Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krowa123

kto wie????jak myślicie?

Polecane posty

Rozmrozi mi się udko do godziny 15???przed chwilą wyciągnęłam,zapomniałam sobie:(a chce mojemu M. na obiadek zrobić:) Czy mam wymyślić coś innego??:/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wrzuć do zimnej wody

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
dzięki:)mam nadzieję,że to pomoze:)bo jak nie to nie wiem co ugotuję:/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
a z czym piec udko podpowie ktos??wiem,że na cebulce,popruszone ziarenkiem smaku ,ale moze ktos ma fajniejszy sposób??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość uspokój sie kobieto
ja sie rozmrozi, to wysusz troszkę , natrzyj solą z roztartym czosnkiem , oprósz pieprzem, i albo piec w piekarniku albo obsmażyć w głębszym garnku ze wszystkich stron, podlać troszkę wodą, przykryć i poddusić.Możesz dodać troszkę majeranku. Sosik zagęścisz troszkę, do tego makaron lub ziemniaki i surówka. Taki sposób na kurczaka jest najprostszy, ale dobrze smakuje.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
mam jakieś przyprawy typu: wok,czosnek w proszku,takie kostki z knora malutkie do rozkruszenia,kucharek...Ale powiedzcie mi jeszcze kiedy cebulę wrzucić do smażenia??w tym samym czasie co wrzucę udko czy póżniej??kiedyś jak robiłam to spaliłam cebulę calkiem:/chyba tłuszcz za bardzo nagrzałam..i wrzuciłam wszytsko razem..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×