Dark Prince 23 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Za to kocham te forum .. albo i nie Edytowano 5 godzin temu przez Dark Prince Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 5 godzin temu I jeszcze Moda na Elcie odc 2137 poszła w pisdu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 5 godzin temu Tej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 5 godzin temu no schizol wszedl i zglaszal a modka6 skasowala poetka albo zaba bo nie pamietam kto pisal o 2 turze sadze ze wykonczy go wyludzenie mieszkania od dziadka a tam czekaja jeszcze afery z tym ze mu qwy sprowadzlai do apartamentu w muzeum, incele nie zaglosuja bo wychowuje bekarta, sam ma nieslubne dziecko z mlodosci i wiele innych ale wykonczy go juz to mieszkanie wiec moze nie bede musial isc 1 czerwca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dark Prince napisał: I jeszcze Moda na Elcie odc 2137 poszła w pisdu Czy tylko mnie to nudzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 5 godzin temu Kurna, dopiero gdzieś koło 6 strony byłam więc cofam was w czasie. Qwert, trzeba mieć z garem żeby randomom z neta udostępniać intymność. Sąsiadom też. Kurestfo to kurestfo, internet tego nie rozcieńcza. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, przelot napisał: Czy tylko mnie to nudzi? To jest telenowela z faweli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 162 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Libed napisał: no schizol wszedl i zglaszal a modka6 skasowala poetka albo zaba bo nie pamietam kto pisal o 2 turze sadze ze wykonczy go wyludzenie mieszkania od dziadka a tam czekaja jeszcze afery z tym ze mu qwy sprowadzlai do apartamentu w muzeum, incele nie zaglosuja bo wychowuje bekarta, sam ma nieslubne dziecko z mlodosci i wiele innych ale wykonczy go juz to mieszkanie wiec moze nie bede musial isc 1 czerwca Nie no idz chyba ze chcesz sprawdzic czy stare pisiory pojda do urn. Pojda od razu ci powiem. I znow zaczna krasc zlodzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 5 godzin temu dobrze wam tak, niech wam kasuja tematy i was tez skasuja bedzie spokoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 64 Napisano 5 godzin temu batyr to konfident Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Poetka napisał: Nie no idz chyba ze chcesz sprawdzic czy stare pisiory pojda do urn. Pojda od razu ci powiem. I znow zaczna krasc zlodzieje wielu nie pojdzie pomysli ze im tez by mozna tak wyludzic mieszkanie starzy ludzi sie boja ze wlasnie ktos ich tak oszuka z drugiej strony ci co ogladaja republike to sadza ze to jakeis wymysly i nieprawda maja wyprane mozgi do nich nie doceira nawet to ze nawrocki sam sobie zaprzecza wczoraj mowi co innego niz dzisiaj np. wczoraj mowil ze chlop sam wplacil za mieszkanie a dzisiaj ujawnili ze gamon jako nadawce podal dziadka ale pod przelewem podpisal sie karol naworocki co ciemnego ludu pisowskiego te informacje nawet sie nie rpzebijaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 181 Napisano 5 godzin temu Niech idzie z tymi tematami religijnymi na jakieś inne forum, a nie na gownoforum. Pięknie go Hefner podsumował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Poetka napisał: Nie no idz chyba ze chcesz sprawdzic czy stare pisiory pojda do urn. Pojda od razu ci powiem. I znow zaczna krasc zlodzieje Wypad z tym popisem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 503 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Kurna, dopiero gdzieś koło 6 strony byłam więc cofam was w czasie. Qwert, trzeba mieć z garem żeby randomom z neta udostępniać intymność. Sąsiadom też. Kurestfo to kurestfo, internet tego nie rozcieńcza. to nie ja wstawialam swój bujny biust w awek ku uciesze pravików, inceli i innych zboków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Dark Prince napisał: I jeszcze Moda na Elcie odc 2137 poszła w pisdu Moda na Elcię, ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 503 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Niech idzie z tymi tematami religijnymi na jakieś inne forum, a nie na gownoforum. Pięknie go Hefner podsumował kto? a gdzie widzisz daddy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: to nie ja wstawialam swój bujny biust w awek ku uciesze pravików, inceli i innych zboków Łydki wstawiałas, dostałaś negatywny wajb i przestałaś xD 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 162 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Libed napisał: wielu nie pojdzie pomysli ze im tez by mozna tak wyludzic mieszkanie starzy ludzi sie boja ze wlasnie ktos ich tak oszuka z drugiej strony ci co ogladaja republike to sadza ze to jakeis wymysly i nieprawda maja wyprane mozgi do nich nie doceira nawet to ze nawrocki sam sobie zaprzecza wczoraj mowi co innego niz dzisiaj np. wczoraj mowil ze chlop sam wplacil za mieszkanie a dzisiaj ujawnili ze gamon jako nadawce podal dziadka ale pod przelewem podpisal sie karol naworocki co ciemnego ludu pisowskiego te informacje nawet sie nie rpzebijaja No wlasnie a teraz sobie dodaj do tych 30 od republiki wyborcow konfy i masz mijanke prawie. Trzeba isc nawet z kroplowka w lapie na wybory 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: to nie ja wstawialam swój bujny biust w awek ku uciesze pravików, inceli i innych zboków To nie ja pisałam, że wysyłanie tzipy to nie zdrada. Gdzie Rzym a gdzie Krym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 240 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Dark Prince napisał: I jeszcze Moda na Elcie odc 2137 poszła w pisdu xD 6 minut temu, przelot napisał: Czy tylko mnie to nudzi? Mnie też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Poetka napisał: No wlasnie a teraz sobie dodaj do tych 30 od republiki wyborcow konfy i masz mijanke prawie. Trzeba isc nawet z kroplowka w lapie na wybory konfy nie zaglosuja widzialas co mentzen napisal ? to przeczytaj ze juz koniec z umowa o nieatakowaniu po tym jak dziada oszukal mentzen jest jaki jest ale na to co ma sam zarobil a nie na panstowym wikcie czy na kradziezy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 503 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dark Prince napisał: Łydki wstawiałas, dostałaś negatywny wajb i przestałaś xD focie z egzotycznych wakacji tez sie nie przyjely, bo hejkerzy nie wytrzymywali z zazdrości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 503 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: To nie ja pisałam, że wysyłanie tzipy to nie zdrada. Gdzie Rzym a gdzie Krym. ja pisałam a ty wstawiałaś. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 162 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Libed napisał: konfy nie zaglosuja widzialas co mentzen napisal ? to przeczytaj ze juz koniec z umowa o nieatakowaniu po tym jak dziada oszukal mentzen jest jaki jest ale na to co ma sam zarobil a nie na panstowym wikcie czy na kradziezy To sobie zobacz co bosak powiedzial ze walic ze ukradl dziadkowi mieszkanie wazne zeby trzasku przegral. Znowu bedzie mimowszystkonawrocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: ja pisałam a ty wstawiałaś. A bo ja nie wiem co ty na priv wysyłasz. Mnie nikt gołej nie widział wbrew temu co sugerujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 5 godzin temu Egzotycznych kto tak jeszcze opisuje wakacje w dobie rajanerow i innych takich. Palma jest egzotyczna? Bez jaj okreslenie jak z czasow Kargula i Pawlaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Poetka napisał: No wlasnie a teraz sobie dodaj do tych 30 od republiki wyborcow konfy i masz mijanke prawie. Trzeba isc nawet z kroplowka w lapie na wybory x.com/i/status/1919794657552175377 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 64 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Mnie nikt gołej nie widział to jak ty dzieci robisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 5 godzin temu ten temat tez w koncu poleci tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Poetka napisał: To sobie zobacz co bosak powiedzial ze walic ze ukradl dziadkowi mieszkanie wazne zeby trzasku przegral. Znowu bedzie mimowszystkonawrocki Np będzie żeby ryżej kvrwie dokopac niestety xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach