zawsze miała taki brzuch. Więc nie sądzę że on się wchłonie. Ja osobiście i tak nie chodzę na żadne plaże, więc nie przejmuję się faktem że nie mogę zakładać bikini. W ciuchach też nie problem - zakładam jakieś bluzki, tuniki luźniejsze na brzuchu. Najgorzej z seksem i pokazywaniem się nago. :O Wprawdzie mój facet mnie bardzo kocha i z całą pewnością akceptuje, ale brzucha mu nie pokazuję (nawet nie pozwalam go dotykać).

Gość a ten brzuch z boku to
wciagniety czy swobodnie trzymasz?

Gość ewelinna_27
Na serio myślę że to taki typ urody i nic (prócz chirurga) nie można z tym zrobić. Np. moja koleżanka nawet po ostrym odchudzaniu wciąz miała mocne, pulchne uda. Wszędzie była chuda, a uda - grube. A u nas widocznie padło na brzuchy...

Gość slodko*gorzka*
Gość ewelinna_27
w ciuchach kompletnie nic nie widać żebyś miała wystający brzuch.

Gość nie wieże
ze ile teraz wazysz 63? a nie 73 z tym brzucholcem?

Gość venge.
gratuluję...świetnie wyglądasz w sukience ..moze noś pas obciskajacy od biustu po biodra i smaruj balsamem ujędrniajacym na moje oko bez pomocy skóra się nie wchłonie moja znajoma ma oprócz tej skóry jeszcze zwisy pod ramionami,tak że musi nosić rękawek latem a..jak wygląda biust? w miarę czy też obwisły...tez mi mówią ,że biust mi sflaczeje dziewczyny już nie wiadomo co lepsze, utrata wagi czy sadełko?

Gość slodko*gorzka*
nie wciagam brzucha, stoje swobodnie. Ewelino kazdy ma jakis mankament, wiesz ja jeszcze myslalam o basenie ale nie ukrywam ze trochu sie wstydze, jak wygladasz gdy zalozysz stroj jednoczesciowy ??? A co zblizen intymnych mam identycznie :) szlag mnie trafia jak mnie tam dotyka :)

Gość można usunąć laserem
no właśnie, w ciuchach nie widać, nawet odpowiedni strój kąpielowy zamaskuje skórę na brzuchu, nie jest tak źle ;) daj swojemu ciału kilka miesięcy na "dojście" do siebie, może trochę się wchłonie

Gość nie wieże
grubas zawsze bedzie grubasem...nawet jak schudnie

Gość venge.
a może siłownia, brzuszki? pas wibrujący?

Gość venge.
poradź sie kogoś z fitnesu, jakie ćwiczenia dobrac, myslę,że na mięsnie brzucha+masaże

Gość slodko*gorzka*
siłownie mam 2 razy w tygodniu, brzuszków robię 50 dziennie. Wszytsko w sumie jest ok, rece, nogi, tylek, biust mi spadł, poszlo mi ok 30 cm w pasie al kształt brzucha sie nie zmienil niestety.

Gość fcndjksa
a moze basen?

Gość ewelinna_27
"jak wygladasz gdy zalozysz stroj jednoczesciowy" Nie zakładam. Nawet nie mam żadnego. Nie chodzę na plażę ani na basen. W lato sukienki, albo rybaczki, tuniki. Nigdy żadnych strojów kąpielowych. Parę lat temu znałam dziewczynę która schudła naprawdę zjawiskowo - ze 124 kg na 53 kg. Z pączka zamieniła się w super laseczkę. Brzuch wprawdzie jej się wchłonął, ale gdy kiedyś mi go pokazała - myślałam że zemdleję. Tak pocięty rozstepami i sfaczały, jakby miała ostre poparzenia. Okropnie wyglądał, już zupełnie nie jak ludzka skóra. Pytalam ją jak sobie radzi w sytuacjach z facetem - powiedziala że mówi facetom że jest typem romantyczki i woli kochać się po ciemku. Dodam że ogolnie piękna dziewczyna z niej była i - gdy schudła - miała szalone powodzenie - doslownie co tydzien inny facet. A sprawę brzucha traktowała jako coś normlanego, nie przejmowała się tym że np. juz nie pójdzie na plażę. Jeśli masz kochającego faceta, to może sobie odpuść ten brzuch?

Gość slodko*gorzka*
chodze na te masaze taka głowicą ssąca niezmiernie bolesne, po takim masazu jestem cała obolała i nie mam sił ćwiczyć, ale ćwiczę ile dam rade.

Gość liwiana
Miała podobny brzuch ale po 2 ciążach. Zrobiłam plastykę brzucha bo w żaden inny sposób nie dałam sobie rady z pozostałą wiszącą skórą. Operacja była ciężka, długo dochodziłam do siebie, kilka miesięcy chodziłam w pasie opinającym ale nie żałuję. :)

Gość ewelinna_27
mi biust nie sflaczał (schudłam 28 kg). Wprawdzie trochę się zmniejszył ale nadal stoi (nie dotyka skóry pod spodem).

Gość venge.
no to kasy wydajesz na te masaże jedynie czekać

Gość slodko*gorzka*
Ewelino - moj facet jest bardzo kochajacy, kochal i nigdy mu nie przeszkadzało, że waże 90 kg czy 63 kg :) i on w przeciwieswie do mnie uwielbia ten moj straszny brzuch :)