Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krówka mleczna

Mąż mówi, że jestem głupio dobra!

Polecane posty

Gość shiva27
świetnie Cie rozumiem,ja jak urodziłam córeczkę też wszystko po niej oddałam bratu męża który spodziewał się dziecka. Oddaliśmy bo akurat potem nie planowaliśmy następnego. Traf chciał, że po dwóch latach zaszłam w ciążę i jak urodziłam drugą córkę nawet jeden śpioch do mnie nie wrócił, a dobrze wiedzieli,że wcześniej wszystko im oddałam. Byłam zła okropnie i powiedziałam sobie "DOŚĆ" bo kto ma dobre serce musi mieć twardą dupę (przepraszam za wyrażenie)" To co już i tak kupiłaś bym zaniosła, może się siostra zawstydzi (chociaż wątpię)ale miej nadzieję, a sobie samej i mężowi powiedz że to ostatni raz bo nie warto "szczery dwa razy traci" pozdrawiam

Gość Katherie
Najpiej by było, żeby szczerze porozmawiać bez emocji, może siostra sobie, hmm..nie zdawala sprawy, ze to bylo dla Ciebie tak wazne, moze inaczej to postrzega. W kazdym razie jestem przeciwna kłótniom i 'wojnom' w rodzinie, z tego nic dobrego nie wynika. Oczywiscie z tłumionych złych emocji też nie, dlatego rozmowy i przebaczenie byłyby najlepsze, choć nie zawsze to łatwe. Kochane osoby ranią najbardziej, bo są dla nas ważne. Powodzenia 🌼

Gość kooorwa ale banda
ale ja i tak jestem za malina a tat ewee to beznadziejna DZIEWUCHA....