Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietaZklasąiKasą

kto chce...p

Polecane posty

Gość kobietaZklasąiKasą

porazmawiać ze mną?:) mam chwilke:P

Gość kobietaZklasąiKasą
hmm może o bogu?:) dla mnie nie istnieje ...zacytuje jeśli by istniał "hmmm ale jest burdel na tej ziemii ,dzisiaj rozpierdole haiti a jutro paryż... zeby było ciekawiej";)

Gość kobietaZklasąiKasą
to se idz:Pi nie marudz:P

Gość lalalalalalalala
ile masz lat ?

tez jestem ateista i nie wierze w kogoś dobrego kto mnie chroni i wrzuca mi kłody pod nogi by sprawdzić mój charakter :)

Gość smierdziel
nie wierzysz? to sie kurwa ozen

smierdziel żenić się nie będę jak już to wyjdę za mąż ale ty pewnie różnicy nie widzisz.

Gość smierdziel
tu mnie masz... ateisto

a co ty znów masz do ateistów ja cie nie potępiam za powiększanie konta ojca dyrektora wiec odwal sie ode mnie kwestia wiary jest kwestia indywidualna jeśli jestem jedna z niewielu która nie dala przez wszystkie lata wpoić sobie do głowy ze sinieje coś czego nikt nie widział to pewnie dla ciebie oznacza ze jestem szatanem który zszedł na ziemie czynić zło

Gość smierdziel
nic nei mam do ateistow ani do ateistek

Gość akinoMMM
Naaprawdee nie macie o czym rozmawiacc?

NIE dla pomarańczowej rewolucji... :/

Dlaczego Polacy kochają Ukraińców - temat-rzeka.

ja tam ukraińiców nie kocham wiec nie wiem. chyba tak sadzisz na podstawie pomarańczowych rewolucji na kafe

Zastanowiło mnie to przy okazji tematu prymitywnego "końcu świata w 2012". Polacy, Ukraińcy, bratnie narody, ale bez przesady. Zresztą to nie jest temat na taki wątek, bo tutaj można się rozpisywać i dywagować godzinami.

a tam moim zdaniem to tylko braterstwo do czasu euro. jak nie będzie wstydu to już więzi "rodzinne" się skończą

Ale z drugiej strony patrząc, nasz wspaniały rząd, tak wspiera Ukraińców (przynajmniej w słowach), tak obiecuje Ukraińcom wejście do elitarnego OECD, NATO czy UE... z jednej strony wejście Ukrainy do UE jest Polakom wyjątkowo nie na rękę, ale z drugiej może przynieść wymierne korzyści dopiero po kilkunastu a nawet kilkudziesięciu latach pobytu Ukrainy w UE, kiedy Ukraina już się rozwinie i osiągnie jakiś rozsądny poziom życia. Z tego co wiadomo, zwykli Polacy ponoć lubią Ukraińców (zwłaszcza ci ze Ściany Wschodniej, bo tym z Zachodu bliżej do Niemiec więc im to zwisa) a z kolei Ukraińcy nie przepadają za Polakami (szczególnie ci zachodni, więc przy granicy z Polską, zaś wschodnim to obojętne). Także ciężka sprawa. :)

no wiesz co rzad mowi a co robi to praktycznie 2 zupełnie inne światy. ja tam szczerze mówiąc nie rozmyślałam nigdy nad stosunkami polska Ukraina ale chyba bliższe relacje nie wniosły by żadnych rewolucji. a zwłaszcza teraz po wypowiedziach Wiktor Janukowycz na temat polskich obserwatorów walki o krzesło prezydenckie. gdy wygra Tymoszenko zapewne niezłe jazdy będą w polityce

Kto by nie wygrał to i tak będą. :D Janukowycz chce upiec dwie pieczenie na jednym ogniu - chce pozostać w dobrych stosunkach ze Wschodem a zarazem współpracować z tym upragnionym Zachodem, ale tego dokonać to jest ciężko, bo zazwyczaj to do wyboru, albo Wschód, albo Zachód. Wszystko to pokręcone, a sprawy polityczne pozostawmy Ukraińcom, niech oni zadecydują, co dla nich lepsze...

no ja tam nie będę decydować co dla nich lepsze. ale wypowiedz Janukowycza w której twierdził ze polscy obserwatorzy maja misje i sa wysłani po to by pomoc Tymoszence w wyborach było lekka przesada. ale masz racje co sie stanie to i tak będą jazdy :) w sumie jak na kafe obojętnie co powiesz i tak cie zbluzgają :) jednak kolor pomarańczowy chyba nie jest tu taki przypadkowy :P

Ignorować pomarańczowych, albo pisać petycję do administracji o zakazanie udziału pomarańczowym :). W sumie zachowanie niegodne pomarańczowej rewolucji, także kolor mógłby być inny. :D

eh a tak poważnie mówiąc o pomarańczowych tubylcach az zal ich sie czyta. im więcej czytam takich baranów tym bardziej kocham zwierzęta :)

Gość bogaty playboy
o czym mowa :P