Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uzależniony od ambrozji

Przy koleżance mi odbija...

Polecane posty

Gość uzależniony od ambrozji

mam problem z reakcją mojego ciałą na koleżankę: jesteśmy znajomymi, choć naprawdę chciałbym coś więcej, niestety ona powiedziała, że nie chce nic więcej... ale ona strasznie mi się podoba: może nie jest miss szkoły, jest zwyczajną niewiastą, dla mnei jest najpiękniejsza, jest po prostu śliczna! poandtto jest mądra, inteligentny, sympatyczna, towarzyszka- po prostu IDEAŁ powiedziałem koledze, ze jak mi znajdzi u niej wade to mu stawiam obiad z jego dziewczyna w najlepszej restauracji w miescie- do dziś tam nie jadł I tu zaczynają się problemy: ile razy jestem blisko niej to mi... staje, całkwicie, raz usiadla mi na kolanach i wtedy mi stanal, nie wiem czy poczula, ale od tej pory tego nie robi, a ja naprawde nie potrafie tego kontrolować!!! strasznie mi wstyd, że tak na nią reaguję :/ ale to nie wszystko: ostatnio były straszne mrozy i wracałem z nią i jej koleżanką do domu i tej koleżance się zrobiła zimno (cieńką kurtkę miała) to jej dałem swoją i pomimo cholernego mrozu idę z nimi w samej bluzie a mimo to czułem się jakby była normalna temperatura +20 stopni!!! nawet kataru nie dostalem... podczas gdy wracajac samemu omal nie zamarzlem majac szalik rekawiczki etc. inne: jakiś czas temu przez weekend robiłem pracę wazna do szkoly: przez 3 noce spałem po max 4h, przychodze w poniedziałek do szkoły ledwo żyję a na 2. lekcję przychodzi ona (miała godzinę później) porozmawiałem z nią chwilę na przerwie a idąc na lekcję pocaławała mnie delikatnie w policzek "na szczęście" bo to była praca konkursowa: no kurwa... przez cały dzień potem miałem tyle energii że mógłbym maraton biec parę razy... Przyajciele mi mówią, że po rozmowie z nią mam tak dobry humor jakby się czegoś naćpał bez względu na okolicznosci, wystarczy SMS czy parę słów od niej My nawet para nie jestesmy i ile razy zrobie cos w tym kierunku to sie na mnie gniewa a wtedy popadam w taka depresje ze zyc sie nie chce...

Gość creativemen
współczuje Ci... nie chciałbym być na Twoim miejscu:( ale dam Ci rade jak chcesz to pisz na edzio.jah@gmail.com mam nadzieje ze pomoge :)

Ja niestety nie znam żadnych stron :/ ale jedyne co mogę poradzić : porozmawiają z nią szczerze i poproś by Ci wyjaśniła dlaczego nie chce czegoś " więcej "