Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alertwsdc

Kto ma ciężej w życiu chłopak czy dziewczyna?

Polecane posty

Gość gość
kbiety mają gorzej bo: - nadal nie ma pełnego równouprawnienia, ogólnie kobiety gorzej zarabiają, mężczyźni z reguły są chętniej zatrudniani zwłaszcza na wysokie stanowiska - okres , ciąża i te sprawy - kobiety starsze rzadko uważane są za atrakcyjne, a faceci często wręcz przeciwnie -od kobiet wymaga się więcej niż od facetów, nie dość ,że mają pracować to jeszcze być dobrymi gospodyniami, zajmować się dziećmi, pięknie wyglądać itd Ale są też minusy bycia facetem: -Od nich oczekuje się ,że będą silni, zaradni, kobieta może być głupiutka, mało zaradna, ale facet nie - facetowi nie wypada płakać ani użalać się nad sobą -facetom nikt nie ustępuje chyba ,że w podeszłym wieku, nie otwiera drzwi itd...

Gość Łukasz Wróbel
Jak bym miał wybierać kim być od urodzenia to wybrał bym dziewczynę. One mają sukienki, rajstopy, spódnice. One są pieszczone. Ale jak pomyślę że one rodzą dzieci to wolał bym jednak być facetem. Gdyby jeszcze ubrania które wymieniłem byłyby przeznaczone dla mężczyzn również i pieszczoty typu noszenie na rękach bicie po d***e wiązanie to mógłbym być facetem na pewno. A jak jest wszystko tak jak teraz to więcej na kobiete byłbym zdecydowany choć nie jestem do końca tego pewny.

Gość Łukasz Wróbel
Ja nie ubieram się zbyt ładnie, słaby fizycznie jestem, na twarzy też zbyt ładnie nie wyglądam. Ale za to opowiadałem śmieszne kawały. Niektóre były skopiowane z internetu, kabaretu, inne były nieco przerobione ale takie które sam wymyśliłem to praktycznie wcale nie było. I tylko przez te kawały które opowiadałem dziewczyny mnie uważały za idealnego chłopaka. I TO JEST DOWÓD NA TO ŻEBY CHŁOPAK BYŁ FAJNY NIE MUSI SIĘ ZBYT DUŻO STARAĆ :)

Gość Łukasz Wróbel
Ja nie ubieram się zbyt ładnie, słaby fizycznie jestem, na twarzy też zbyt ładnie nie wyglądam. Ale za to opowiadałem śmieszne kawały. Niektóre były skopiowane z internetu, kabaretu, inne były nieco przerobione ale takie które sam wymyśliłem to praktycznie wcale nie było. I tylko przez te kawały które opowiadałem dziewczyny mnie uważały za idealnego chłopaka. I TO JEST DOWÓD NA TO ŻEBY CHŁOPAK BYŁ FAJNY NIE MUSI SIĘ ZBYT DUŻO STARAĆ usmiech.gif

Gość gość
Dziewczyna: 1.Okres 2. Nadal pokutuje przekonanie, że facetowi więcej wypada. 3. Ciąża i opieka nad dzieckiem, która w dużej mierze spada na kobietę. 4. Menopauza

Gość gość
Oczywiscie ze faceci maja duzo trudniej. Dluzej pracuja krocej zyja musza wiecej zarabiac by utrzymac rodzine. Zmagaja sie z wieksza konkurencja. To kobiety wybieraja facetow ktorzy im sie podobaja. Gdyby faceci postepowali jak 90% kobiet to kazdy powiedzialby ze taki facet to nieudacznik tyle ze kobieta nawet bez pracy i dwie lewe rece do wszystkiego ale w miare ladna to dobra partia nadal a facet coz ofiara zyciowa. A nierowne zarobki wynikaja w wiekszosci z ukladow lub wiekszych kwalifikacji. Bo nie znam zadnej kobiety ktora zarabia mniej niz facet na tym samym stanowisku i z takimi samymi obowiazkami.