Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest_mi_smutno

brał ślub ze mną czy ze swoim wspólnikiem??!

Polecane posty

upsa wiele takich zagorzałych samotniczek kończyło z mężem i wianuszkiem dzieci ;) Ale ogólnie podoba mi się twoje podejście bzykasz się z facetem którego masz za skończonego chuja :D Wygląda mi to co najmniej na zemstę... :D

Gość upsa
nie łacze tego jaki kto jest z sexem , dla mnie sex to sex , wybieram sobie co najlepsze ;), a to jaki jest prywatnie mi wisi i powiewa , dzieci i slubu z nim brac nie bede .... nie wiem jak skończyły ja sie na nikim nie mieszcze nie mma na kim , mój facet i mój synek nie żyje ... nie mam za co i na kim się mścić ... po prostu żyje tak jak chce , po swojemu jak mnie pasuje .. a nie pod linijkę jak wypada...

teraz to przesadziłaś z tą linijką ja też żyje tak jak chce mimo że mam żonę a naszego małżeństwa nie można nazwać że "bo tak wypada" Wiele osób by się obśmiało gdyby ktoś tak chciał mnie podsumować :D

Gość upsa
nie pisałam tego dosłownie , po prostu wiekszosc spoleczenstwa mysli teraz stereotypowo niestety i tak jest ... a wszystko ponad to sie potępia ...

Zauważ że teraz te stereotypy też się potępia w równym jak nie większym stopniu. Małżeństwo jest atakowane z niesamowitą i dla mnie niezrozumiałą agresją.

Gość moze gej

Gość DO UPSA
ŻYCZĘ CI ŻEBYS TEŻ BYŁA TAKĄ ŻONĄ!!!

Gość upsa
a dziękuje mnie to nie grozi, nigdy nie wyjdę za mąż, bo każdy facet to świnia i zdradzi zaraz ;) nie jestem taka głupia żeby samemu se pętle na szyję zakładać ;)

Gość ja nie wierze wlasnym oczom
Twoj facet tez Cie zdradzal?

Gość upsa
tak ale bozia go pokarała i zginął w wypadku ;)

Gość zdradzający
Każdy facet zdradza. No może prawie każdy. Zdradza ten co chce sobie pobzykać fajną laskę. Bo jego żona po ślubie się roztyła i przestała dbać o siebie. Jak większość kobiet po ślubie. One niestety nie zdradzają swoich mężów bo są tak nieatrakcyjne, że żaden facet na nie nie leci.

Gość DO UPSA
ZARZEKAŁA SIĘ ŻABA BŁOTA-WSZYSTKO DOBRZE DOPÓKI NIE ZACZNIE CI NA KIMŚ ZALEŻEC.I WTEDY WŁAŚNIE POWNNAŚ OTRZYMAC CIOS OD ŻYCIA HEHE-NIECH CI PRZYPRAWI ROGI JAK 150!!!

Gość do upsa
Korzystaj z życia i baw się dobrze! A tym co będzie kiedyś tam to się nie przejmuj. Może nie dożyjesz starości.

Gość do upsa
Bardzo Ci wspolczuje z powodu smierci Twoich bliskich

Gość upsa
kwestia priorytetów zarzekać się nie muszę , jestem sama i nic tego nie zmieni , no chyba że znajdzie sie taki który wytrzyma wstawanie po południu, a obiad o 4 rano bo tak lubie , i nie bedzie zajmował łazienki dłuzej niz na minute bo dostaje szału no i jeszcze musi wytrzymac 24 na dobe ostry metal i moje znikanie na pare dni jak chce byc sama hiihih , nie no takich idiotów na szzcescie nie ma co za ulga ;)

Gość i topik umarl a ciekawe co
u autorki