Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mini Mouse

Dlaczego czarni mają taką fajną cerę ...

Polecane posty

jak ja im zazdroszczę ... mają taką gładką skórę ... (bynajmniej tak to wygląda) nie widać tak żadnych blizn .... czy przebarwień ... tylko wszystko gładziutkie

Gość Dorrothea
Uwielbiam ta ich ciemna karnacje.

Gość Dorrothea
Kobiety lubia ciemnych mezczyzn (czarnochow), ale ci nasi maja kompleksy i reaguja agresywnie. I chocby pisali nie wiem co, sniady bedzie zawsze bardziej atrakcyjny.

Gość jeag
a widziałaś ty na żywo jakiego murzyna? Ja do pewnego czasu też tak myślałam jak Ty. Ale zmienilam zdanie.

"I chocby pisali nie wiem co, sniady bedzie zawsze bardziej atrakcyjny". - nieprawda :P Mi np. podobają się tylko bardzo bladzi a śniadzi wcale ;)

Gość Dorrothea
Tak widzialam "czarnych" na zywo i znam ich na zywo. I uwazam sa atrakcyjni i interesujacy.

wiesz mi niechodzi o atrakcyjność tylko o to że mają tą skórę taką czystą ... nie widać jakiś syfów ... u nas jak wyskoczy np pryszcz to jest slatz tydzien :/ i zaczerwienienie i to brzydko wygląda

Gość Dorrothea
Tak, to tez maja skore jakby byli polakierowani, wiem o co Ci chodzi. Lubie ich i kobiety tez . Duzo podrozowalam. Maja ladna gladka skore (malo wyjatkow) i prawie zawsze piekne zdrowe zeby.