Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tijo2008

szukacie niekonwencjonalnego prezentu na walentynki dla męża???

Polecane posty

Gość LoBoToMiA
Ameryki nie odkrylas a podniecasz sie jakbys nigdy "siusiaczka" nie widziała :o zenada.

Gość no jak kogoś to bawi
to super. Mnie to nie śmieszy. Może sam pomysł byłby spoko ale wykonanie pozostawia wiele do życzenia.

Gość bez nicka i podszywów
szczerze to prezent denny ... ciekawe co za facet zgodzi się nosić coą takiego w gaciach, wystarczą na takie mrozy porządne majty ew. kalesony i kłopot z głowy

To Waszym zdaniem jaki prezent jest odpowiedni na Walentynki??? Szczerze powiedziawszy to ja nie mam przywiązania do tego święta i nigdy go w specjalny sposób nie celebrujemy, a ten gadżet wydał mi się po prostu śmieszny i nie chodzi tu o jego walory użytkowe, ale o to że może rozbawić. Może według innych ameryki nie odkryłam, ale ja nie latam po sklepach całe dnie i nie spędzam wieczorów przed allegro więc pierwszy raz spotkałam się z czymś takim.

Gość ufobufo
ja 3 lata temu kupiłam taki ocieplacz dla swojego męza, ale niestety wogóle go nie używał ponieważ ten ocieplacz zaczął go obcierać :) hm... delikatna materia. Ale fakt faktem - co się chłop uśmiał to jego :)

Gość bezboznicccca
tijo-nie przejmuj sie tymi dewotami,ktore tym swoim biednym m.co rok to samo kupuja i mysla ze sa oryginalne:) do posmiania sie-prezencik w sam raz:)

Dobrze że znalazły sie też inne głosy, bo już myślałam że jedynym słusznym prezentem w tym dniu są lizaki w kształcie serca, albo kolejna woda po goleniu:p Gacie i koszulka są zajebiste, teraz mam dylemat, bo juz zalicytowałam tamten ocieplacz:D może dokupię jeszcze i to, bo stary często w delegacji siedzi:D

Gość mnie urzekły te slipy
na delegację suuper:)

Gość gość
Na allinside możesz znaleźć fajne pomysły na prezenty :) np. słuchawki bezprzedowe, ja kupiłam swojemu wybrankowi na imieny :)