Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karmiąca roczne dziecko

Karmię moje roczne dziecko tylko i wyłącznie piersią.

Polecane posty

Autorka po urodzeniu dziecka zidiociała :))) I jest zabawna, bo tego nie widzi :))))))))))))))))))

A no kicak - super, że o sobie przypomniałaś - uderz w stół a nożyce się odezwą !

mamarobala... ma rację z tym co pisze, nic więcej nie trzeba dodawać. A tak swoja drogą dziecko już musi gryśc i rzuć, aby sprawnie rozwijały się mięśnie odpowiedzialne za mowę.

Tak deli - mamarobala i Ty też macie rację, ale tak jak już wześniej pisałam, moje dziecko potrafi wszystko gryść, tylko woli mleko. On ładnie je jabłko, czy chleb, tylko niczego nie je tak, żeby się najejść. A mleka jak się napije to ma brzuch jak kobieta w ciąży.

Franek tez normalnie gryzie, jeżeli ma ochote i to juz od 6 miesiąca, mimo ze nie miał zabków. Jadł normalnie brokuły, kurczaka itp. Nie lubił papek, woli wieksze kawałki. Tylko, ze na to wszystko jest ten nieszczęsny cycek.... Zresztą deli - Ty wiesz jak ja z nim walcze o to jedzenie...

widzicie jak to jest dziewczyny z tymi dzieciakami wy walczycie aby nie dawac mleka a ja z moja walczę zezy choc raz dziennie wypiła a ona tylko we mnie pluje :(