Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różanecznik Złoty

Topic dla osób które przegrały życie

Polecane posty

Gość Różanecznik Złoty
Jestem trochę zmęczona, więc (chyba) się pożegnam, ale jutro pewnie zajrzę (jeśli topic dotrwa). Pozdrawiam

ja przebijam, jestem alkoholikiem i już 3 panna mnie rzuciła z tego powodu, mam agorafobię a do tego ledwie się uczę czegokolwiek, plus to że nie mam już floty prawie na życie i dodatkowo mam w sądzie sprawe w toku o zdemolowanie mienia, i nie będę miał z czego zapłacić, więc pewnie odrobię opróżniając kosze na śmieci na plantach...

Gość mnie moze za niedlugo powykręc
nie moralizyuje, w zadnym razie , czasem trzeba pogadać. mówie ze ja za duzo czasu moge nie miec, wiec musze cos zrobic ;/

camp...ale jestes za to młody...masz szanse wszystko zmienic...ucha do góry...cos wymyslimy wszyscy razem

gdzie go znaleźć... Kochana...cała zgrzewka nie pomoże...echh raz trza to opic solidnie :D

Gość No to może ja...
1. lat 23 2. Nie mam faceta 3. Nie mam meza 4 Mam corke :) 5 Mieszkam z rodzicami ;/ 6 Brak stalej pracy ..pzrze co 7 Brak studiow ;/\ 8 Brzuch po ciazy - katastrofa Ale co tam staram sie nei poddawac ....;D

Gość mnie moze za niedlugo powykręc
nie wiadomo, cos z nerwami, nie to jest wazne, tez na forum jestem bo na zywo o takich rzeczach sie nie gada :) ale ide spać. pozdrawiam, obrazic nikogo nie chccialem., wszystcy zawsze moiwa ze bardzo pozytywny jestem - w sensie osobowosci chyba, cokolwiek to by mialo znaczyc ;/

ale biadolicie:O raz gorzej raz lepiej... ja tez bym mogla powiedziec cos na ten temat

Gość diabolica niezla laska
z Ciebie :D

Gość przegraniec564645
Może ja zacznę: 1. Mam 30 lat 2. Nie mam kobiety 3. Nie mam znajomych 4. Zaczynam siwiec 5. Mieszkam z mamą 6. Nie mam pracy 7.Wszystko mi zobojetnialo pozdr

Gość Różanecznik Złoty
Dziś miałam szukać ofert pracy - spałam do południa, a potem dołowałam się do wieczora, cały dzień przesiedziałam w Necie oglądając jakieś pierdoły a teraz... głowa mnie boli :(

Gość będę starą panną
ja gdybym musiała napisać swoja listę przegrywu, to minęłoby chyba kilka godzin :O To jest dopiero przegryw 😭