Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdaaa to

czy to prawda ze faceci wybieraja sobie za zony

Polecane posty

Gość kretynskie pytanie
wy naprawde wierzycie w to,ze facet majac to wyboru ładna i brzydka ,bedzie wolał spedzic zycie z brzydka? :O

Gość kretynskie pytanie
aaaaa -czyzby jakieś kompleksy?

Gość aaaaaaaaaaa44
Niema brzydkich kobiet , sa tylko zaniedbane.

Gość a moje zdanie
Co to za gadka o obiadach, gotuje nie gotuje, co za różnica, to już jest do rozmowy między ewentualną parą. Moje zdanie jest takie, że facet zawsze wybiera sobie najlepszą, najładniejszą na jaką go stać (w sensie najlepszą i najładniejszą jaką uda mu się poderwać).

Gość aaaaaaaaaaa44
Kazdy ma rozne gusty .

Gość kretynskie pytanie
tak-kazdy ma inny gust ( inne kanony urody etc. ) ale to nie znaczy ,ze swiadomie wybiera to ,co wg niego brzydkie :O

facet wybera to na co jego stac. jesli wie, ze z piekna nie moze byc to wybiera brzydsza. a jesli zadna jego nie chce, to ma wybor - celibat albo worek na glowe i..

Gość aaaaaaaaaaa44
To jest tez tak , ze jeden woli puszysta , a drugi woli anorektyczke.

Gość jeag
Nie wiem jak facet sobie wybiera kobietę, mnie jeszcze nikt sobie nie wybrał, ale sądzę że wszystko po trochu się liczy. Może być kobieta ładna, mila, grzeczna, zaradna, a mieć wkurwiający charakter tzn coś drażniącego i już jej nikt nie chce. Sama znam taki przypadek.

mam znajoma ktora uwaza, ze faceci ja nie chca bo jest za bardzo niezalezna. i faceci sie ja boja. a prawda jest taka, ze jest pyskata. chce zawsze postawic na swoim. nawet jak nie ma racji to sie nie potrafii przyznac. i po co facetowi takie cos w domu zeby nerwy tracil.

' Może być kobieta ładna, mila, grzeczna, zaradna, a mieć wk**wiający charakter tzn coś drażniącego i już jej nikt nie chce. Sama znam taki przypadek. ' - prawda :D

Gość aaaaaaaaaaa44
Ja rowniez znam takie , i wszystkie sa singielkami. Bo nie daje sie z nimi wytrzymac.

czyli mamy odpowiedz - dla facetow uroca jest bardzo wazna. ale wybiora brzydsza z lepszym charakterem

Gość aaaaaaaaaaa44
Kazden facet to mysliwy .

Według mnie facet wybierze ładniejszą ... Albo bogatszą

Gość aaaaaaaaaaa44
Dla kazdego faceta najwazniejszy jest SEX sliczna kobietka jest jak kloda , a szara myszka jest swietna ! ktora wybierze ?

Gość ciekawe ze
ze generalizujesz i wszystkich do 1 worka wsadzasz jak jest brzydka to jest swietna w lozku? jak jest piekna to lezy jak kloda i do bani? prosze cie zastanow sie co piszesz? ja jestem ładan i super w lozku,tak mowi moj facet

Gość do aaaaaa 44

Gość jeag
I jeszcze jedno spostrzeżenie, są faceci co lubią pyskate, bo one za nich wszystko zalatwią, a facet z taką żyje jak król, ma wszystko podane. Tak że nie wszyscy lubią cielątka, bezbronne, delikatne.

Gość aaaaaaaaaaa44
Wiem co pisze . zycie sklada sie z takich malutkich szczegulikow , To sie ciesz ze akurat Ty taka jestes .

Gość aaaaaaaaaaa44
Tak samo jak niektore kobietki wola byc z damskimi bokserami.

Gość do aaaaaa 44
nie wszyscy ludzie z kolorem oczu blekitnego sa dobrzy, a oczu koloru czarnego zli,zle pojmujesz niektore pojecia a uwazanie ze kobiety piekne sa w lozku klodami jet smieszne....kad ty to wiesz? i tak nagle wszystkie i naraz?a moze twoja teza sie wywodzi z tego ze piekna nie musi sie zbytnio starac bo ja i tak bzyknie a brzydka tak bo musi go jakos do seksu zachecic by go nie zniechecic ...buhhaha no tak sobie to tłumacze ale to nie regula,piekne sa bardzo seksi i podniecajece

A skąd niby wiesz, że brzydsze dziewczyny są lepsze w łóżku? Masz doświadczenie?

bo to jest tak, ze szuka sie swoich przeciwnosci. w zwiazku zawsze - jedno jest bardziej pyskate - jedno ladniejsze - jedno inteligentniejsze itp

Gość do aaaaaa 44
tys pewnie szara mysza? i musisz niezle sie nagimnastykoawc by dogodzic facetowi..hahhahahah

Gość aaaaaaaaaaa44
Moze i jestem szara myszka , ale mam dobrze poukladane w swojej glowie , i wcale nie musze sie gimnastykowac w lozku by dogodzic facetowi ...........moge miec kazdego faceta jakiego bede chciala.

Gość sustanon
slyszalem to od pewnej osoby: lepiej mic zone ladna i puszczalska czy brzydka ale wierna? w pierwszym przypadku lepiej wpierdalac tort z kolegami niz zrec gowno samemu...:)

Gość kretynskie pytanie
od aaaa az bije ta frustracja :O zal ze facet sie oglada za ładniejsza, wiec trzeba sie tu dowartościować?

susason, obie by z domu lecialy gdyby sie puszczaly

A ja mysle ze kazdy facet wybiera taka kobietke co mu pasuje.