Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

to jednak faceci sa plcia piekną

Polecane posty

kolorowe jarmarki kobiety mają gorzej często na własne życzenie a potem się lubią użalać nad sobą taka prawda tak jest bo oddajemy całe siebie wam .... wy tylko okazujecie zainteresowanie jak chciecie nas zdobyc ... potem juz mija rok ... i juz niema zainteresowania takiego jak kiedys... w dodatku przez wasza zazdrość ... i zeby miebylo porblemów ... rezygnujemy z pewnych zeczy .... np ... urywają sie znajomości , ubieramy sie skromniej, itp itd a potem jak minie mnasza faza zauroczenia i widzimy jak nas facet ma w dupie to o .... patrzymy na siebie i widzimy .... dresiki ... nieogolone nogi ... samotnosc bo niema do kogo wyjsc ... zaniedbanie... i z tych fajnych stajemy sie zrzedami ... i to przez was mendy społeczne !!

Gość edcekek
ooo no właśnie ... przeciez faceci ogłądają ogłe baby nonstop .... a mi facetów nawet modeli niezabardzo ... mnie osobiście niekreci goły model trzymający swoją parówkę ... wygląda na geja xD Tak? a kogo faceci wogóle nie kręcą i nazywa gejami. a on jak głupi tylko się gapi za każdą nawo napotkaną samicą?

"oddajemy całe siebie wam" Trafiłaś w sedno. Kiedy nie ma już w was, kobietach nic, co można byłoby jeszcze posiąść, tracimy zainteresowanie. Ale to wy musicie znaleźć na nas sposób. Da się to zrobić :)

klon_ .... wiesz co mnie wnerwia ??? to ze my nonstop dla was wszystko ... wy faceci tez sie nam kobietom nudzicie .... dlatego tez zrzedzimy ze nam to niepasuje ... dlaczego to my musimy ciagle cos zmieniac .... wieeecznie myyyyy a wy to tylko ślepia w tv ... i eee dzieje sie cos .. ok .... eee niedzieje sie tez ok .... reke w spodnie włożycie i zadowoleni ....... stajecie sie tacy nuuudni ze nas krew zalewa .... i stajemy sie własnie takimi potworami jak nas puzniej nazywacie

A co będzie, jeśli facet odpowiednio wcześnie będzie musiał się pogodzić z tym, że też macie problemy w pracy, że znikacie z domu wieczorami, że macie swoje sekrety, że żarcie nie leży na stole, gdy wraca, że jak nie posprząta to utopi się w śmieciach. To nie jest kwestia mięśni, tylko siły charakteru. Nie oddawaj mu całej siebie, Oddaj mu tyle, żeby chciał więcej. Większość z nas to proste urządzenia do programowania. ;)

no właśnie wasze "proste oprogramowanie" mnie przeraza .... może i jestem zołzą ... co prawda nie mieszkam jeszcze ze swoim ... ale jak do mnie przyjedzie i wyskoczy z textem .... ze mu obiadu jakiegos nie zrobiłam .... albo kanapek to UUUUUUUUUUUUUU ...... tylko to usłyszę ..... i Jazdaaaaaa jak na manieczkach !!!!! wiesz za duzo nerwów mnie to kosztuje .... p[rzez zadymę z około 2 lata na temat podawania obiadków ... ze niebede jego służącą itp ... wkoncu doczekałam sie słów " to moze razem upieczemy jakieś ciasto ... albo ugotujemy cos ..." i to i tak czasem sie pomyli i powie zrób i przynieś .... i znowu jazda .... a idz ty w pizdu ile to nerwów kosztuje !!!!!

Wiedzę, że wiesz o co chodzi. Tak trzymać. ;) Związku między dwojgiem ludzi nie ma sensu sprowadzać do wojny płci. Na dłuższą metę to przede wszystkim próba charakterów :)

i wiesz co ci jeszcze napisze ... ze sporo czasu sie czuje jak chłop .... jestem juz sporo ze swoim ... i juz niemoge z nudów ... ten niechce nigdzie wychodzic .... to jeszcze musze wysiagac go do kina , restauracji ... na basen... gdzie ja place za wszystko .... bo on kupił sobie auto ... i musi spłacić ... ja sie spuszczam zeby niebylo nudno a on głaszcze tylko ten swój zasrany samochód .... tak chciałabym coś w zamian za to ze go tak gdzies wyciagam chcialabym zeby mi wkoncu zrobil jakas niespodzianke ... dał cos po czym bym sie poczuła wkoncu kobietą ... chociażby jakąś głupią biżuterie ... a nie jak ostatnio .... na urodziny kupił mi wędke ... bo czasem z bratem wychodzimy sobie połowić rybki ... z jednej strony pozyteczne .... ale z drugiej ... poczulam sie jak jego siostra a nie kobieta ... jeszcze powiedziałam kilku osobom co mi kuopił jak zapytali .... to był delikatnie mowiąc polew ... ja niewiem czy to kazdy jest tak głupi ... czy to ja trafilam na takiego z zamulonym dyskiem

klon_ ja kiedyś byłam bardzo spokojną dziewczyną ... teraz jestem kłębkiem nerwów .... ja nie wiem jak wy to robicie ze tak niszczycie zdrowie kobitkom

"ja nie wiem czy to kazdy jest tak głupi" :D Chyba nie każdy ale nie to jest w miłości najważniejsze. Jak zapewne zauwazyłaś mamy spore problemy z odczytywaniem waszych pragnień jeśli nie są one jednoznacznie sprecyzowane. Musisz jasno i każdorazowo definiować swoje oczekiwania. :) "niszczycie zdrowie kobitkom" - przeciętna długość życia męższczyzny jest statystycznie niższa :p

słoneczko tak się składa że nie jestem facetem czyli .....mendą społeczną ale wiesz masz wybór nie musisz się zadawać z facetami jak tak szargają ci nerwy

Gość Nonna24
Chyba że polskie ...bo kobiety tu na prawdę są wstrętne!

Gość grrrrr
a tam statystycznie :P. Facetom długość życia zaniżają jednostki skore do ryzyka, które w wieku lat 15-25 miewają różne pomysły typu: owijanie się samochodem wokół drzewa, zakładanie się z kuplami kto więcej wypije wódy/piwa czy innego trunku, wspinanie się na słupy wysokiego napięcia po owych zakładach, zjeżdżanie w wózku hipermarketowym ze schodów i pewnie jeszcze parę innych wesołych zajęć.

czesto mówi sojemu ze chyba zostane lezbijką. z gadaniem bezposrednio tez nic ... mowie mu zeby wkoncu sam z siebie mnie zabrał ... kldziekolwiek ... albo kupywał mi prezenty dla bab typu bizuteria kosmetyki czy jakies ozdoby .... i nic cisza dalej siedzi dupskiem i oglada tv .,,, no nic z siebie nic ~!!!!

Może on nie żyje ? Sprawdź czy oddycha :-o

nie no teraz jest w pracy ... ale jak do mnie przyjezdrza to zamiast pogadac walnie sie i oglada tv i tak nonstop ... przecież to zwariować idzie ... taki muł bagienny

oo tak,to jest prawda i ja wiem o tym od dawna. facet jak jest ladny to jest i juz, a z kobiety-najgorszego paszczura, mozna zrobic ladną babke.

Bo pamiętam jaki był na początku .... jak mu nie pozwoliłam wleźć do mojego domu .... to byl jakis zywy ... sporo czasu spedzaliśmy na dworze ... zawsze coś sie poświrowało ... a teraz wlezie do domu ... i zobaczy ekran TVN turbo ... i faceta niema. tyle fajnie że jest spokojny, rozsądny ... jak ja sie dre na niego to on mowi spokojnie ... i tez sie uspokajam.. jak bym byla z takim co by sie darł jak ja sie dre to by była booomba !!! rzucanie talerzami wazonami telfonami i wogole ... bo... podkreślam jestem kłębkiem nerwów ... aha ze słowem spokojny ,,, dobra fajnie ... na codzien.. ale czasem jak wekend by mógł strche sie rozerwać .. po wydurniać ... a nie ... chłop 22 lata a zachowuje sie jak emeryt. jak ja mam go kopnąć w te cztery litery zeby odmulił a niech mi tylko ktoś napisze ze nan sobie zaparzyć meliski .... a niema sensu szukać nowego bo i tak wszyscy są tacy sami ... polatają polatają na początku a później to samo.. przyzwyczajenie.

"przyzwyczajenie." Kiedy się jest samotnym wcale nie wygląda to lepiej, co ? :)

tak jestem tego swiadoma ze ludzie mają gorsze problemy ... ale jestem jeszcze gówniarą ... 21 lat ... poprostu sie nudze ... niechce swojej młodość przesiedzieć w domu .... świra mozna dostać

Szekspir wyświadczył ogromną przysługę Romeo i Julii uśmiercając ich przed ślubem, nieprawdaż ? ;)

Drogi autorze pleć piękna to nazwa umowna dla kobiet. Cieszę się jednak, że zwróciłeś uwagę na fakt, że obecnie kobiety zmężniały, a faceci są zniewieściali.....Trafna uwaga...