Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

witam jestem tu pierwszy raz i chciałm sie zapytac czy tydzien po możliwym zapłodnieniu mogą wystąpic jakies objawy ciąży????do planowanego okresu zostało mi 5 dni bede wdzieczna za pomoc

objawy ? hm możesz ich wcale nie miec j nie miałm nic dopiero czasem jakies mdłósc na zapach w 3 msc poztym nic

i nawet nie czułas że jestes w ciąży???dopiero pewnie jak test zrobiłaś to Ci wyszły dwie kreseczki???

czarnulka - ja też wogóle nie czułam że jestemw ciąży, zero nudności, zero bolu, dopiero kolo 4-5 miasiaca leciutkie ruchy teraz jestemw szostym i czasami mały jak kopnie to porządnie :D

moje pierwsze objawy to częste oddawanie moczu (dosłownie co chwilkę biegalam i sikałam jak opętana), mdłości, lekki ból podbrzusza, senność, apatia i ogólna niemoc. wszystko to ok 30 dnia cyklu się zaczęło. test robiłam w 36 dc, ale nie wiem kiedy miała być miesiaczka, bo to był 2 cykl potabletkowy i nie mialam pojęcia jaki długoi on będzie. ok 7 tygodnia dołączyły też wymioty. możesz mieć objawy, możesz ich nie mieć. jak okresu nie dostaniesz zrób test.

ja własnie chodze starsznie czesto to ubikacji niż przedtem ale niewiem czy to mozliwy jest objaw tak szybko??? dziekuje za pomoc :-))))

poza tym, że mnie nie bolały piersi tak jak przed każdym okresem (wydało mi sie to bardzo dziwne), to inne pierwsze drobne objawy miałam już po okresie spodziewanej miesiączki, czyli mniej więcej w 33-35 dniu cyklu. Ale gdybym nie zrobiła testu i nie wiedziała, że jestem w ciąży, to nawet bym chyba na nie nie zwróciła specjlanie uwagi

Gość ixińska
ja miałam objawy od poczatku zapłodnienia. Wzdęcia, nudnosci, zgaga, senność, ból sutków, a przed samą @ ból całych piersi. Nie ma reguły na to, jak organizm reaguje. U każdej przyszłej mamy jest inaczej. Robiłam test 10 dni po zapłodnieniu, ale nic nie wykazał i to mnie zmyliło. Myślałam,że to wszystko na tle nerwowym. 2 dni po spóżnieniu @ wyszedł pozytywny:)

Gość feeeeeeeee
ja zorientowalam sie ok 6-go tyg, mialam nieregularne okresy, wiec jak sie spozznial to wiele z tego nie robilam, ale przez jakies 2 tyg, czyli ok 4-go tyg ciazy co rano czulam sie jakbym miala mega kaca, sucho w ustach, mdlosci, fatalne samopoczucie i chodzilam wsciekla caly czas

a jescze jedno sie zapomniałam zapytac a jak to jest z ta temperatura w pochwie???jezeli utrzymuje od paru dni powyzej 37 to tez coś oznacza????