Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co loto

moge byc spokojna?

Polecane posty

Gość o co loto

Otoz moj facet ma/mial przyjaciolke.Nie lubimy sie ,chociac praktycznie sie nie znamy.Z tego co wiem to ona namawiala mojego faceta aby mnie zostawil.No i jeszcze bylo wiele innych sytuacji przez tore jej nie lubie.Moj facet wzial dla niej kiedys telefon na raty a ona teraz go ma splacac...Ostatni raz widzieli sie w grudniu(po trzech miesiacach niewidzenia sie) i od tamtego czasu ona w przeciagu miesiaca odzywala sie do niego trzy razy;/.raz chciała,zeby cos jej naprawił.Podobno odmowil i powiedział,ze nie chce utrzymywac z nia kontaktu.Teraz pisala,zeby jej podac dane potrzebne do przelewu.. jakby nie miala..Odpisałam jej tak bezczelnie jak Ona napisala..a ta zadzwonila z pretensjami do mojego faceta"dlaczego sie tak zachowujesz?zaczela sie tlumaczyc ze niby zgubila dane ..skoro miala predzej je podane... Poprostu zaczela ewidentnie szukac z nim kontaktu..

zawsze powinnas byc spokojna, jesli nie bedziesz mozesz zniechecic faceta do siebie.Znasz go to sama ocen, zreszta on sam powinien rozwiazac ten problem

Gość o co loto
Wiem ze on sam powinien rozwiazac ten problem.Ja w ogole nie mam z nia kontaktu.chociaz bym chciala napisac jej pare słow odnosnie tego co o niej mysle. Ona miala na niego duzy wplyw i boje sie,ze moze kiedys rozwalic nas zwiazek.

Gość nonieeeee
czy wszyscy dzis pisza sceny z pierwszej milosci, zalozylas juz 2 tego typu topik

Gość o co loto
to jest moj pierwszy topic na ten temat. Spokoj trudno zachowac.. gdy sa uczucia

Gość nonieeeee
no chyba nie pierwszy