Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdaaa to

czy to prawda ze faceci wybieraja sobie za zony

Polecane posty

Gość prawdaaa to

przecietne kobiety? ostatnio moj kolega powiedzial mi, ze jego narzeczona nie jest w jego guscie, nie podobala mu sie, ale wybral ja bo jest dobra osoba. cholera, stad potem zdrady skoro wy wybieracie kobiety ktore wam sie nie podobaja, ja rouzmiem chcrakter najwazniejszy ale wyglad tez musi spasowac. zastnawiam sie jak to jest z moim mezem i az boje sie zapytac bo ja tez nie naleze do super pieknych :O

Gość jgbjsb kg
ni ewszyscy wybierają zony pod kątem sexu :classic_cool: wiesz co mam na mysli :classic_cool:

Gość prawdaaa to
wyjatkowe, ale niekoniecznie te najladniejsze? jak zapytalam kolegi kogo woli przecietna i z fajnym charakterem czy bardzo ladna i tez z fajnym charakterem powiedzial ze ta pierwsza :/

Gość a moje zdanie
Ja tak nie uważam, że faceci na żony wybierają specjalnie jakieś brzydsze niż są w rzeczywistości w ich guście. To chyba troche zbyt przekombinowane a wątpie czy faceci to tacy kombinatorzy.

Gość pappi
bo jest jakiś glupie ogolnie panujace przeswiadczenie, ze jak dziewczyna ma ładną buzie(podoba sie wielu facetom) to zaraz musi byc pusta, niewierna, materialistka.. leniwa, niezaradna- w domysle uosobienie cech anty- żony tylko, ze wybieranie sobie za towarzysza/ke zycia kogoś "mniej atrakcyjnego" jedynie dlatego ze jest "dobry"czyli w obawie przed zdradą, rozczarowaniem.. to raczej kompleksy a nie syndrom samozachowawczy.

Gość jgbjsb kg
ladną bedą mu zawsze probowali odbic :classic_cool: a szara myszka bedzie siedzic w domku a mezus bedzie odbijal innym te ladne :p

Gość aaaaaaaaaaa44
A moze te szare myszki maja cos wiecej do zaoferowania , niz te sliczne .

Jeśli ktoś jest dla mnie wyjątkowy to już nie patrzę przez pryzmat kwestionariusza: oczy - bdb, uda - dst, nos - db tylko widzę całość skomponowaną w te jedyną, niepowtarzalną. I gdy kogoś poznam i pokocham to nie będzie miało znaczenia czy jest nad wyraz piękna czy to przysłowiowa szara myszka bo to jedynie cząstka całości, a to właśnie całość pociąga i zatrzymuje :)

Gość costy to głupie
powiedzenie,ja słyszałam od paru ze chcą mieć piekne zony

Gość jesliby wybierali tylko
wyjatkowe, sami musieliby byc wyjatkowi. Przecietny ( choc to dyskusyjne czym jest dla kogo przecietnosc) wybiera przecietną.

Gość jgbjsb kg
na pewno są bardziej pracowite w lozku :classic_cool: wiem co mowie

Gość kretynskie pytanie
jesli ładna i przecietna maja takie sam charakter, róznia sie tylko wygladem, to jest OCZYWISTE ze facet wybierze ładniejszą ! a autorka to ma kolegów cioty

Gość aaaaaaaaaaa44
Jest takie przyslowie ...............CZY LADNEJ MISKI SIE NAJESZ ?

coś w tym jest... dwóch facetów mi powiedziało, ze nie chcieli by mnie za żonę, bo jestem za ładna i ty w to wiezysz?

Gość aaaaaaaaaaa44
Oj zdziwilbys sie ........wybiora raczej ta szara myszke .

Gość kretynskie pytanie
chyba was juz całkiem popierdoliło! a autorka i jej wtorujące chyba sobie meza nie moze znaleźć i racjonalizuje to w tak idiotyczny sposób :O

Gość jgbjsb kg
szara myszka chociaz obiad zrobi a taka naprawde ladna to ma w glowie poprzewracane :o

Gość aaaaaaaaaaa44
BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.

Gość kretynskie pytanie
haha, nie no, oczywiscie, ładna obiadu nie zrobi, argument ostateczny :P

a pozatym jak facet mowi, ze jestes za ladna dla mnie wole brzydsze.. ..to to jest gra. udaje, ze nie interesuje sie toba. chce abys ty zrobila jakis ruch (na zasadzie kontrastu). albo po prostu jestes brzydka i nie chce cie urazic

Gość aaaaaaaaaaa44
Bo sobie polamie te sztuczne pazury,

Gość jgbjsb kg
mowie o naprawde pieknych kobietach:p rozpuszczonych przez facetow

Gość a moje zdanie
"coś w tym jest... dwóch facetów mi powiedziało, ze nie chcieli by mnie za żonę, bo jestem za ładna i ty w to wiezysz?" no właśnie też w to nie wierzę, co Ci mieli powiedzieć, że nie jesteś w ich typie albo coś takiego? Przecież to nielogiczne specjalnie wybierać kogoś kto ci się mniej podoba. Te całe gadanie, że ładną ci ktoś podbierze a brzydsza będzie w domu i będziesz spokojniejszy to moim zdaniem mit.

facetow nie interesuja tylko kobiety wyniosle. uwazajace sie za lepsze. dolujace ciagle faceta. a jak ladna fajna, z ktora sie dogadac jeszcze mozna to facet od razu do kosciola z taka leci

Gość aaaaaaaaaaa44
To jeszcze za malo zyjesz na tym siecie i niewiesz jak to jest .

Gość prawdaaa to
ja mam meza :O obiadow nie gotuje raczej, jestem zolza a mimo to chcial ze mna byc. moze dlatego ze go nie zdradze? :O

Gość jgbjsb kg
jak obiadow nie gotujesz to co to za zona :o

Gość aaaaaaaaaaa44
Zmyj puder z tych pieknosci to sie przestraszysz jak one wygladaja .