Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest_mi_smutno

brał ślub ze mną czy ze swoim wspólnikiem??!

Polecane posty

Gość jest_mi_smutno
a właśnie że przeszła mi taka myśl przez głowę.

Gość jest_mi_smutno
o tak, właśnie Go chyba rzucę.

Gość moj facet na basen chodzil
Basen a silownia to 2 rozne rzeczy jednak.

Gość jest_mi_smutno
Przede wszytskim mam wrażenie że on za tym wspólnikiem to bym w ogień skoczył. jak go kiedys na impreze chciałam wyciągnąć nigdy nie chciał. ale jka jego wspólnik zaproponował impreze-to nawet nie zapytał się mnie czy mam ochotę iść tylko oznajmij, że wychodzimy dziś.

A znasz sie z zona wspolnika?

Gość jest_mi_smutno
Tak, znam bardzo dobrze

Widze, ze ten wspolnik to dla Twojego meza prawie jak guru hmmmmm

Gość jest_mi_smutno
cały czas próbuje Wam to powiedzieć.

A nie masz mozliwosci wyjscia z nia na basen i silownie? Nie moze ona dziecka zostawic z Babcia/Dziadkiem/kolezanka, etc? Przeciez nie siedzi chyba 24/7 w domu.

Wydaje mi sie, ze tylko spokojna rozmowa z mezem cos moze dac. Nie pokazywanie fochow i zasada ''bo ja tak chce'', etc, ale jakies kompromisy. Moze mezowi brakowalo takiego kumpla wczesniej. Od jak dawna maja firme?

Gość jest_mi_smutno
własnie ze praktycznie 24h siedzi. My mieszkamy od siebie jakieś 40km to trochę daleko żeby umawiaać się na basen czy na siłownie...

Gość jest_mi_smutno
w czerwcu tego roku minie rok.

No troche daleko.

Gość jest_mi_smutno
kiedys mój mąż bardzodużo w ciągu dnia do mnie dzwonił, pisał... a teraz jka siedzi ze swoim wspólnikiem to nawet nie napize, bo po co...

Gość jest_mi_smutno
jak ide do lekarza to on nawet nie zapyta co lekarz powiedził...

to przykre troche. Nadal uwazam, ze jest potrzebna rozmowa. Z tego co piszesz wnioskuje, ze nie macie dzieci.

Gość powiedz o kt i na ktory basen
chodza to ich poobserwuje i Ci powiem. Moze faktycznie nie masz sie co meczyc moze sie spotykaja z jakimis panienkami.

Gość jest_mi_smutno
nie, nie mamy...

Gość jest_mi_smutno
...a basen na ursynowie. może chcesz ze mną pochodzić ?:)

Spoko moge pochodzic jestesm z pragi :-)

Gość jest_mi_smutno
jesteś mężczyzną ??:)

Nie :-D kobietką. Rozumiem ze Ty od razu wolisz zaatakowac ostro i chodzic z facetem? Na pewno znajda sie chetni :-)

Gość jest_mi_smutno
nie, bardzo chętnie mogę z kobietą :)

Mezowi nie mow z kim chodzisz heheh

ike myślałem że tylko faceci takie bzdury wypisują "bo z tobą to tylko basen a z kolega to juz męska rzecz" A co do cholery jest takiego "MĘSKIEGO" w basenie że żona jest przeszkodą? No chyba że gość należy do tych ćwoków co na basen przychodzą nie pływać a moczyć się i na kobiety patrzeć. A w siłowni co takiego męskiego jest? Przecież autorka mężowi nie każe na aeroby chodzić :D Na basenie się pływa i "kumpel" może jedynie przeszkadzać no chyba że ćwiczą pływanie synchroniczne. Nie chodzi przecież o pójście na siłownie czy basen i trzymanie się za rączki a o wspólne wyjście. Facet zachował się jak palant. Wprost powiedział żonie że ma ja w dup.... A jak chodzi z kumplem to czemu nie zaproponuje żonie że dostosują się przynajmniej częściowo godzinami do niej żeby mogła z nimi chodzić? Co żona mu przeszkadza? I przede wszystkim w czym? Ja jakoś chodzę z żoną kilka razy w tygodniu na basen i jakoś nie widzę problemu. Tak samo jak nie widzę problemu w tym że jak wpadam do kumpla to żona idzie ze mną. Mam żonę to jest to naturalne że jesteśmy razem i spędzamy wolny czas razem. To chyba nie ujma na honorze dla faceta? No chyba że facet to skończona ciota... smarkasz udowadniający swoim kolegą że kobieta jest mu posłuszna i może ją mieć w dupie..... a ona dalej będzie mu posłuszna.

Gość kapiczka71
on ma kogos i tyle na bank!!! inaczej nie robiłby tego kosztem swojej kobiety osoby na której jej zależy po prostu!!!mój też mówił że kolega-że u kolegi spi bo mu do domu za daleko,że jedzie na badania sam i takie bujdy...masakra

" mysliciel999 ike myślałem że tylko faceci takie bzdury wypisują "bo z tobą to tylko basen a z kolega to juz męska rzecz" A co do cholery jest takiego "MĘSKIEGO" w basenie że żona jest przeszkodą? No chyba że gość należy do tych ćwoków co na basen przychodzą nie pływać a moczyć się i na kobiety patrzeć. A w siłowni co takiego męskiego jest? Przecież autorka mężowi nie każe na aeroby chodzić Na basenie się pływa i "kumpel" może jedynie przeszkadzać no chyba że ćwiczą pływanie synchroniczne. Nie chodzi przecież o pójście na siłownie czy basen i trzymanie się za rączki a o wspólne wyjście. Facet zachował się jak palant. Wprost powiedział żonie że ma ja w dup.... A jak chodzi z kumplem to czemu nie zaproponuje żonie że dostosują się przynajmniej częściowo godzinami do niej żeby mogła z nimi chodzić? Co żona mu przeszkadza? I przede wszystkim w czym? Ja jakoś chodzę z żoną kilka razy w tygodniu na basen i jakoś nie widzę problemu. Tak samo jak nie widzę problemu w tym że jak wpadam do kumpla to żona idzie ze mną. Mam żonę to jest to naturalne że jesteśmy razem i spędzamy wolny czas razem. To chyba nie ujma na honorze dla faceta? No chyba że facet to skończona ciota... smarkasz udowadniający swoim kolegą że kobieta jest mu posłuszna i może ją mieć w dupie..... a ona dalej będzie mu posłuszna." Nie rozumiem co niby meskiego jest we wspolnym plywaniu i w pelni popieram wpis mysliciela999.Nie popadajmy w skrajnosci tolerancji :o Jesli maz odmawia zonie a z kolega leci na zlamanie karku to jest totalne chamstwo z jego strony.A jeszcze wiekszym chamstwem jest to ze nie umie nawet sie do tego przyznac i jakos zreflektowac :o Skoro lazi na ten basen ze wspolnikiem to co mu zona wadzi? Dla mnie to wyglada tak jakby albo cos ukrywal i ten basen byl tylko przykrywka albo wstydzil sie isc z zona. Jakies to podejrzane..Moj facet nieraz chodzil na basen z kolega,ale w wiekszosci przypadkow jak juz sie porywal na takie "aktywnosci" to chcial zebym ja w tym uczestniczyla.Owszem z kolegami tez sie czasami spotyka ale bez przesady.Ja bym sie powaznie zaczela przygladac na Twoim miejscu mezowi.A tak w ogole to jestes pewna na 100% ze on na pewno na te baseny i silownie chodzi ze wspolnikiem? Rozmawialas z zona tego wspolnika? Daleka jestem od wszelkich insynuacji ale gdyby moj facet nagle zaczal sie fascynowac swoim wspolnikiem i stal sie nadaktywny sportowo to bylabym ostrozna... Inna sprawa ze podobno interesow nie miesza sie z zyciem prywatnym a jak sie miesza to sie zle na tym wychodzi.No ale to juz inna para kaloszy :)

Gość a ja wiem ..... .
bo on jest jednym z tych ćwoków co na basenie stoją przy brzegu albo brodzą w poprzek i przeszkadzają pływać i pewnie się wstydzi że się z kolegą przed żoną zbłaźnią. Na siłowni pewnie też gazy puszcze z wysiłku :D

Gość jest_mi_smutno
Cześć Wam :) Słuchajcie on chodzi na ten basen i siłownie rano---> co z tego, że powiedział przecież możesz chodzić z nami, jak ja rano pracuję-to po 1, a po 2- powiedział, że chodzi rano bo się wstydzi swojego brzucha i rano nikt Go nie widzi tam bo na basenie sa same staruszki, a na siłowni jeszcze nikogo praktycznie nie ma. FallenAngel- z żona wspólnika się znam obydwoje kupili sobie kąpielówki klapki, a na siłowni dresy i jakies odżywki do picia... nie wiem co o tym mysleć...

"co z tego, że powiedział przecież możesz chodzić z nami, jak ja rano pracuję-to po 1" no Ty nie mozesz rano, a on nie moze po południu. to jak macie razem chodzic? "a po 2- powiedział, że chodzi rano bo się wstydzi swojego brzucha i rano nikt Go nie widzi tam bo na basenie sa same staruszki, a na siłowni jeszcze nikogo praktycznie nie ma." właśnie chciałam napisać ze moze facet słabo pływa i nie chce sie przed żoną błaźnić czy coś, a tu prosze. tez ludzkie.