Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaSSSSiiicaa

Ciąża

Polecane posty

Gość kaSSSSiiicaa

Hej Mam takie pytanie.. Czytałam tutaj wiele wątków ale nie znalazłam dobrej odpowiedzi. Czy możliwe jest zajście w ciąże bez stosunku ? tzn gdy facet dotyka członkiem o narządy dziewczyny ? Do tego sie nie spuszcza tylko ewentualnie sie zmoczy ? chodzi mi o tą wydzielinę przed ? Z góry dzieki pzDr

W tej wydzielinie przed, czyli w płynie ejakulacyjnym, też znajdują się plemniki. Można bez stosunku zajść w ciążę. Znam przypadek ciąży u dziewicy, która tylko petting uprawiała.

[zgłoś do usunięcia] Klitajmestra W tej wydzielinie przed, czyli w płynie ejakulacyjnym, też znajdują się plemniki. Można bez stosunku zajść w ciążę. Znam przypadek ciąży u dziewicy, która tylko petting uprawiała. ja też znam taką dziewczynę

Gość pffffffffff
tak to prawda, ja tak zaszłam 10 razy i za każdym razem to ciąża bliźniacza

ja tez taka znam ;) widac na swiecie wszystko jest mozliwe

Słuchajcie, żarty żartami, ale było to tak, że chłopak miał wytrysk na jej udzie, bardzo wysoko. Może jakoś ręką niechcący przeniosła? Nie wiem, ale to nie ściema i nie ciemnogrodzkie przesądy.

O, wypraszam sobie! To, że niektóre starają się latami, nie znaczy, że inne nie zachodzą bez problemów. To nie żadna zasada. A to, że coś ci się nie mieści w głowie, nie znaczy, że nie istnieje. Wiele o mnie można złego powiedzieć, ale nie to, że jestem głupia:)