Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różanecznik Złoty

Topic dla osób które przegrały życie

Polecane posty

Gość Różanecznik Złoty

Witam. Napiszcie proszę, dlaczego przegrałyście (przegraliście) życie. Ku pociesze innym, wzajemnej motywacji etc. Może ja zacznę: 1. Mam 31 lat 2. Nie mam faceta 3. Mam 30kg nadwagi 4. Wypadają mi włosy z głowy a rosną nie tam gdzie trzeba 5. Mieszkam z mamą 6. I właśnie straciłam pracę. Kto przebije?

Gość niewazne684
nie kocham męża kocham innego i om mnie też mam dziecko i nie ,mogę odejść od męza pije co wieczór bo nie moge sobie dać z tym rady

Gość
nie przebiję :o do dupy :o

Gość Autorko Ty tak na serio
?

Gość Różanecznik Złoty
Nooo :( Na serio. Potrzebuje kopa albo co...

Nie będę "przebijał" tylko powiem: - 31 lat ?? to masz jeszcze dużo zycia przed sobą - Nie masz faceta ?? ja też nie mam dziewczyny i jakoś z tym żyję z nadzieją że kidyś znajdę - 30 kg ?? hmmm można popracować i pozbyć się ale ... trzeba chcieć - wypadają hehehe mi już wypadły nie martw się znajdziesz kogoś komu się spodobasz - To dobrze że z mamą a nie sama ... "samotność to taka straszna trwoga" - Straciłaś, to dobrze znajdziesz lepszą Słonko trzeba wierzyć i mieć nadzieje u mnie też nie jest kolorowo ale podstawa to być zadowoloym z życia takim jakie ono jest ...

Gość zalezy co lubisz
:) jednych motywuje do dzialania ostra krytyka inni lubia jak im sie bardzo wspulczuje i pociesza ps. ja spelniam 2 pkty z Twojej listy...

1.pracownik biurowy...w zadnej gazecie mnie nie chciano jako felietonistki z duszą narwańca :( 2.wieloletni partner zostawił mnie dla innej niuni 3.pozbyłam sie samochodu co mnie boli jak cholera zapiepshając PKP i innymi podobnymi koniami :P 4.maj laff tez mnie olał 5.dom wieje pustką 6.za trzy lata trzydziecha :P 7.szanowna Pani fryzjerro zdegradowała moje długie włosy 8.zapiepsham od widział do niewidział na kilka groszy 9.conocne koszmary na porzadku nocnym 10.zimno jak diabli 11.jestem sama nie jak palec,bo palec ma przeciez kompanow,nawet nie jak samiec bo samiiec zawsze ma samice,nawet ksiezyc ma gwiazdy a słońce chmurki wiec jestem sama jak drut

Gość zalezy co lubisz
* wspolczuje mialo byc no i nastepny punkt - nie znam ortografii :o

kiedy jestem szczera,ludzie mnie nie lubią kocham za bardzo,wszyscy ode mnie uciekają kiedy żartuję,nikt tego nie łapie nie lubię plotek,więc nie jestem fajna

Gość Różanecznik Złoty
Mam wrażenie, że całe życie muszę walczyć o przetrwanie, a wszystko, czego tknę, zmienia się w gówno... 1. Może nie martwiłabym się tak wiekiem, gdyby moi równieśnicy nie uważali, że choć mam mniej zmarszczek od nich, jestem starym nieprzydatnym próchnem, na które może złakomi się jakiś 50-latek, podczas gdy oni są wymarzoną partią dla jędrnych dwudziestek 2. Facet był (mój pierwszy zresztą), kilka lat mieszkaliśmy razem, po czym zdradził mnie z inną (starszą i dzieciatą) - a nie byłam wówczas jeszcze gruba 3. Nadwaga to wynik pracy (tej którą straciłam) - poświęciłam jej zdrowie, teraz mam celulit, rozstępy, obwisłe cycki i sadło 4. Nie wiem co z tym zrobić, moja kitka jest żałośnie chuda, a leki i zioła nie pomagają 5. Mama jest złośliwa, upierdliwa i wredna, a całość obowiązków domowych włącznie z opłatami jest na mojej głowie 6. Nie wiem, dlaczego, starałam się być dobrym pracownikiem, choć praca nie należała do wdzięcznych i dobrze płatnych :o

nie pomoze ...moze tak wspolne winko przy kominku na wielkim perskim dywanie...ze wszystkimi pechowcami włącznie :D co Wy na to????????

Gość Maniek jednocześnie drapieżnik
i pożyteczna chłopina! Herflik doradził Mańkowi by złapał muchę urwał jej skrzydła obwiązał sznurkiem pod napletkiem i mucha ta będzie wywoływać wibracje i nie będzie musiał używać reki. Wypróbował tą metodę i faktycznie działa jest prawdziwie odlotowa tylko ze często musi zmieniać muchy które topią się w spermie która wpływa mu pod napletek. Wiec Maniek luju skoro topisz muchy w spermie pod napletkiem to jesteś jak rosiczka, która również topi muchy w swych kwiatowych kielichach.

Gość Różanecznik Złoty
Ja mam ostatnio aż za często... Kurde, słyszeliście może jakieś historie o totalnych przegrańcach życiowych, ale z happy endem? Że przesrane życie komuś odmieniło się po 30, 40, wypiękniał, odziedziczył fortunę, znalazł wymarzonego partnera??? Poza przykładem Susan Boyle.

1. jestem starym prawikiem 2. nigdy nie byłem na randce 3. nigdy się nie całowałem 4. mieszkam z rodzicami 5. pracę mam tylko na czas określony 6. nie mam znajomych 7. nie mam z kim iść na imprezy

Gość
a ja jestem zajebista mam zajebiste zycie i wszystko mi sie udaje a wy ... jej banda nieudacznikow i jeszcze sie uzalają :/

Gość czary maryy
prawiczku czemu jestes prawiczkiem?