Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

to jednak faceci sa plcia piekną

Polecane posty

ja mam faceta który bez wątpienia ma zalety nie powiem że wad nie ma ale nie pozowolę mówic ze faceci są bez zalet!!!

oj, nikusieczka, wyluzuj :classic_cool: Oczywiscie, ze faceci maja zalety, nawet jesli dobzre je ukrywają ;)

Gość edcekek
nikusiaczek001 ja mam faceta który bez wątpienia ma zalety nie powiem że wad nie ma ale nie pozowolę mówic ze faceci są bez zalet!!! A kto tu pisze żę faceci nie mają zalet?

Jeśli facet pozwala, aby Playboy wytyczał mu stndardy urody, to jego problem. Zwłaszcza dziesięc lat później, gdy standardy się zmieniają a oni nie mją już o czym ze sobą gadać :)

Gość
wojna płci nie ma sensu :classic_cool: bo i tak nigdy nie dopuścimi do myśli ze faceci są mądrzejsi ładniejsi i bardziej wyluzowani, :classic_cool: choc na ich barkach spoczywa jakby wieksza odpowiedzialnosc bo to oni musza być - zaradni - obrotni - przedsiębiorczy - silniejsi i to oni maja byc oparciem a nie odwrtonie

Gość
no ale nie mozna zakłądac ze Mucha po 50 byłaby gorszym "materiałem" na rozmóce niz obecna Maria K ? :classic_cool:

Gość edcekek
fgdfd albo Anna mucha tez była w playboyu Była i co z tego.Bo ma nie złą dupę. Czyli jej płodność przyciąga mężczyzn.Taki czynnik przetrwania.Ja tam jestem mężczyzną i nie cierpię playboya.A poz tym pokazywanie się nago to często uprzedmiotowienie kobiety.

przerwa nie przesadzasz z tymi filozofiami

Czytałem jakieś wywiady z Muchą i akurat wiem, że to nie jest przypadek Laleczki Barbie :)

Gość edcekek
wojna płci nie ma sensu bo i tak nigdy nie dopuścimi do myśli ze faceci są mądrzejsi ładniejsi i bardziej wyluzowani, choc na ich barkach spoczywa jakby wieksza odpowiedzialnosc bo to oni musza być - zaradni - obrotni - przedsiębiorczy - silniejsi i to oni maja byc oparciem a nie odwrtonie Czyli potwierdziłaś że to my mamy gorzej.Ciężej w życiu.A ostatnio kobiety się wypowiadały że mają ciężej...

"musza być - zaradni - obrotni - przedsiębiorczy - silniejsi i to oni maja byc oparciem a nie odwrtonie " w tych czasach to już nie do końca, tak jest

Gość
:D:D:D 🖐️ )) czesc Pzu juz przestaje, ale ja tylko tak krzycze a mało mleka daje :classic_cool: )) nie znam sie na tym prawie woogle zupełenie ale musze być krzosztofem ibiszem własnego tematu :classic_cool: )) bo inaczej nie przekracza on 2 wpisów 😭 :classic_cool:

Nie ma żadnego "my mamy ciężej, gorzej". Czasy gdy kobieta była uzależniona od męższczyzny (zwłaszcza bytowo) już dawno minęły. Teraz wystarczy sobie to jedynie uświadomić i wyegzekwować od facetów swoje prawa :)

"przerwa nie przesadzasz z tymi filozofiami" Jasne niech dalej skupia się na swoich tzytzkach :-o

jeśli teraz ktoś ma gorzej (np. ja), to tylko z własnej winy:O

Gość
to co zmieniamy bieg rozmowy na ten bardziej porzadany? :classic_cool:

Gość edcekek
prawa kobietom już dawno zostały dane.Teraz mają nawet większe.

Gość
wypisac swoje aktualne problemy ? :classic_cool: ale wiecie w czym na poczatku tkwiła Wasza siła ? :classic_cool: wlasnie w sile :O nawet na studiach i tym mówili, przemocą wyegekowalicie Waszą dominacje 😡

PZU ---> trzeba było walić go codziennie po pysku, żeby wciąż zastanawiał się co zrobił nie tak, zamiast zastanawiać się czy jest szczęśliwy ;)

"przemocą wyegekowalicie Waszą dominacje" Ech..., to były czasy :classic_cool:

ooo no właśnie ... przeciez faceci ogłądają ogłe baby nonstop .... a mi facetów nawet modeli niezabardzo ... mnie osobiście niekreci goły model trzymający swoją parówkę ... wygląda na geja xD

Gość edcekek
chyba przemocą ale za czsów neandertalczyka. Bo tu na gdzieś toczy się wątek jak kobieta zachęca mężczyznę do używania przemocy. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4226498 tak więc to kobieta "nakłania" do przemocy?

klon-następnym razem będę wiedziała:classic_cool: to juz wiem jak Twoja żona wyegzekwowała od Ciebie"naczynia do znywarki, lekcje z dziećmi...":D

Zawsze doskonale wyczuwam moment gdy zaraz zacznę być bity oraz kopany i ustępuję w odpowiednio wcześnie ;)

Gość edcekek
a kto tu nad kimś dominuje?bo napewno przemocą nikt nad tobą nie dominuje.Chyba że krafiałaś na kretynów.