Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

to jednak faceci sa plcia piekną

Polecane posty

Klonie nie masz racji.Szekspir uśmiercił swoich bohaterów zaraz prawie po ślubie...

ja to bym chciała być facetem .... bo nie rodzi dzieci ma w sobie blokade uczuć wiec sie nie załamuje tak ... jak babka z nim zerwie szybko sie pocieszy wieksza mozliwosc znalezienia sobie dobrej pracy pujdzie do wojska to jeszcze sobie wyrobi kategorie c za free i juz ma wiecej możliwości nie chce zabić kumpla za to ze fajny ma ciuch xD wogole fajne fazy odwala z kumplami ze jest co wspominac nie przejmuje sie pierdołami ma wszystko w dupie ...

No przestań, chciałabyś być prymitywna...Kurczę ..ktoś musi byc mądrzejszy na tym świecie..

tylko im zazdroszczę .... bo niemają takich problemów emocionalnych jak my babki .... Facet z zwiazku to masakra bo nigdy cie nie rozumie ... ale kumplować sie z facetem fajna sprawa ... tego nieczaje :) z koleżankami tak nie jest ... mimo to ze super kumpela to i tak załozysz fajny ciuch to w głębi duszy chce ci oczy wydrapać bo jestes ładniejsza od niej xD wiec wolisz pogadac sobie z takim facetem ... mozesz sie posmiac z jego wygłupów ... wyczynów ... i wogole

kolorowe jarmarki ---> Pytanie, czy mając w domu już jedno duże dziecko, chce mieć następne :) "faceci (...) nie mają takich problemów emocionalnych jak my babki" Wierz mi, miewają różne problemy empcjonalne. I wierz mi, że lepiej będzie dla Ciebie aby twój facet ich nie miał :)

niechce zeby on je miał ani kto kolwiek .... ale jesli się pojawią by mógł mnie troche zrozumiec ... a nie cisza

Gość przerwa to projekt
bnb

Gość przerwa to projekt
przerwa ssie pałe

przerwa to projekt ---Dzięki za twój wkład do dyskusji :)

taaaaa jestem ciekawa jakby zareagował jaki kolwiek facet w długim związku .... "yyy kochanie niechce mieć wogóle dzieci .... "