Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różanecznik Złoty

Topic dla osób które przegrały życie

Polecane posty

Gość Różanecznik Złoty
Prawiku, nie obraż się, ale myślę, że do przegrańców jeszcze się nie kwalifikujesz...

od 4 lipca 2008 moj lajf to stek nieszczesliwych uszczypków od losu...no normalnie klątwa...poki co nie ma bata ale boje sie ,ze moze przyjsc moment,ze wysiądę :O

Gość
wyznania nieudacznikow - ciąg dalszy :d dawajcie dalej chętnie się ponabijam :P

Gość moze nie przebije ale
jestem w podobnej sytuacji jak ty autorko 1 mam 25 lat 2 wlasnie stracilam prace 3 nie mam faceta, od 5 lat wzdycham do jednego i nie mam odwagi nic zrobic 4 mieszkam z matka kotra daje mi do zrozumienia ze jeste nieudacznikiem (no i chyba ma racje) 5 nie mam mieszkania wlasnego 6 od 3miesiecy nikt nie oddzwonil na moje cv :( skacze....

Gość
i matka dobrze daje Ci do zrozumienia :D

prawiczku czemu jestes prawiczkiem?" bo nie umiem podrywać, a w moim wieku kobiety są już doświadczone i oczekują konkretów zresztą nie mam nawet znajomych żeby gdzieś wyjść Prawiku, nie obraż się, ale myślę, że do przegrańców jeszcze się nie kwalifikujesz" jeszcze ???? to czego mi brakuje aby być pełnoprawnym przegrańcem?

Gość
tak nie umiem podrywac heheh zwyczajni jestes brzydki jak mniemam :P

Gość Różanecznik Złoty
Tak się składa, że często noszę czerwony i muszę Was rozczarować - nie pomaga...

Gość Różanecznik Złoty
22-letni prawiczek (staryprawik@o2.pl) jeszcze ???? to czego mi brakuje aby być pełnoprawnym przegrańcem? Jakichś 8 lat...

Gość waran z komodo
Ja pierdolę, co za topik :D

ekhmmm nosze zajebiaszczo czerwone i nic z tego :P no krde nic :P jak bum cyk...pech za pechem...chyba kupie sobie we FLO taki wieeelki worek treningowy zajefajnie wielce dmuchany z nappisem "dla tych co klawe życie mają" :P

Gość moze nie przebije ale
przegraniec zyciowy to ktos kto w wieku ok 25-30 nie ma wlasnego/wynajmowanego domu wiec musi meiszkac z rodzicami, nie ma pracy ani zycia uczuciowego

Gość mnie moze za niedlugo powykręc
i na wózek trafie... wiec szkoda tracić czas na forum , tylko cos prowbowac robic

Gość
a wszystko to na własne życzenie ...

Gość o jacie pierdziele
kazdy ma jakies problemy i nic na to nie poradzimy, jedni maja od dziecka sielanke, a inni wyrownują srednią swoimi kleskami życiowymi. dziwne rzeczy

no tak,zawsze się jakiś moralista/tka znajdzie co to sie nadziwić nie może jak to na kafe można tak klikać,tylko co sam/sama tu robi???? i po co wypisuje bzdury typu "po co tu czas tracić" "zamiast coś zacząć robić" itp itd ????????