Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żałośni jesteście

do wszystkich znawców!!

Polecane posty

Gość żałośni jesteście

Oceniacie innych,najeżdzacie na nich,dopierdalacie im...najwidoczniej niektórzy tutaj mierzą innych swoją miara!! Zanim się po kimś pojedzie trzeba się zastanowić,bo sami możecie byc w tej sytuacji więc NIGDY NIE MÓW NIGDY!!

Gość ubrane fakty
no właśnie za chwilę możesz po kimś jeżdzić,wiec..NIGDY NIE MÓW NIGDY

żałośni jesteście w zasadzie to w pewien sposób juz to robi ;)

Dobrze gadasz, aż się nie chce topików zakładać, bo zaraz po człowieku pojadą super ludzie co to się im zawsze wszystko w życiu udaje.

Gość ubrane fakty
to wypad na inne forum :)

Lubię takie tematy :) Są na trzecim miejscu na mojej plejliscie :)

Gość żałośni jesteście
A jakim prawem oceniacie innych? Dobić to każdy potrafi. Niektórzy nie mają dystansu ani do tego co piszą ani do drugiej osoby. Nie jadę po nikim,bo nie chciałbym żeby ktoś jeździł po mnie., Wbrew pozorom niektórzy tutaj nie zaglądają po to żeby sobie pocwaniaczyć

Gość żałośni jesteście
moim jedynym kontaktem z innymi ludźmi jest kafeteria :classic_cool:

Gość żałośni jesteście
fajnie masz podszywie. Ale jakoś nie obchodzi mnie ta opinia:classic_cool: Zabawa dzieci z podstawówki,w końcu ferie macie!

a ty jakim prawem oceniasz nas?

Gość a po co
alez nie przejmuj sie.Sa tu tez normalni ludzie, bardzo zyczliwie nastawieni do innych a przede wszystkim do siebie.

Możesz wskazać mi wpis, w którym "pojechałam" po Tobie?

Gość a po co
ike-moze twoj sarkazm nie wszystkim sie podoba?Jestes niestety bardzo niemila osoba-tak to jest moja ocena dla Ciebie.

Gość ubrane fakty
10] 12:02 [zgłoś do usunięcia] żałośni jesteście A jakim prawem oceniacie innych? skoro tutaj piszesz i opowiadasz o swoim zyciu,licz się z ocenianiem nie tylko twouch postów ale całej Twej osoby Dobić to każdy potrafi. -każdy potrafi nie wszyscy tak robią--nie ugoólniaj Niektórzy nie mają dystansu ani do tego co piszą ani do drugiej osoby. --ty nie masz bo założyłaś ten top Nie jadę po nikim,bo nie chciałbym żeby ktoś jeździł po mnie., --mamy ci dać medal za dobre serce? Wbrew pozorom niektórzy tutaj nie zaglądają po to żeby sobie pocwaniaczyć -ich problem

a może ja mam w tak zwanej dupie twoja ocenę:) nie podoba ci się -twoj problem:P

Gość żałośni jesteście
Wiem ,że jest tu wiele wartościowych osób i doceniam je:) Tylko nie rozumiem skąd w niektórych tyle złośliwości. Wydaje mi się ,że na żywo nie są na tyle odważni.

Gość piczka samuela na ł
Ludzie proszą o ocenę wyglądu, sposoby bycia, dziwnych zachowań nie mówiąc nic kompletnie o sobie, zatem czyją miarą mamy mierzyć ?

Nie jesteś konsekwentna. Piszesz, że jestem żałosna a teraz, że są wartościowe osoby.

żałośni jesteście.... myślę że można ułożyć o tym piosenkę autorze, zamawiam piosenkę!!!! wyrobisz się do czternastej??

Jełśi uważąsz, że wszyscy jesteśmy żałośni, tgo broń swojego zdania. Broń kobieto.

hej moja muza tu jest o ktos po niej jedzei... zdecydowany sprzeciw!! Ike - brakowało mi ciebie:P

Gość ubrane fakty
czasem to my odbieramy post jako złośliwy,a taki wcale nie jest. To tylko litery trudno przekazać emocje ,czy dobre intencje. Dystans ale obustronny ---to powinno zalagodzić wiele konfliktów

Gość a po co
ike-jesli piszesz, ze masz innych ocene w d, to jestes na dodatek bezuczuciowa zimna ryba.Taka kobiete, lepiej omijac z daleka.Zero uczuc, cynizm,takt bazarowy.Jestes jeszcz raz to mowie -okropna!!!

Ale tak ponickowo będziemy sobie "walić" ? :(

:D a wokół mnie sami życzliwi................. :D

hello:) kurde chory jestem i musze w domu dzis siedzieć , najgorsze ze nie wiem co bedzie jutro, moze swiat sie skonczy i te wszystkie jazdy nie będa miały znaczenia :P

Gość ubrane fakty
12:15 [zgłoś do usunięcia] a po co ike-jesli piszesz, ze masz innych ocene w d, to jestes na dodatek bezuczuciowa zimna ryba.Taka kobiete, lepiej omijac z daleka.Zero uczuc, cynizm,takt bazarowy.Jestes jeszcz raz to mowie -okropna!!! a za chwilę napiszesz ze Ty dobra kobieta jesteś i nikogo nie oceniasz? oj dziecko dziecko,nie wiesz co czynisz:)