Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tak nie chcę

głupio i pochopnie

Polecane posty

Gość ja tak nie chcę

facet sie mna bawi, postanowilam go ukarać i powiedzialam ze to koniec, brak reakcji z jego strony a ja nie wiem co robic, minelo juz 3 miesiace, jak sie zachować teraz ?

zapomnij o nim, tak jak on o Tobie, skoro przez 3 m-ce zero odzewu? brutalne,ale tak jest

Gość taki se
KONIEC to fakt o charakterze definitywnym , skoro zauwazylas ze ,,TO' zabawa ..... nie zrobilas pochopnie i glupio

Gość dziewczyna marzeń
to już wiesz, ze nie traktował Cie poważnie skoro się nie odzywa

Gość ja tak nie chcę
to jak mam się zachować gdy go spotkam ? mam byćobrażona, zła? nie wiem...

masz być obojetna, tak jakby Cie to ni parzyło ni ziębiło, nie daj po sobie poznać, że Cie skrzywdził,inaczej bedzie miał satysfakcję a o nim zapomnij,poszukaj faceta , któremu nie będzie sprawiało przyjmności krzywdzenie kogoś i kto potrafi zachować się jak cywilizowany człowiek

Gość taki se
jak masz go spotkac > jego po prostu nie ma < . nie odzywaj sie , nawet gdy go zobaczysz , jesli zacznie zagadywac zapytaj ,, czy my sie znamy " ,, czy bylismy sobie przedstawieni" NIE PRZYPOMINAM SOBIE

Gość ja tak nie chcę
chciałabym uniknąć takich odzywek, zachować jakas klase a jednoczesnie zeby zrozumiał ze mnie zranił? mozliwe aby to pogodzic ?

myślę, że takie odzywki to właśnie jest klasa a Ty szukasz wytłumaczenia,żeby jednak coś tam jeszcze z nim zakręcić...Poznałabyś innego to od razu o tamtym palancie byś zapomniała