Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana jajaja

dlaczego on mi to robi chc mi sie płakac to załosne w tej sytuacji

Polecane posty

nie podchodz do tego tak emocjonalnie.(latwo pisac) ;) ciesz sie, ze nie bylo spotkania. kto wie co mog Ci zrobic. (tabletki gwaltu itd) po prostu tak mamy. moze mu sie znudzilo? moze juz kreci z inna? dwa miesiace bez spotkania to za dlugo dla mnie. pisac mozna dlugo owszem, ale jak ktos mieszka 3000 km od siebie. a tu wsiadasz w pociag czy auto. spotykasz sie na kawie, rozmawiasz i wiesz czy chcesz kontynuowac te znajomosc, czy nie. proste jak konstrukcja cepa.

Gość załamana jajaja
widzisz i te myslala ze to nie przetrwa heh chyba sama sobie chcialam os udowodnic ustalając te date ale bylam coraz to ardziej zadziwiona jak jego entuzjazm co do mojej osoby rosł i coraz bardziej nie mogl doczekac sie spotkania :( i sama byłam w szoku ze tyle czasu tyle pisania rozmów i tyle tematów a my wciaz mielismy kolejne i kolejne i nie było dnia i momentu aby bylo nudno czy nie było o czym mowić idlatego chyba uległam temu złudzeniu ze on jest wyjątkowy a wtedy ta blokada puściła i wpadłam jak śliwka w kompot ale nie to ze dalam to po sobie poznać tzn to tak o 2 tygodni zyłam w przekonaniu ze on taki niezwykły ! czlowiek sam siebie zaskakuje głupota :/

Gość same pindy
o losie,jakie puste, infantylne pindy tu się zebrały,hahahaa

Gość lucian B
a ten kolo w ogóle istnieje, zabajerował, fote sciagnal a teraz cisza bo moze takiego kogos nie ma !!