Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Dark Prince

Temat dutcha poleciał a temat schizofrenika został

Polecane posty

Za to kocham te forum ..  albo i nie :classic_biggrin:

Edytowano przez Dark Prince

no schizol wszedl i zglaszal a modka6 skasowala

poetka albo zaba bo nie pamietam kto pisal o 2 turze sadze ze wykonczy go wyludzenie mieszkania od dziadka a tam czekaja jeszcze afery z tym ze mu qwy sprowadzlai do apartamentu w muzeum, incele nie zaglosuja bo wychowuje bekarta, sam ma nieslubne dziecko z mlodosci i wiele innych ale wykonczy go juz to mieszkanie wiec moze nie bede musial isc 1 czerwca

1 minutę temu, Dark Prince napisał:

I jeszcze Moda na Elcie odc 2137 poszła w pisdu 

Czy tylko mnie to nudzi?

Kurna, dopiero gdzieś koło 6 strony byłam więc cofam was w czasie.

Qwert, trzeba mieć z garem żeby randomom z neta udostępniać intymność. Sąsiadom też. Kurestfo to kurestfo, internet tego nie rozcieńcza.

• Thanks 1

1 minutę temu, Libed napisał:

no schizol wszedl i zglaszal a modka6 skasowala

poetka albo zaba bo nie pamietam kto pisal o 2 turze sadze ze wykonczy go wyludzenie mieszkania od dziadka a tam czekaja jeszcze afery z tym ze mu qwy sprowadzlai do apartamentu w muzeum, incele nie zaglosuja bo wychowuje bekarta, sam ma nieslubne dziecko z mlodosci i wiele innych ale wykonczy go juz to mieszkanie wiec moze nie bede musial isc 1 czerwca

Nie no idz chyba ze chcesz sprawdzic czy stare pisiory pojda do urn. Pojda od razu ci powiem. I znow zaczna krasc zlodzieje

dobrze wam tak, niech wam kasuja tematy i was tez skasuja bedzie spokoj

Przed chwilą, Poetka napisał:

Nie no idz chyba ze chcesz sprawdzic czy stare pisiory pojda do urn. Pojda od razu ci powiem. I znow zaczna krasc zlodzieje

wielu nie pojdzie pomysli ze im tez by mozna tak wyludzic mieszkanie starzy ludzi sie boja ze wlasnie ktos ich tak oszuka

z drugiej strony ci co ogladaja republike to sadza ze to jakeis wymysly i nieprawda maja wyprane mozgi do nich nie doceira nawet to ze nawrocki sam sobie zaprzecza wczoraj mowi co innego niz dzisiaj np. wczoraj mowil ze chlop sam wplacil za mieszkanie a dzisiaj ujawnili ze gamon jako nadawce podal dziadka ale pod przelewem podpisal sie karol naworocki 😄 co ciemnego ludu pisowskiego te informacje nawet sie nie rpzebijaja

Niech idzie z tymi tematami religijnymi na jakieś inne forum, a nie na gownoforum. Pięknie go Hefner podsumował 😂

2 minuty temu, Poetka napisał:

Wypad z tym popisem 

4 minuty temu, Caryca łabędzica napisał:

Kurna, dopiero gdzieś koło 6 strony byłam więc cofam was w czasie.

Qwert, trzeba mieć z garem żeby randomom z neta udostępniać intymność. Sąsiadom też. Kurestfo to kurestfo, internet tego nie rozcieńcza.

to nie ja wstawialam swój bujny biust w awek ku uciesze pravików, inceli i innych zboków

6 minut temu, Dark Prince napisał:

I jeszcze Moda na Elcie odc 2137 poszła w pisdu 

Moda na Elcię, ha ha 🤣

1 minutę temu, Malowany napisał:

Niech idzie z tymi tematami religijnymi na jakieś inne forum, a nie na gownoforum. Pięknie go Hefner podsumował 😂

kto? a gdzie widzisz daddy?

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

to nie ja wstawialam swój bujny biust w awek ku uciesze pravików, inceli i innych zboków

Łydki wstawiałas, dostałaś negatywny wajb i przestałaś xD 

• Haha 2

1 minutę temu, Libed napisał:

wielu nie pojdzie pomysli ze im tez by mozna tak wyludzic mieszkanie starzy ludzi sie boja ze wlasnie ktos ich tak oszuka

z drugiej strony ci co ogladaja republike to sadza ze to jakeis wymysly i nieprawda maja wyprane mozgi do nich nie doceira nawet to ze nawrocki sam sobie zaprzecza wczoraj mowi co innego niz dzisiaj np. wczoraj mowil ze chlop sam wplacil za mieszkanie a dzisiaj ujawnili ze gamon jako nadawce podal dziadka ale pod przelewem podpisal sie karol naworocki 😄 co ciemnego ludu pisowskiego te informacje nawet sie nie rpzebijaja

No wlasnie a teraz sobie dodaj do tych 30 od republiki wyborcow konfy i masz mijanke prawie. Trzeba isc nawet z kroplowka w lapie na wybory 

• Like 1

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

To nie ja pisałam, że wysyłanie tzipy to nie zdrada. Gdzie Rzym a gdzie Krym.

Przed chwilą, Poetka napisał:

No wlasnie a teraz sobie dodaj do tych 30 od republiki wyborcow konfy i masz mijanke prawie. Trzeba isc nawet z kroplowka w lapie na wybory 

konfy nie zaglosuja widzialas co mentzen napisal ?

to przeczytaj ze juz koniec z umowa o nieatakowaniu po tym jak dziada oszukal

mentzen jest jaki jest ale na to co ma sam zarobil a nie na panstowym wikcie czy na kradziezy

Przed chwilą, Dark Prince napisał:

Łydki wstawiałas, dostałaś negatywny wajb i przestałaś xD 

focie z egzotycznych wakacji tez sie nie przyjely, bo hejkerzy nie wytrzymywali z zazdrości

1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał:

To nie ja pisałam, że wysyłanie tzipy to nie zdrada. Gdzie Rzym a gdzie Krym.

ja pisałam a ty wstawiałaś. 

• Like 1

Przed chwilą, Libed napisał:

konfy nie zaglosuja widzialas co mentzen napisal ?

to przeczytaj ze juz koniec z umowa o nieatakowaniu po tym jak dziada oszukal

mentzen jest jaki jest ale na to co ma sam zarobil a nie na panstowym wikcie czy na kradziezy

To sobie zobacz co bosak powiedzial ze walic ze ukradl dziadkowi mieszkanie wazne zeby trzasku przegral. Znowu bedzie mimowszystkonawrocki 

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

ja pisałam a ty wstawiałaś. 

A bo ja nie wiem co ty na priv wysyłasz. Mnie nikt gołej nie widział wbrew temu co sugerujesz.

Egzotycznych 😀🤣 kto tak jeszcze opisuje wakacje w dobie rajanerow i innych takich. Palma jest egzotyczna? Bez jaj okreslenie jak z czasow Kargula i Pawlaka 

5 minut temu, Poetka napisał:

x.com/i/status/1919794657552175377

1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał:

Mnie nikt gołej nie widział

to jak ty dzieci robisz 

1 minutę temu, Poetka napisał:

To sobie zobacz co bosak powiedzial ze walic ze ukradl dziadkowi mieszkanie wazne zeby trzasku przegral. Znowu bedzie mimowszystkonawrocki 

Np będzie żeby ryżej kvrwie dokopac niestety xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się