Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bez hasła na dzis

Nazwał mnie Krową

Polecane posty

Gość Bez hasła na dzis

mąż...niby w żartach:p ale nazwał... zabolałao, nawet w żartach.

Gość jak ja krowa to ty buhaj

Gość Bez hasła na dzis
różnie- bąbel, misiek, cudak, maruda....:(

Gość bąbel ... hehehe
no to się nie dziwię :classic_cool:🖐️

Gość waran z komodo
Zapewne ma rację, bo jesteś gruba i ci cycki wiszą :classic_cool:

Gość Bez hasła na dzis
ale jak tak patrze na siebie, swoja wagę, owłosienie i sposób komunikacji (muuuuu), to chyba jednak mógł mieć racje :classic_cool:

Gość buahahahahahahahhaahah
ale co tak ni z tego ni z owego ci tak powiedział????

Gość Bez hasła na dzis
no, na żartach sie znam, ale tez zarty mają swoją granice....uraził mnie- jak mozna nazwać Krową żone po 20 latach wspólnego życia???

Gość Bez hasła na dzis
Nie poszywaj sie wstrętny podszywaczu- sposób komunikacji...dobre sobie. Nie jestem ani gruba ani jakastam...

Gość nbv
Ja słyszałem o przykładzie nieudanego komplementu. Pewien facet jest no może nie zafascynowany, ale "podobają" mu się krowie oczy (kto oglądał z bliska ten wie, że duże, brązowe, można się w nich przejrzeć, z takimi rzęsami). Więc uważa krowie oczy za piękne. Ale kiedyś walnął komplement dziewczynie, że ma krowie oczy. To miał być jak najbardziej szczery komplement, bo mu się jej oczy podobały (i pewnie nie tylko oczy). Ale ona nie znała tej historii i przestała się do niego odzywać, nie pozwalała wytłumaczyć. Miał być komplement, wyjątkowy, a nieprzemyślany obraził ją na maksa. Ale pani żono - popatrz sobie, jakie krówki mają ładne oczy. Skoro to było w żartach, to się nie przejmuj.

Gość Bez hasła na dzis
nbv--> no. może to i dobre wytłumaczenie dla mego męża:P ale się odgryzę..:) No tak, krówka ma ładne oczy:D

Gość Dak_Lady
Jak to mawia mój znajomy w związku można używać takich słów ale po każdym trzeba dodać "kochana":-)

Gość no Mucka
nastąp się!

Gość Bez hasła na dzis
myślicie, ze wpływ na to mógł mieć fakt, ze pochodzę ze wsi i bardzo lubię wyobrażać sobie, ze mój mąż to buhaj rozpłodowy? :classic_cool:

Gość Bez hasła na dzis
krowa i to jeszcze przez duze K

Gość qqqrka.
e tam, przesadzasz... my na siebie mowimy nawet gorzej, oczywiscie w zartach... moj kochany maz nazywa mnie czasem ty grzybie,wywloko,padalcu,poczwaro itp a ja na niego mowie malpo,dupku,smrodzie... i nic sobie z tego nie robimy. A kochamy sie bardzo, jestesmy 6 lat po slubie:)

Gość qqqrka.
poza tym dla żartu czasem się pobijemy, aż nam krew poleci z nosa czy z pozdzieranych łokci i kolan, ale kochamy się bardzo, jak wszyscy w naszej menelskiej melinie :classic_cool:

Gość qqqrka.
ale jestes ograniczony ty podszywie

Gość qqqrka.
ty podszywie, ty wstrętny, ty, ty parszywcu, jak bym cie spotkała, to bym cie tak zwyzywała i pobiła, ze byś przestał raz na zawsze żartować z poważnych, mądrych i zrównoważonych emocjonalnie ludzi :classic_cool:

Gość qqqrka.
glupek... :/

Gość qqqrka.
uwielbiam kiedy mój mąż nazywa mnie grzybie, wywłoko, padalcu, poczwaro, jednak zaczyna mnie to już nudzić, może wy macie jakieś bardziej wymyślne wyzwiska, bo bardzo mnie to kreci, czekam na propozycje :classic_cool:

Gość mążelki
Elka to Ty? Nie masz gdzie wylewać swoich żali głupia krowo? Mówiłem, ze zartuje. Czego jeszcze chcesz?

'ale jak tak patrze na siebie, swoja wagę, owłosienie i sposób komunikacji (muuuuu), to chyba jednak mógł mieć racje' :D 'Nie jestem ani gruba ani jakastam...' bo ja w ogóle nie istnieję :) 'Skoro zabolało to chyba znaczy że prawda jednak "kole"?' ^^ jak ja lubię Was czytać :)